Użytkownik jedynk Opublikowano 4 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Twój nick na serwerze: jedynka opór Nick admina banującego. Dr3j4 Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana, perm Czas oraz data bana: 13;55 04.06.21 Serwer na którym dostałeś bana: arena 1vs1 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Dostałem PERMA, za to, że gościa za każdym razem zabijałem i jest strasznie słaby, zraszowałem go na no-scopie na bardzo małej mapce nawet nie swiadomie przyznam szczerze, rozmawiając przez telefon, ale już zraszowałem to zraszowałem po czym gosciu coś tam do mnie powiedział, a ja mu powiedziałem żeby się "nie zesrał" po czym dostałem perma. Mam wrażenie, że typ chce sie pozbyć dobrych graczy zwłaszcza, ze jestem gdzieś tam pierwszy w topce, co jest mega śmieszne i słabe. Licze na szybkie UB i jakieś ostrzeżenie dla niego, bo chłop daje permy z czapy. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:32882517&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/32882517/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 4 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Hejka, rzeczywiście dostałeś perma za rush i prowokacje admina. Z regulaminu wynika że; 5.6 Prowokowanie do różnych typu kłótni oraz sporów: Ban 30min -> Ban 1h 5.17 Rush przed upływem 10s: Upomnienie -> Ban 10min -> Ban 30min 5.14 Kłócenie się z administracją: Ban 10 min Przypuszczając że zostałeś wcześniej upomniany za rush, należy Ci się 10 min za rush i max 1h bana za prowokacje bądź dyskusje z adminem. Łącznie jest to 70 minut bana więc dostajesz ode mnie UB. Jeśli chcesz żeby admin wyłapał warna to musisz w dziale skarg pod serwerem 1v1 napisać skargę na @ Dr3j4 . Tyle z mojej strony - pozdrawiam Phizi. 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 4 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi