Użytkownik veegaz Opublikowano 4 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 (edytowane) Nick z CS:pjany Admin banujący:giorgio aka nie znam regulaminu Serwer:dd2 1 Data zdarzenia:teraz Opis sytuacji: robilem SGSY NIE GSY/GSJ Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=716 (GSJ Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 23 hours , 50 minutes and 38 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : pjany [AMXBans] Reason : ' sgs/gsj ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 195118963 ' [AMXBans] Your IP : ' 188.125.145.142 ' Różnice sgsow nad gsami/gsj itp wymienilem tutaj. Ub dostałem poprzednim razem, więc chyba nie tylko Ja widzę brak pt. O sgsach w regulaminie. Regulamin jest, po to by się do niego stosować, wiec to robię. Nie widzę nic o sgsach to je robię. Zacytuje słowa, które mi napisał „opiekun” na pv odnośnie braku takiego podpunktu „Nie oznacza to, że jak nie ma to można robić”. Nie wiem z jakiej rzeczywistości się urwałeś, ale właśnie jak czegoś nie ma w regulaminie, to znaczy że nie jest to zabronione. Jakbym miał iść twoim tokiem rozumowania, to będąc adminem banował bym za wszystko, czego nie ma w regulaminie, a uznam, że na bana to zasługuje. Proponuje dopisać ten podpunkt, żeby na przyszłość było to oczywiste dla każdego, nowego gracza. Prosiłbym, żeby rozpatrzył to ktoś bardziej ogarniający temat, niż opiekun z nastawieniem „Nie ma w regulaminie, ale i tak nie można tego robić”. Zapraszam do dyskusji z sensownymi argumentami. Edytowane 4 Czerwca 2021 przez veegaz 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Daj swoje demko POV, żeby szybciej ogarnąć sprawę // Fakt, myślałem, że ban z niedawna i nie ma jeszcze zapisu z HLTV Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 4 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Coś do czego Rozpisuje demko: Link do demka: http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2106041302-de_dust2-1622804520-1622806140.zip 4,18 minuta demka, widać jak robi sgs z respa tt, do bramy z anarchii 5,03 widać perfekcyjny sgs aż na długą, poczym dostaje flesha. Jeszcze odniose się do rzeczy, którą napisał kolega, czyli Zacytuje słowa, które mi napisał „opiekun” na pv odnośnie braku takiego podpunktu „Nie oznacza to, że jak nie ma to można robić”. 2.6 Zakaz używania/stosowania "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" oraz "duck jump" (movement z dwoma skokami) Nie oznacza tego, że jak nie ma nic o sgs, to że można to robić, jest to zakazane, bo tyczy się tego samego. Jak dla mnie ban słuszny i nie ma podstaw do zdjęcia go. Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 "2.6 Zakaz używania/stosowania "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" oraz "duck jump" (movement z dwoma skokami)" @ Giorgio Doprecyzujcie ten regulamin, albo nie banujcie za te SGSy Różnica jest między GS, a SGS. Póki co regulamin ten sam i leci UB 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Karolek12 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi