Użytkownik∙ Cristal.dead Opublikowano 5 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Twój nick: zzzzzz Nick oskarżonego: @ Giorgio IP/SID oskarżonego: Macie bo to wasz opiekun KEKW. Data i czas zdarzenia: 05.06.2021 - 12:31:10 Powód skargi: Samowolka ze strony opiekuna. ;PP Opis sytuacji: W skrócie to wyglądało tak, że szanowny opiekun zaczął robić gsj i mówię w sumie jak on może, to ja też bo chyba na serwerze jest każdy równy. No i robiłem sobie te gsjoty, latałem szybciej niż opiekun bo 600 fps mówi samo za siebie, ale po chwili dostaje bana na jeden dzień za gsj i trochę mnie rozśmieszyła ta sytuacja, bo ziomek latał dłużej niż ja, a potem kłamie, ze nie latał ciągle, a ja co chwile, dlatego poniżej wstawiam nagranie. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): (58) Brudy na śmiesznego opiekuna DD2#1 - YouTube Mozecie zostawic lapke w gore oraz suba bo bede nagrywal vlogi, pozdro. 4 14 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 5 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Ale ty widziałeś co ci pisałem na steam???? Napisałem ci ty widziałeś co ja robie?? Napisałem "Robie z respa ct do dolnego, praktycznie tylko, jak mi się zdarzy zrobić gdzie indziej to przez to, jak robie do dolnego i tyle" Dostałeś bana, bo cie specjalnie oglądałem, jak padłem i z respa ct do respa tt byłeś w przeciągu 10 sec max, a przeleciałeś przez mida. I wstawiłeś więcej moich gsj gdzie nie udało mi się ich zrobić, albo nie nabieram prędkości..... I te niby twoje, 600fps. Gdzie widoczne są 385,2fps'a> Gdzie przy moim sprzęcie maksymalna liczba fps w grze to prawie 800.. A jak chcesz się odwołać od bana, to napisz w odpowiednim dziale, może jakiś z Ub-team sprawdzi. Plus jeszcze do tego, że powinieneś dostać bana na forum, przez to, że masz Multikonta....... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 5 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Pomijając fakt, że część gsj'ów ci nie wychodzi, to ta druga część ci już wychodzi. Tłumaczenie sie, że ci część nie wychodzi, to tak jakbym grał na aimie, ale nie wszystkie głowy mi wchodzą, to przecież nie czituje XDD Opiekun, który robi GSJ i nie potrafi się do tego przyznać, taki twój poziom właśnie XDD Swoją drogą, robisz je do dolnego i na longa z ct, z tt robisz na pewno do anarchii bo sam widziałem. Robisz to UMYŚLNIE i w ten sposób łamiąc regulamin, zdobywasz przewagę pozycji @ Trivor 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 5 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 6 minut temu, eSX napisał: Pomijając fakt, że część gsj'ów ci nie wychodzi, to ta druga część ci już wychodzi. Tłumaczenie sie, że ci część nie wychodzi, to tak jakbym grał na aimie, ale nie wszystkie głowy mi wchodzą, to przecież nie czituje XDD Opiekun, który robi GSJ i nie potrafi się do tego przyznać, taki twój poziom właśnie XDD Swoją drogą, robisz je do dolnego i na longa z ct, z tt robisz na pewno do anarchii bo sam widziałem. Robisz to UMYŚLNIE i w ten sposób łamiąc regulamin, zdobywasz przewagę pozycji @ Trivor Czy robię specjalnie i umyślnie, to akuratnie nie prawda, przyznałem się tak, z respa tt jak zrobiłem, napisałem u góry, że robię to z tego, jak zrobiłem do dolnego trupa, nie robie tak, że każda mapka, każda runda, to jest gsj gdzie gram po stronie terro i lece prosto do anarchi.... Aż taki chamski nie jestem, żeby non stop napier***** gsj. Bo jak bym napieprzał cały czas jako admin/opiekun prędzej czy później, albo bym stracił admina, bo by było w uj skarg. A jest to dopiero pierwsza skarga na mnie.... Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 5 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 4 minuty temu, Giorgio napisał: Czy robię specjalnie i umyślnie, to akuratnie nie prawda TY JESTEŚ GŁUPI CZY TYLKO UDAJESZ XDDDDDDD Jak k**wa to robisz? Nieumyślnie? Przypadkowo leci combo scroll+CTRL+A/D XDDDD Ty jesteś fenomenem W takim razie każdy ban, który dajecie za jakąkolwiek formę GSów jest niesłuszny, jeżeli zbanowany powie, że robi je nieumyślnie. Tak to jest jak się debili na wyższe rangi przyjmuje. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Czerwca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 +1 jako ze to okres probny to jeszcze jedna wpadka i out 4 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Czerwca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi