Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Torri Opublikowano 7 Czerwca 2021 Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Imię: Wiktoria Wiek: 20 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Posiadam doświadczenie na tym stanowisku, mam mnóstwo pomysłów, które mogłyby rozwinąć serwer. Jestem w stanie opłacić reklamę na socialmediach, aby serwer zdobył większe zainteresowanie. Jestem lubiana oraz rozpoznawalna przez graczy i adminów. Mam dużo pomysłów na konkursy dla graczy oraz adminów. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Arena 1vs1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Jestem Wiktoria, mam 20 lat, uwielbiam grać w gry dlatego spędzam dość sporo czasu przed komputerkiem. Jestem bardzo miłą i wesołą osóbką, ale nie daje sobie przez to "wejść na głowę". Interesuję się motoryzacją oraz jak już widać grami komputerowymi. 5 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DREAM Opublikowano 7 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 +wsparcie finansowe +doświadczenie +dużo pomysłów jestem na: tak 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DRIVER Opublikowano 7 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 +wiek +doświadczenie Jestem za 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cichy69 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 +wsparcie finansowe +doświadczenie +dużo pomysłów Jestem na: tak Powodzonka 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 7 Czerwca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Jestem na TAK +wiek +aktywna +pomocna +doświadczenie +wsparcie finansowe +chęci +/- podanie Powodzenia! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kowal Opublikowano 7 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 +wsparcie finansowe +doświadczenie +dużo pomysłów jestem na tak 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 7 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Na wielkie takl: <333333 +Wiek +Dużo dużo pomysłów +Doświadczenie +Miła, atrakcyjna +Chęci @ Olo`cLaR'2k21 tak o se napisałem . Zapomniałem.... 1 1 4 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 7 Czerwca 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Na Tak +Wiek +SM +Doświadczenie +Chęci +/-podanie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ILLEGAL_Official Opublikowano 8 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Jestem na tak + Wiek + Doświadczenie + SM + Chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 (edytowane) @ Giorgio atrakcyjna? fakt moze jest atrakcyjną kobietą ale co to ma wspólnego z opiekunem serwera xd! Jestem na tak +wiek +dojrzala +podanie +posiada admina +staz @ archonek<3 też o tym pomyślałem @ Giorgio Notki nie w swoim dziale? hmmmmmm to robota dla @ niktważny Edytowane 8 Czerwca 2021 przez Olo`cLaR'2k21 1 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Jestem na tak +Wiek +Ogarnięta +wsparcie finansowe Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 8 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 ciekawi mnie tylko jakie byłyby głosy gdybyś była chłopakiem, ale w sumie też jestem stuleja wiec na tak +checi +jest bogata +reklama na soszjalmediach 1 2 1 TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ?? Odnośnik do komentarza
Użytkownik sunnl3y^^ Opublikowano 8 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 (edytowane) Jestem na TAK + wiek + chęci + SM + podanie + doświadczenie jak opiekunka mam cyca to czm nie haha no i pomysłowość tez na + Edytowane 8 Czerwca 2021 przez sunnl3y<<< 1 wtf vac for no reason wtf valve how come vacced? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 8 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Oczywiście muszę być na tak, bo inaczej by się na mnie wydarła.. + Miała już opiekuna i się dobrze sprawowała na tej randze + Miła, sympatyczna, sumienna + Wsparcie finansowe i pomysły 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik T_N_T Opublikowano 8 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 +Super argumenty +Source +Potwierdzam super osóbka +dużo pomysłów Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Czerwca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Cała administracja z 1vs1 co się wypowiedziała to z takimi powodami jak poniżej dałam na ss'ie.. Jak takie coś w ogóle brać pod uwagę? Trzy wypowiedzi w kroplę w kroplę takie same bez zupełnego wysilenia się czy jakąś kreatywnością, dlaczego są za by ich koleżanka z zespołu została ich serwera opiekunką, wygląda to tak jak by to było na zasadzie "ej wypowiedzcie się w moim podaniu" i by się wypowiedzieli tacy obojętni, że aż kopiują od siebie powody na odpidol na szybko lub po prostu mają totalną wyebkę na to i z grzeczności poszli dać tak o na tak bez większych argumentów. A tutaj admin w ogóle uważa, że only wiek i doświadczenie wystarcza na opiekuna, więc w sumie temu adminowi jest bez różnicy, kto by miał opiekuna: -Aktywność na forum. Ostatnio aktywna byłaś 6 listopada 2020, po czym nagle złożyłaś podanie na admina 31 Maja i odką masz admina napisałaś tylko dwa posty na forum z czego trzeci był podaniem na opiekuna (No i 21h temu oddałaś głosy na serwery, ale tak robi większość nie aktywnych osób w tym dziale jak składa podania na wyższą rangę, czyli kolejnym minusem jest nie wspieranie sieci po przez głosowanie na serwery, gdzie i tak spędzasz dużo czasu przed komputerkiem z tego co piszesz). W dziale serwera też się nie wypowiadałaś nic z propozycjami lub z czegokolwiek, a piszesz że masz dużo pomysłów na rozwój serwera, na konkursy dla graczy i gdzie na to jakiś dowód? Zazwyczaj osoby, które mają zamiar się starać na opiekuna danego serwera to w owym dziale coś się tam starają/pokazują, plus mogłaś opisać te swoje propozycje pomysłów i konkursów, gdzie tutaj w podaniu jest tego brak, aa dzięki temu i podanie by lepiej wyglądało. -Konto na forum masz trochę ponad rok i miałaś już tutaj na sieci opiekuna, a Twój czas spędzony na forum to tylko 2dni -Staż na adminie. Złożyłaś podanie dopiero po 8dniach posiadania zwykłego admina, aa to trochę krótko. "Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak" Tutaj dałaś na tak, ale to się wlicza normalna składka za opiekuna czy że opłacała byś składkę sposobem opłacania reklam na "socialmediach" ? Jeśli miała by być to reklama na koncie instagram'owym lub na Fanpage, które tyczą się tematyki only gier typu właśnie CS 1.6/CS:GO i miało by to jakiś tam obserwujących to spoko na plus, ale jeśli była by taka reklama z no Twojego prywatnego konta lub jakiegos ogólnego konta, które nie tyczy się ONLY GIER CS 1.6 / CS:GO to jestem na nie z taką reklamą, bo ile by tam nie było obserwujących to tylko jakaś nie wielka ilość osób by interesowała się CS'em, więc nic by było po takich zasięgach nawet jak by były one nie wiadomo jakie. W podaniu widać "chęci na pomoc" ale jest to po prostu napisane, bo na czyny się to nie przekłada jak napisałam wyżej, a pomagać serwerowi można bez opiekuna (tak powinno być przed złożeniem podanka na opka) Podanie krótkie, a mogło być fajnie rozwinięte gdyby się właśnie te najbardziej ważne tematy pociągnęło, które by przeważały na duży plus, a tak to podanie wygląda jak pisane na szybko bez większego postarania się. No i na koniec tych "minusów" powtórzę, że przez to jak się wypowiedziała administracja serwera to nie wiadomo tak naprawdę, jakie mają zdanie o Tobie/Twoim podaniu na opka, a w sumie ich opinia jest najważniejsza, bo tak to wypowiadają się osoby, które może raz na tydzień wbijają na serwer albo nawet w ogóle i dają takie ogólnikowe plusy, które nie wiele określają na daną posadę Plusem jest że: Masz na takiej randze już doświadczenie. Wysokie doświadczenie w znajomości "AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8" Ii wsparcie finansowe JEŚLI, jest to zwykła składka, a nie składka w postaci only opłaty reklam na ""socialmediach" Aktywność na serwerze co równa się również rozpoznawalność. No ale takie plusy to ma większość administracji/użytkowników, a czy na opka tyle wystarcza (Duże znacznie ma też ta składka, która zaważa na TAK/NIE") Ja jestem za tym żeby podanie poleżało z tydzień lub dwa, żebyś się mogła wykazać na forum z aktywnością, pokazała nam swoje pomysły o których wspomniałaś na rozwój serwera/konkursy, zdobyć większy staż na adminie. 7 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Nie znam osoby ale mogę zagłosować Jak nabajrdziej za, dlaczego? +Schludne podanie +wiek +chyba miała już doczynienia z owymi funkcjami +przyda się kobitka w administracji 1 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 9 Czerwca 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Jak każdy na tak to ja też hehe +Wiek +Pomysły na dalszy rozwój serwera +Wsparcie finansowe 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 12 Czerwca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Napisz mi pw 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 12 Czerwca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi