Użytkownik Mallowz Opublikowano 5 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 (edytowane) Twój nick na serwerze: ejixorp Nick admina banującego: @ Gżelek Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 06-03-21 19:16 Serwer na którym dostałeś bana: Mirage#2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Witam, otóż jest to moje ponowne odwołanie od bana, gdyż poprzednie zostało odrzucone. Piszę je jeszcze raz, ponieważ nie zgadzam się z decyzją UBTeam'u. Pod tym postem chciałbym rozpisać oraz odwołać sie do niektórych zarzutów, które zostały opublikowane przez @ ph1zi , a na które nie miałem szansy odpowiedzieć. O pomoc w tej sprawie poprosiłem @ KilleR. , który zaproponował mi ponownie napisać odwołanie, jednocześnie informując, że osobiście spojrzy na tę sprawę. Do godziny 15:00 jutro (tj. 06-06-2021) umieszczę moje usprawiedliwienie do zarzutów opisanych przez @ ph1zi . Chciałbym też poprosić o dwie rzeczy: 1. Chciałbym, żeby po opublikowaniu mojego wytłumaczenia, każdy z @ UBT CS:GO napisał swoją opinię na temat tej sprawy. Oczywiście admini serwera też są mile widziani, lecz niewymagani. 2. Chciałbym, też wydłużyć czas odwołania z 48h do bliżej nieokreślonego w celu braku pośpiechu i próby zamknięcia tematu spowodowanego brakiem czasu. Wolałbym, żeby odwołanie to było niższego priorytetu niż pozostałe, ale za to bardziej obszerne. Kończąc moją wypowiedź, zachęcam również do prywatnego kontaktu ze mną poprzez chat, czy też komunikator głosowy, gdzie chętnie będę mógł wytłumaczyć parę rzeczy znacznie szybciej niż normalnie. Na samym dole wstawiam również moje poprzednie odwołanie w celach informacyjnych. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:551038606&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/ejixorp Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Connected to 91.224.117.137:27015 Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły. Demo: https://87.gotv.pro/srv62966/auto-20210603-1854-de_mirage.dem.zip Poprzednie odwołanie: Edit#1 - praca troszeczkę później zawita na forum z powodu obszerności i chęci doszlifowanie Edytowane 6 Czerwca 2021 przez Mallowz 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 6 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 @ Awek prosze wróć z urlopu i zrób z tym coś bo ja nie wytrzymie A tak poważnie, jeśli @ KilleR. będzie przeciwnego zdania, to bardzo uprzejmie proszę o to by sprawa poczekała aż @ Awek bedzie miał chwile, bo to że @ Mallowz uzywa wh jest bardziej niż pewne i naprawdę nie trzeba być geniuszem żeby to wyłapać. Nawet nie oglądając całego demka mógłbym jednoznacznie stwierdzić że jesteś odpalony, porównując jego staty do movementu, crosshairplacementu i umiejętności aimowych. edit: @ Mallowz a dlaczego miałbym być nieneutralny skoro nie znam Cię a z @ Gżelek specjalnych relacji nie mam? Chce aby sprawa poczekała na @ Awek bo on jest drugim UBT z którym wspólnie pracuje. A ty nie jesteś od tego żeby sobie wybierać kto ma oceniać twoją grę. Zgodze się że na serwerze w danym momencie nie byli najlepsi gracze, ale to nie znaczy że czytasz im w myślach. Nie masz 10lvl faceit ani 9000 godzin a jeśli masz to kupiłeś konto, kogo ty próbujesz okłamać? Chyba samego siebie. łał dobrze wiedzieć że grałeś w LoLa itd, super, dużo to zmienia rzeczywiście XD 1 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mallowz Opublikowano 6 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Niezależnie od decyzji @ KilleR. chciałbym usłyszeć opinie @ Awek oraz spytać @ ph1zi , żeby wyjaśnił dlaczego chce akurat opinie tego użytkownika. 10 godzin temu, ph1zi napisał: bo to że @ Mallowz uzywa wh jest bardziej niż pewne i naprawdę nie trzeba być geniuszem żeby to wyłapać. Zgadzam, się z twoją opinią całkowicie. Nie trzeba być geniuszem, tylko wystarczy być: pajacem, naiwniakiem lub mało doświadczonym graczem, żeby to wyłapać. Po tym jakże uroczym, pełnym miłości i wzajemnego szacunku wstępem chciałbym zacząć tę zabawę. Na początku chciałbym troche o sobie opowiedzieć: Otóż gram w CS:GO od maja 2015 r. mając przegrane 8700h. Udało mi się w tej grze osiągnąć Globala (w 2017r.) oraz 10lvl faceit Od 2016r. grałem w tę grę teamowo, ale nie było to zdecydowanie nic dobrego, iż sam wtedy nie byłem jakiś dobry. Od 2018 roku zacząłem grać tak naprawdę teamowo, ponieważ posiadałem wtedy już 8-9lvl faceit co dawało mi możliwości do dołączenia w miarę dobrych drużyn jak na moje możliwości. Wtedy zaczęły się analizy demka, zgrywanie się i przede wszystkim chęci do bycia coraz lepszym. Większość dni szkolnych wyglądały tak, że od 17:00 do 22:00 grałem z teamem. Dzięki temu udało mi się zrozumieć tę grę oraz pojąć role konsekwencji w meczu. Dzięki temu udało mi się osiągnąć całkiem dobrego gamesensa. Przez to dostawałem kilka banów na różnych serwerowniach, lecz kiedy stworzyłem nowe konto, potrafiłem wyrwać nawet po 10 banów na serwerowni. Przez to byłem też zmuszony oglądać swoją rozgrywkę i czerpać z analizy demka korzyści. Napisałem to, ponieważ chciałbym, żeby nowe osoby w tej sprawie nie patrzyły na mnie jak na gracza z nowym kontem, ponieważ wiem, że posiadając 172h oraz non-prima wygląda to podejrzanie, a tą historyjką chciałbym zmienić punkt widzenia osób, które będą oglądały to demko. I teraz chciałbym odnieść się do tego fragmentu: 10 godzin temu, ph1zi napisał: Nawet nie oglądając całego demka mógłbym jednoznacznie stwierdzić że jesteś odpalony, porównując jego staty do movementu, crosshairplacementu i umiejętności aimowych. Jest to właśnie bardzo dobry przykład zaniedbania ze strony @ ph1zi . Otóż stwierdza on, że nie mogę mieć takich statów ze względu na mój crosshairplacement, movement oraz umiejętności aimowych. Tutaj chciałbym tylko wam powiedzieć, żebyście zobaczyli jacy gracze byli na serwerze. Żaden z nich nie był nawet dobry, większość były to nowe konta lub osoby co mieli maksymalnie odznakę 2020. Wydaje mi się, że wciąż grając bardzo słabo pod względem tych 3 cech, byłbym w stanie, zrobić takie staty grając na takich graczy. Najważniejszą kwestią jest to, dlaczego mając 8700h 10lvl faceit, grałem słabo pod względem tych 3 cech? Otóż odpowiedź jest bardzo prosta i jednocześnie została ona napisana w moim poprzednim odwołaniu, gdzie @ ph1zi całkowicie pominął tę sprawę. Cytując z poprzedniego odwołania: "Słowem końca gram na tym koncie, ponieważ uwielbiam pisać odwołania oraz być wyzywanym przez innych graczy od cheaterów, dzięki temu mogę trochę dowartościować się po tej 2-miesięcznej przerwie" Ostatnim razem skończyłem grać teamowo pod koniec grudnia 2020 roku, od tego czasu straciłem trochę chęci do grania w tę grę. Powróciłem wtedy do LoL'a i zacząłem grać też w bardziej casualowe gry jak gta5, dbd, paladins, bf4, troche gier fabularnych i klasyków takich jak gothic czy dragon age. Podczas tego okresu (Styczeń-Maj) zagrałem łącznie w csgo 4 dni. 3 dni próbowałem wrócić, lecz wciąż nie byłem gotowy i 1 dzień na dokończenie operacji Broken Fang. Jestem też tegorocznym maturzystą, więc większość czasu spędzałem na nauce, nie myśląc o powrocie do tej gry. Bana dostałem 3 czerwca, a po tej przerwie zacząłem wracać do gry 1 czerwca. Jest to moje wytłumaczenie, dlaczego aktualnie gram całkiem słabo pod kwestiami aimowymi. Na koniec tego rozdziału oczywiście podsyłam link do mojego głównego konta steam wraz z profilem faceit, żeby moje słowa nie były puste, możecie też pozapraszać mnie w celu weryfikacji: https://steamcommunity.com/id/Moxije/ https://www.faceit.com/en/players/SirFenix Teraz chciałbym zając się demkiem i odwołać się do kilku zarzutów jakie @ ph1zi opublikował w poprzednim odwołaniu 14:45 +b no ewidentnie znałeś dokładną lokalizację enemy a takiego infa nie było, kryłeś się nie trzymając celownika na enemy ale zwalniając i trzymając crosshair w miarę możliwości blisko enemy, tak aby była równowaga między sus a zwykłym sprawdzaniem miejscówki. 14:45 Jest to, największy bullshit jak kiedykolwiek czytałem, idąc na mida z pomocą radaru, miałem informację o 2 graczach, "Majk z jamajki" oraz "ZIEMNIAK". W tej rundzie "ZIEMNIAK" zabił przeciwnika z mida a po chwili jego teammate "Majk" umarł. Dzięki temu mam informację, że "ZIEMNIAK" jest na midzie. Niecelnie speekowałem na lewą stronę boxów, ponieważ była to jedyna strona, z której mógł ze mną bezpośrednio rywalizować. Nie mógł zrobić tego z prawej strony ze względu na 2 moich teammatów znajdujących się w oknie. Tutaj chciałbym całkowicie zwrócić uwagę na zachowanie gracza "ZIEMNIAK". Otóż gracz ten cały czas strzelał w boxy na midzie, próbując je w beznadziejny sposób scanować. Kiedy speekowałem lewą stronę, przeciwnika tam nie było. Widząc i słysząc strzały, zdecydowałem się scanować te boxy. Teraz mam bezpośrednie pytanie do @ ph1zi : Skąd zarzut, że takiego infa nie było? To, że na radarze widziałem, może nie być wystarczające, ale to, że gracz ten sam strzelał w boxy dająć, dosłownie każdemu na midzie info, że znajduje się za nimi. 19:04 +b co prawda normalne że sprawdzasz pałac a potem rampe, ale no z drugiej strony znowu za duze info, nigdy nie pozwalasz sobie wejsc enemy na plecy, rozgladasz sie notorycznie przez sciany by miec ten tzw. awareness no i pomimo krycia, widać tu nienaturalny movement i za duże info, ale o tym zaraz w kolejnym punkcie. 19:04 Ach, mój ulubiony początek "co prawda normalne, że sprawdzasz pałac, a potem rampe... ALE". Czyli czysta akcja, w której jednak członek UBT doszukuje się wh. Akcje zaczynam standardowo, rzucając molotova, który daje mi czas na speekowanie pałaców. Do pałaców wchodzę pod kątem, używając klawisza A i W jednocześnie, w celu szybszego wejścia. Wchodząc po drabinie, usłyszałem 1 przeciwnika w pałacach. Powoli podchodząc do wyjścia z pałaców, przestaje słyszeć kroki, co daje mi jasną informację, że przeciwnik jest wcelowany przy kolumnach, chce przejść do prawej strony (z mojego pov'a) pałaców lub też podchodzi on na blisko, trzymając sie lewej strony. Dlatego mój pierwszy peek jest na sytuację, gdy przeciwnik przechodziłby do drugiej strony. Dzięki niemu bezproblemowo mógłbym zabić przeciwnika, lecz niczego nie zauważyłem. Drugi peek jest typowo na ostatnią kolumnę, gdzie większość graczy notorycznie się ustawia. Szczęśliwie udaje mi się zabić przeciwnika, który tam się znajduję. Gdybym drugim peekiem nie zabił nikogo, od razu zeskoczyłbym patrzeć rampę dlaczego? Otóż wtedy idealnie kończył się mój wcześniej rzucony molotov, który zablokował rampę na 7-9 sekund dając mi czas na robienie kontroli w drugiej części BS A. Nawet wiedząc, że jest 1 przeciwnik w pałacach, wciąż bym je odpuścił, ponieważ nie byłbym tam już bezpieczny. Kolejne pytanie do @ ph1zi : Skąd wciąż mówisz, że miałem za duże info? Nawet przed zabiciem "Kjerbiego" w pałacach wiedziałem, że będzie ktoś na rampie, ponieważ (znowu) gracz "ZIEMNIAK" rzucił molotov'a z rampy dając mi info, że ktoś na niej jest. Wydaje mi się, że oglądałeś to demko bez słuchawek lub nie masz pojęcia o analizie demka. Zapomniałbym, chciałbym też zapytać cię, od kiedy będąc w pałacach, rampa jest placami i zdefiniuj, proszę, co jest nienaturalnego w moim movemencie. 20:30 +b tutaj no spalony imo bo, kątem oka cały czas widzisz enemy w pałacu i poruszasz sie względem enemy na swoją korzyść, grasz w ten sposób tak naprawdę cały czas. Dlaczego nie wziales pod uwage, że gracz Demon, nie podszedł Ci już pałac na blisko? przecież nikt Ci tej miejscówki nie patrzył. 20:30 Runda zaczyna się standardowo dla mnie, kiedy jestem A playerem, Rzucam molotova na rampe, próbuje peekować pałace. Słyszę 1 przeciwnika, a mianowicie "Demona". Słysząc go po prawej stronie, wpierw zaczynam peekować prawą stronę, lecz nikogo tam nie było. Potem standardowo lewą, gdzie zabiłem gracza T, lecz wciąż słyszałem przeciwnika, który zbliżał sie do mnie. Stwierdziłem, że nie ma sensu dłużej stać w pałacach i próbować walczyć, dlatego zeskoczyłem, jednocześnie wiedząc z radaru, że gracz "DJ Palcówka" trzyma mi rampe, dlatego z całych moich sił skupiłem się, żeby wykonać drobnego mindgame'a na przeciwniku z pałaców. Otóz twoje pytanie brzmiało: "Dlaczego nie wziales pod uwage, że gracz Demon, nie podszedł Ci już pałac na blisko?". Wcześniej pisałem o tym, że rozumiem konsekwencje w tej grze i teraz jest najlepszy moment, żeby to wytłumaczyć. Wpierw musimy wcielić się w rolę gracza "Demon", skacze on po pałacach, lecz nagle jego teammate zostaje zabity przez osobę z pałaców. Co "Demon" wie? Otóż, że jestem na górze i mogę speekować, dlatego wpierw czeka na mój kontakt. Słyszy on jednak, że postanawiam cofnąć, dlatego widzimy, że gracz ten chce speekować, lecz co się dzieje? Dostaje on nade'a, który przyleciał ze strony schodów lub jungle. Jak widać, gracz błyskawicznie cofa i gra pasywniej. Dobra, więc co teraz wie "Demon"? Wie, że zeskoczyłem, więc jestem na dole, wie również, że nade poleciał ze strony jungle/schody, może też usłyszał, że to ja rzuciłem nade'a, lecz ciężko to jednomyślnie stwierdzić. Co robi "Demon"? Powoli sprawdzę jungle oraz dół drewna, ponieważ dał się wciągnąć mojego mindgame'a. Konsekwencją tego, że zeskoczyłem z drewna i rzuciłem nade'a jest to, że "Demon" nie zagrał agresji w pałacach. Dzięki temu wiedział, że kupię czas do mojego mindgame'a. Więc co JA chciałem zrobić? Po kupieniu czasu chciałem jak najszybciej dostać się na drewno i schować się w rogu. Stojąc w rogu, nie patrzyłem się w róg monitora, żeby wiedzieć, co robi mój przeciwnik przy pomocy wh, tylko dlatego, żeby nie wystawał mój model postaci oraz broni, szczególnie broni, ponieważ jak zapewnie widać gram z m4a1-s. Stojąc w rogu, chciałem po około 6-9 sekundach speekować timingowo przeciwnika, ponieważ mniejwięcej tyle czasu potrzebowałby na sprawdzenie jungle/schody, lecz co poszło nie tak i sprawiło, że zmieniłem decyzję? Otóż stojąc w rogu na drewnie, osoba, która wskoczyłaby na tetris, zabiłaby mnie. Kiedy spojrzałem na radar, zauważyłem, że mój teammate "DJ Palcówka" był za ticketem na CT, więc nie wiedziałem, czy patrzy rampę oraz jak skutecznie. Dlatego musiałem jak najszybciej zmienić pozycję i ustawić się tak, żeby osoba z rampy nie miała szans mnie zabić. Po ustawieniu się zadziałał piękny timing, popatrzyłem się na radar, żeby zobaczyć, gdzie jest mój teammate i wtedy przeciwnik wyszedł, zabijając mnie bezproblemowo. Mam nadzieję, że udało mi się w całkiem przejrzysty sposób dla każdego wyrazić moje uzasadnienie. Pominąłem pare punktów które @ ph1zi podał, ponieważ są to bardziej moje błędy (jak sytuacja 17:55) lub jego braki doświadczenia (17:04, 12:24). Wciąż zachęcam do zadawania mi pytań dotyczących zarzutów oraz przesyłania kolejnych dowodów przez administrację, UBT. Widząc, też nastawienie @ ph1zi do mnie, chciałbym, aby nie był on osobą decydującą o moim banie. Uważam, że o banie powinien zdecydować ktoś neutralny z administracji lub sam właściciel. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 6 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Na razie nie będę dawał swojej oceny, lecz zadam pytanie bo rozpisujesz każdy zarzut za swój sposób. W pierwszym odwołaniu napisałeś coś takiego: W dniu 3.06.2021 o 23:31, Mallowz napisał: Strefa "CT" to samochód miejsce, gdzie jako gracz CT będę pierwszy. Strefa "Neutralna" to apsy (dywany) miejsce, gdzie CT i T się spotkają i gdzie dochodzi do walki o kontrole. Strefa "T" to under, alejka oraz kuchnia w apsach miejsca, gdzie jako "T" będe pierwszy. Po czym jak oglądam 4 rundę widzę że lecisz przez swoją jak to nazwałeś neutralną strefe z molo w ręce i masz totalnie gdzieś strefę CT. Nawet nie sprawdzasz okolic tego vana, gdzie praktycznie wszędzie mógł być ct. Molo które rzuciłeś jest na tyle słabe że nie pali nawet vana, ani podestu obok niego więc tam wszędzie mógł być spóźniony ct. Edit. @ Mallowz nie przekonuje mnie twoje wyjaśnienie. Piszesz że masz 8k godzin i 10lvl fc, a nie wiesz że flash rzucony w taki sposób jak ty go rzuciłeś oślepi tego ctka na mniej niż sekunde. Flash wybucha bardzo wysoko i daleko od vana. Od wybuchu flasha do rzucenia molo są jakieś 3 sekundy, bez problemu miałby czas na peek vana. Piszesz również że nie wiedziałeś że molo źle wybuchnie. To dziwne bo molo rzucane w ten sposób ZAWSZE tak wybucha. Widać jak celujesz tego molo nie w wana tylko w wystające drewno żeby się odbił i palił pod balkonem, a nie vana. Nie chce mi się wierzyć że nie masz o tym pojęcia mając tyle godzin i taki lvl. 1 Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mallowz Opublikowano 6 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 (edytowane) 32 minuty temu, Awek napisał: Na razie nie będę dawał swojej oceny, lecz zadam pytanie bo rozpisujesz każdy zarzut za swój sposób. W pierwszym odwołaniu napisałeś coś takiego: Po czym jak oglądam 4 rundę widzę że lecisz przez swoją jak to nazwałeś neutralną strefe z molo w ręce i masz totalnie gdzieś strefę CT. Nawet nie sprawdzasz okolic tego vana, gdzie praktycznie wszędzie mógł być ct. Molo które rzuciłeś jest na tyle słabe że nie pali nawet vana, ani podestu obok niego więc tam wszędzie mógł być spóźniony ct. @ Awek Oczywiście spieszę z wyjaśnieniem: Rozpisałem się o tym, w jaki sposób zdobywam kontrole po stronie CT, w skrócie: rzucam molotova na głęboko pałace, żeby wejść w nie, w celu szukania tego fraga. Otóż po T też mam swój sposób na zajmowanie apsów. Wiem, wiem i od razu przepraszam, bo jest to znowu znienawidzony mindgame. Zauważ, proszę, że rzucam szybkiego flasha, który za zadanie ma wypędzić osobę z okolic vana. Jak to ma działać? Rzucając flasha, nawet jeżeli osoba nie będzia miała całkowicie biało, wciąż myśli, że ktoś będzie wbijał, dlatego też z mojego doświadczenia osoby te nie będą walczyć o kontrole apsów. Jest to o tyle timingowe, że osoba powinna dostać tego flasha przed wykonaniem skoku z vana na daszek. Jeżeli chodzi o molotov'a to nie jestem nieomylny, nie wiedziałem, że rzucony molotov jest słaby i gdyby ktokolwiek skorzystał z tej przewagi, myślę, że bym od razu przegrał, ale jak słyszałem bieg na shorcie, to nie mogłem się powstrzymać. Edit#1 - Jeżeli chcesz mogę bardziej dokładnie opowiedzieć o swojej ogólnej grze na mirage, daj znać jestem otwarty. Edit#2 - Obejrzałem dokładnie molotov'y, które rzuciłem i żaden z nich nie był słaby. W 100% dla mnie spełniały swoje zadanie jako nośnik informacji. O co ci chodziło z tym molotov'em? Edit#3 - Bardzo Cię przepraszam za mój opis, ponieważ pisząc "Van" miałem na myśli "pod vanem/obok". Myślałem, że jak napiszę "van" to będzie oznaczało strefę, gdzie znajduje się van. Jeszcze raz bardzo przepraszam za błąd. Edit#4 - Flash jest na wystraszenie, akurat nie biore pod uwagę, że vip może poprostu użyć double jumpa i mieć całkowicie, gdzieś flasha. Czasami działa, czasami nie Edytowane 6 Czerwca 2021 przez Mallowz Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 6 Czerwca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Witam, oglądałem sobie całe demko i wszystkie akcje i ta gra u ciebie jest strasznie dziwna, tu jest moja rozpiska: 12:24 +/- wcelowany tutaj był w entrance do apsów, to mnie nie dziwi, ale dziwi mnie fakt że po jednym zabójstwie od razu odpusciłeś nie trzymając dalej tej pozycji, a dziwi mnie to dlatego że w dalszej części tego demka grałeś odwrotnie, gdy jednak było tych enemy więcej. (Mówię tu o 17:04) // Pozwolę sobie wziąć podpunkt ze skargi. Wygląda z mojej strony to tak, biegniesz sobie na b, tak samo jak gościu z innej drużyny wcelowujesz się w aparty dokładnie tam gdzie jest idealnie ustawiony gościu i widać, że wiesz gdzie on jest ustawiony. I ten podpunkt potwierdza się co napisał @ ph1zi 14:45 Po zabiciu typka z apartów na b, poszedłeś na mida i zabiłeś typka za boxami, gdzie nie dostałeś żadnego infa, że on się tam właśnie znajduję, i tu wychodzi na to, że jesteś odpalony, ale idziemy dalej. 17:20 Po zakończonym strzelaniu się w apartach, widać jak perfidnie jesteś wcelowany w tt który sobie stoi za ścianą w apartach i mu nie odpuszczasz pomimo, że mogą Ci wybiec z każdej strony, to ty dalej czekasz aż wychyli i jak już chłop wychylił to go zabiłeś i tutaj masz perfidne wh. 17:55 Po tym jak usłyszałeś, że podłożyli pakę na A, zacząłeś biec kuchnią i wleciałeś w okno bhopem i wcelowałeś się idealnie w prawą stronę tam gdzie akurat stał typ, dlaczego nie w lewo, bądź nie pobiegłeś sobie ct, tylko akurat tam gdzie jest skapiony typek. 19:04 Lecisz sobie na A sprawdzając pałac okej, zabijasz sobie gościa po czym cofasz się na rampę i zabijasz gościa, gdzie nawet go nie słyszałeś hymm. Podsumowując UBT mają rację i dobrze zrobił @ Gżelek , że Cię zbanował, bo to co oglądnąłem na demku to jest czyste wh, nawet jeżeli byś tak dobrze grał to widać u ciebie te wh. 4 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 6 Czerwca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi