Moderator Młodyy Opublikowano 4 Czerwca 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 @ NasKo [P] Czy masz tatuaż ? [O] Nie, ale planuję robić [P] Ulubiony rodzaj muzyki ? [O] Trap / Rap [P] Pizza vs Kebab ? [O] Pizza [P] Rzecz, bez której nie możesz wyjść z domu ? [O] Telefon [P] Twoje marzenie ? [O] Skończyć szkołę [P] Co chciałbyś wiedzieć o przyszłości ? [O] Kiedy i w jaki sposób umrę, żeby oszukać śmierć [P] O której godzinie chodzisz spać ? [O] 1 lub 2 w nocy @ Logan91 [P] Jaka jest dla Ciebie najlepsza marka samochodu? [O] Lamborghini [P] Jaka woda najlepiej Ci smakuje? [O] Zwykła, lekko gazowana [P] Jaki najśmieszniejszy prezent dostałeś na urodziny? [O] Historia z tym była taka, że przez tydzień codziennie kupowałem tą samą oranżadę podczas zakupów z koleżankami i na urodziny kupiły mi 3 litry tej oranżady w małych buteleczkach [P] Jakim zwierzęciem chciałbyś być gdyby była taka możliwość? [O] Wężem [P] Jaka kawa najlepiej Ci smakuje? [O] Zwykła rozpuszczalna [P] Twoja ulubiona bajka z dzieciństwa to..? [O] Pokemony @ GENERAL ALADEEN [P] Jak znalazłeś się na strefie. ?? [O] Przyszedłem z @ KilleR. [P] Uprawiasz jakiś sport? [O] Aktualnie nie [P] Skąd wziął się Twój nick? [O] Wymyśliłem na poczekaniu gadając na ts3 [P] Co bardziej preferujesz, seriale czy filmy? [O] Seriale [P] Jak masz na imię? [O] Wiktor [P] Wstawisz kiedyś swoje zdjęcie w ,,pokażcie mordki" czy RODO? [O] Może kiedyś [P] Kogo najbardziej cenisz oraz za co? [O] Mojego tatę za cierpliwość do mnie [P] Czym zajmujesz się na co dzień? [O] Uczę się [P] Masz w swoim życiu taką osobę z którą przyjaźnisz się od dzieciństwa? [O] Tak [P] Z kim masz tutaj najlepszy kontakt, a kogo wyrzuciłbyś z sieci? [O] Najlepszy kontakt mam z @ KilleR. , nikogo nie wyrzucałbym z sieci [P] Wolałbyś być bogatym a nieszczęśliwym czy biednym, a szczęśliwym? [O] Biednym, a szczęśliwym [P] Jeśli miałbyś mieć swoją firmę, to związaną z...? [O] Tworzeniem muzyki [P] Jakie są wady i zalety Twojego miasta? [O] Wady: Poj***** miejsce, narkotyki, morderstwa i inne dziwne rzeczy się dzieją Zalety: Nawet jest co zwiedzać [P] Stary pijany czy trzeźwy? [O] Raz trzeźwy, raz pijany @ Andrzej. [P] wymarzony samochod? [O] Koenigsegg Agera R [P] w ilu jezykach mowisz? [O] W miarę komunikatywnie po angielsku i po polsku [P] czy moglbys zamieszkac za granica? [O] Tak [P] jaka masz srednia ? [O] Może będzie coś ponad 4 @ Dusia [P] Jaki jest Twój ulubiony rodzaj pizzy? [O] Włoska na cienkim cieście [P] Zażywasz jakieś używki? [O] Nope [P] Jaka była Twoja wymarzona szkoła, a do jakiej chodzisz? [O] Wymarzona to technikum informatyczne + esport, a będę chodzić do technikum na kierunek Technik Architektury Krajobrazu [P] Ulubione danie? [O] Schabowy, ziemniaczki, surówka [P] Jaki był Twój największy przypał [O] Wjechałem sąsiadowi w płot, a w nocy tego samego dnia jakieś auto uderzyło w ten sam płot i myślał, że ja tak mu rozwaliłem [P] Ulubiony i najgorszy przedmiot szkolny dla Ciebie? [O] Ulubiony wychowawcza bo można odpocząć, a nienawidzę wfu przez nauczycieli, którzy byli przytrzymani [P] Czego się boisz? [O] Tego co siedzi w ciemności [P] Co najbardziej podoba Ci się na forum? [O] Całe forum jest świetnie nie mam ulubionej rzeczy [P] Masz jakieś zwierzątka? (Jak tak to jak się nazywają?) [O] Nie mam zwierzątek [P] Jakie masz marzenia? [O] Skończyć szkołę, znaleźć dobrą pracę [P] Miałeś kiedyś coś złamanego? (Jak tak to jak to się stało) [O] Na szczęście nie [P] Jakie są Twoje zainteresowania/hobby [O] Nolife granie w lige [P] Jak lubisz spędzać wolny czas? [O] Spacer z koleżankami, ewentualnie granie w lige [P] Masz jakiś "talent"? [O] Właśnie raczej nie @ Awek [P] Czujesz się niedoceniony? (z nicku wnioskuje) [O] Kiedyś tak, ale teraz już nie [P] Ile najwięcej jechałeś km/h jako kierowca i pasażer? [O] Jako kierowca 40 km/h, jako pasażer z 200 km/h @ KilleR. [P] Morze czy Góry? [O] Morze [P] Lubisz potańczyć czasami? [O] Nie xdd [P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] Tej co ty [P] Lubisz patrzyć w gwiazdy? [O] Tak [P] Lubisz wydawać hajs na głupoty? [O] Tak [P] Kiedy pierwszy raz spróbowałeś piwa procentowego? [O] Może 8 lat [P] Jakie masz marzenia? [O] Skończyć szkołę i znaleźć pracę [P] Ulubiona twoja nutka? [P] Co najbardziej cenisz w ludziach? [O] Charakter, umiejętność nie wkurzania [P] Czy masz wymarzone auto, jeżeli tak to jakie? [O] Koenigsegg Agera R [P] Twój ulubiony sport? [O] Siatkówka [P] Twój ulubiony serial/film? [O] Rick and Morty [P] Lubisz pierożki? Jeżeli tak to jakie? [O] Tak, z mięsem [P] Twój ulubiony kolor [O] Czarny [P] Co cenisz w ludziach? [O] Powtórzone pytanie [P] A co Cie w nich odpycha? [O] To, że osoba jest niecierpliwa i natarczywa [P] Twój ulubiony sport? [O] Again to samo [P] Jak trafiłeś na tą sieć? [O] Z tobą xdd [P] Czy podoba Ci się forum? [O] Tak i to bardzo [P] Ulubiony napój? [O] Monster [P] Czy podoba Ci się obecna ranga którą masz? [O] Tak [P] Ulubione danie? [O] Pisze u góry [P] Audi czy BMW? [O] BMW [P] Masz jakiegoś idola? [O] Ta [P] Kim chciałeś zostać, jak byłeś mały? [O] Strażakiem i biznesmenem [P] Masz plany na przyszłość? [O] Nie, lecę w ciemno [P] Gdzie widzisz, siebie za 10 lat? [O] Raczej w jakieś pracy po studiach [P] Z kim najbardziej dogadujesz się z sieci? [O] Z tobą, z @ Krejzol i @ Giorgio [P] Spotkałeś kogoś już z forum albo zamierzasz spotkać? [O] Nie ale może spotkam się kiedyś z tobą [P] Co Cię wkurza w ludziach? [O] Natarczywość [P] Masz jakaś dziewczynę? [O] Aktualnie nie [P] Czy twoim zdaniem, związki mają jakieś znaczenie? Jeżeli tak to jakie? [O] Nie wiem, sam byś nie odpowiedział na to pytanie @ Dumbik [P] Podoba Ci się u nas na sieci? [O] Tak i to bardzo [p] Jak tutaj trafiłeś? [O] Przyszedłem z @ KilleR. [P] Ulubiona pora roku i dlaczego? [O] Lato, bo wakacje i wolność [P] Jak się czujesz w roli moderatora [O] Fajnie jest [P] Planujesz zostać tutaj dłużej? [O] Tak [P] Pozdrowisz? XD [O] Pozdrawiam @ Kacperek [P] Ulubiony kolor? [O] Czarny [P] Jakie plany na życie [O] Brak, lecę na spontanie [P] Ulubiony owoc? [O] Jabłko [P] Ulubiony sport? [O] Siatkówka [P] Czy czujesz się dobrze na moderatorze? [O] Tak @ Depresja [P] Czym dla Ciebie jest zaufanie? [O] Czymś bezcennym [P] Czemu nie ma idealnych ludzi na świecie? [O] Jeśli byliby na świecie ludzie idealni, każdy czułby się bezwartościowy [P] Czy zgodzisz się z tym, że w tych czasach ludzie lubią żyć obok siebie a nie ze sobą? Wyjaśnij. [O] W naszych czasach ludzie wolą żyć bardziej osobno, samotnie niż tworzyć związki, pary. Jest to jak najbardziej prawda. [P] Co jest Twoim "dlaczego"? [O] Wymówka [P] Czy boisz się samotności? Co robisz, aby przezwyciężyć ten strach? [O] Nope, dużo czasu spędzam sam. Nie muszę przezwyciężać tego, lecz aby tego uniknąć gadam np. na ts3 [P] Jak się czujesz, kiedy sprawiasz komuś przykrość?? [O] Jeśli mu się należało to raczej satysfakcję, lecz jeśli bez uzasadnienia to mam drobne wyrzuty sumienia. [P] Dlaczego w ludziach jest tyle Jadu i zazdrości? [O] Nie mam pojęcia. Dziwni są ludzie w tych czasach. [P] Czy zgodzisz się z tym, że w tych czasach ludzie lubią żyć obok siebie a nie ze sobą? Wyjaśnij. [O] Again to samo pytanie [P] Załóżmy, że masz syna - został on księdzem. Mówiłbyś na niego "ojcze"? Czy inaczej? Jak? [O] Raczej mówiłbym synu normalnie [P] Skoro matka ziemia, to czemu ma jądro? [O] Nie wiem może jest w duszy kobietą, a w ciele mężczyzną [P] Jeśli dwóch czytelników w myślach czyta sobie nawzajem w myślach, to czyje myśli czytają? [O] Rozmawiają w myślach o swoich myślach razem [P] Jak oceniasz pytanka? [O] Trochę ciężkie, takie bardzo psychologiczne ale dałem radę NOMINACJA: @ Dusia 3 3 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi