Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 6 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Facet domyślił się, że żona go zdradza. Pewnego wieczoru zaczekał, aż wyjdzie z domu, po czym wskoczył do taksówki nakazał kierowcy ją śledzić. Chwilę później wszystko było jasne – żona pracowała w agencji towarzyskiej ! Zszokowany facet mówi do taksówkarza: – Chcesz pan zarobić stówę? – Jasne! Co mam robić? – Wejść do agencji, zabrać moją żonę, wsadzić ją do taksówki i zawieźć nas oboje do domu. Taksówkarz zabrał się do pracy. Kilka minut później drzwi agencji otworzyły się z hukiem i pojawił się taksówkarz trzymający za włosy wijącą się kobietę. Otworzył drzwi samochodu, wrzucił ją do środka i powiedział: – Trzymaj pan ją! A facet krzyknął do taksówkarza: – To nie jest moja żona! – Wiem, to moja! Teraz idę po pańską! 2 3 💔💔 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 HAHAH 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sunnl3y^^ Opublikowano 6 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 haha 1 wtf vac for no reason wtf valve how come vacced? Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Czerwca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Agencja towarzyska dla żonatek chyba normalnie ? 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 6 Czerwca 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 6 Czerwca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 XD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 6 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 6 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 7 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi