Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trivor Opublikowano 5 Czerwca 2021 Właściciel Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Hej, podjąłem decyzje żeby zrobić rangę Test Moderator. Taką rangę będą dostawały na jakiś czas osoby przyjęte na moderatorów(jeśli ktoś jest pewniakiem to będą czasem wyjątki). Ma to na celu uniknięcie tego, że przyjmiemy jakiegoś łosia/znudzi się komuś po 2 tygodniach/będzie się opierdzielał lub po prostu się nie nadaje. Po jakimś tam okresie(myślę 2tyg-miesiąc) gdy administracja zobaczy, że ktoś sobie radzi na tej randze dostanie awans na moderatora, nie będzie sobie radził - nie dostanie moderatora tylko zostanie usunięty z testa. Przykład: Przyjmujemy 4 osoby z rekrutacji, zostają wrzucone na rangę Junior Moderator. 2 jest bardziej aktywnych, bardziej ogarniętych itp., a potrzebujemy tylko 2 modów to przyjmujemy tych 2 lepszych a 2 gorszych odrzucamy. Przykład: Potrzebujemy 3 moderatórów, a przyjmujemy 4 na Test Moda. 3 lepszych przechodzi dalej, 1 odpada Przykład: Potrzebujemy 1 moda, a 4 podania są na równym poziomie - Przyjmujemy 4 na testa i wyłaniamy najlepszego i tak dalej 12 2 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 5 Czerwca 2021 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Gitówa pomysł, tak jak z j@ - dobre rozwiązanie Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 5 Czerwca 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Myślę że spoko pomysł. Odnośnik do komentarza
Użytkownik xyzz^ Opublikowano 5 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 fajne, można by zrobić coś takiego też z UBT, bo ostatnio widać, że są tam malutkie problemy 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 no i gituwa 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Bardzo dobry pomysł Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gżelek Opublikowano 5 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 gud idea Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 6 Czerwca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 No i spoko, zobaczymy kto się wykaże i zasłuży na awans Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi