Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Banicja

mikiii1337.

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Nick z Cs:TECHNICZNY JAK MIKI

Admin banujący: Oro Korner

Serwer: Only dd2 #1

Opis sytuacji: Gram sobie spokojnie zabijam a tu nagle admin chyba nie wytrzymał i dał mi bana za nic lol.

Link do bana z amxbans :https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=929

Wycinek Bana z konsoli : ==============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Powod: 'czitowanie/antyFb/Legitsy = Startujesz na admina ? haha'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:572672433

[AMXBans] Twoje IP:---

demko: https://www56.zippyshare.com/v/Lf4P1jIO/file.html
Dodam od siebie, że takie banowanie żadnych ss albo, że ktoś dobrze gra jest śmiechem na sali, że ktos robi 74:4 i dostaje bana. 

Proszę o szybciutkie odbanowanie mnie 

@ Depresja     @ OroKoroner Zmienilem sobie rozdzialek na 640x480 rozciagnieta i jakos wychodzilo. Czy ktos dobrze gra odrazu musi bana dostac? Przypominam, że niektore fleshe też są rzucane ale nie działają  XDDDDDDDDDDDD. Beka gosciu z ciebie gdybym cheatował to dawno bym tu już nie grał a gram na tym serwerze od tamtego roku więc co ty tu gadasz farmazony? Dupa cie boli i taka prawda a nie, że się pale. Przypomne, że to nie pierwszy raz tak lamiłem i nagle dobrze zacząłem grać. Jakoś przedtem admini nie dawali bana bo wiedzą, że czyto gram a ty tutaj coś odwalasz. 

Edytowane przez Miki-_-

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

• Zasłużony

Zanim odpowiem na rozpiskę Twoją jeszcze napiszę o paru rzeczach.

Na wstępie. Widać, że chłop ogarnia grę, ma jakiś tam movment, wie o co chodzi w tym i nie gra na pałę jak większość graczy, gdzie zobaczy przeciwnika i biegnie na niego, tylko myśli.

Fleshe i ruchy podczas nich. Kto normalny dostaje mleko na twarz i kuca nie ruchomo? xD Jak by to był CS:GO powiedziałbym, że to zachowanie typowego silvera ;) Dust nie jest trudną mapą i łatwo można się jej nauczyć na pamięć, każdego kąta, od A do Z można powiedzieć. Chodzenie z zamkniętymi oczami dla osoby, która coś ogarnia to nie problem, a przebycie dosłownie kawałka (brama mid - górny trup) to nie jest wielki wyczyn. Nie można posądzać kogoś o Anty Flesha tylko dlatego, że gracz wykonał jakiś ruch xD

Resztę jakoś wyjaśnię w odpowiedzi na rozpiskę

19:02:08 – usseles dowód b-
19:12:93- Tutaj akurat nie ciężko o orientację w terenie, krótkie przytrzymanie "D", potem szybkie "S", obrót i można się domyślić w którą stronę się idzie, stwierdzenie "powinien kucnąć" jest bez sensu, tak jak wyżej wspomniałem, osoby na poziomie silverów może tak robię b-
19:42:00 – Nie rozumiem tej czasówki, nic nienormalnego nie zrobił b-

22:26:67 – Być może celowo się nie odwrócił, ale to jest powód, by rozpisać to jako b+? Podczas mleka na twarzy nie leci modelowo, celownik ma dosyć mocno wyżej od poziomu głowy, próbuje uciec, naciskając "AS", ale kąt w ścianie przeszkodził i się zatrzymał b-
22:51:42 – Wychyla i widzi 2 typów na midzie, jednego na CT. Strzela pestki do enemy na midzie, ale po chwili odpuszcza i chowa się za ścianą, by zastrzelić enemy z CT przy zielonej, wleciał na niego smoke, a że nie trafiał to odpuścił. Wychylając przez smoke miał większą szansę na śmierć, gdyż było 2 enemy na midzie i 1 na CT, wychylając przeciwnicy mogli go zdjąć, gdyż oni pierwsi by go zobaczyli b-

"na tym HLTV widać wcześniej jak lamisz .. nie możesz nic trafiać HS za strzałem ..
https://www77.zippyshare.com/v/Cpt8XgT3/file.html
a na powyższych demach jakoś NAGLE DOSTAJESZ POWERA ?"

Mówisz, że nagle same hedy, a żadnej czasówki na "magiczną" głowę nie było xD 

Dla mnie UB.

@ GENERAL ALADEEN  @ fov1336.9  @ Karolek12  Napiszcie jeszcze Wy co o tym sądzicie :D 

• Super 2
  • Użytkownik∙

Odemnie nie leci rozpiska ponieważ bez sensu pisać każda akcje pod -b i rozpisywać się podobnie niż kolega wyżej,  kolega wyżej przejrzał demo i nie znalazł nawet jednej podejrzanej akcji, ja, oglądam demo nic nie widze,żadnych wspomagaczy, ub.

• Lubię to! 1
  • Super 1

Bez tytułu.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]