Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

UB jedynka opór

jedynk

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: jedynka opór
Nick admina banującego. Dr3j4
Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana, perm
Czas oraz data bana: 13;55 04.06.21
Serwer na którym dostałeś bana: arena 1vs1
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Dostałem PERMA, za to, że gościa za każdym razem zabijałem i jest strasznie słaby, zraszowałem go na no-scopie na bardzo małej mapce nawet nie swiadomie przyznam szczerze, rozmawiając przez telefon, ale już zraszowałem to zraszowałem po czym gosciu coś tam do mnie powiedział, a ja mu powiedziałem żeby się "nie zesrał" po czym dostałem perma. Mam wrażenie, że typ chce sie pozbyć dobrych graczy zwłaszcza, ze jestem gdzieś tam pierwszy w topce, co jest mega śmieszne i słabe. Licze na szybkie UB i jakieś ostrzeżenie dla niego, bo chłop daje permy z czapy. 
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:32882517&advType=steamid&Submit
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/32882517/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info.
Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info.

• Użytkownik∙

Hejka, rzeczywiście dostałeś perma za rush i prowokacje admina. Z regulaminu wynika że;

5.6 Prowokowanie do różnych typu kłótni oraz sporów: Ban 30min -> Ban 1h

5.17 Rush przed upływem 10s: Upomnienie -> Ban 10min -> Ban 30min

5.14 Kłócenie się z administracją: Ban 10 min

Przypuszczając że zostałeś wcześniej upomniany za rush, należy Ci się 10 min za rush i max 1h bana za prowokacje bądź dyskusje z adminem. Łącznie jest to 70 minut bana więc dostajesz ode mnie UB. Jeśli chcesz żeby admin wyłapał warna to musisz w dziale skarg pod serwerem 1v1 napisać skargę na @ Dr3j4 .

Tyle z mojej strony - pozdrawiam Phizi. 

• Lubię to! 1

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• Użytkownik∙

odbanowany.png

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• ph1zi odblokował(a) i zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]