Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Banicja

mikiii1337.

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Nick z Cs:TECHNICZNY JAK MIKI

Admin banujący: Oro Korner

Serwer: Only dd2 #1

Opis sytuacji: Gram sobie spokojnie zabijam a tu nagle admin chyba nie wytrzymał i dał mi bana za nic lol.

Link do bana z amxbans :https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=929

Wycinek Bana z konsoli : ==============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Powod: 'czitowanie/antyFb/Legitsy = Startujesz na admina ? haha'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:572672433

[AMXBans] Twoje IP:---

demko: https://www56.zippyshare.com/v/Lf4P1jIO/file.html
Dodam od siebie, że takie banowanie żadnych ss albo, że ktoś dobrze gra jest śmiechem na sali, że ktos robi 74:4 i dostaje bana. 

Proszę o szybciutkie odbanowanie mnie 

@ Depresja     @ OroKoroner Zmienilem sobie rozdzialek na 640x480 rozciagnieta i jakos wychodzilo. Czy ktos dobrze gra odrazu musi bana dostac? Przypominam, że niektore fleshe też są rzucane ale nie działają  XDDDDDDDDDDDD. Beka gosciu z ciebie gdybym cheatował to dawno bym tu już nie grał a gram na tym serwerze od tamtego roku więc co ty tu gadasz farmazony? Dupa cie boli i taka prawda a nie, że się pale. Przypomne, że to nie pierwszy raz tak lamiłem i nagle dobrze zacząłem grać. Jakoś przedtem admini nie dawali bana bo wiedzą, że czyto gram a ty tutaj coś odwalasz. 

Edytowane przez Miki-_-

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

• Zasłużony

Zanim odpowiem na rozpiskę Twoją jeszcze napiszę o paru rzeczach.

Na wstępie. Widać, że chłop ogarnia grę, ma jakiś tam movment, wie o co chodzi w tym i nie gra na pałę jak większość graczy, gdzie zobaczy przeciwnika i biegnie na niego, tylko myśli.

Fleshe i ruchy podczas nich. Kto normalny dostaje mleko na twarz i kuca nie ruchomo? xD Jak by to był CS:GO powiedziałbym, że to zachowanie typowego silvera ;) Dust nie jest trudną mapą i łatwo można się jej nauczyć na pamięć, każdego kąta, od A do Z można powiedzieć. Chodzenie z zamkniętymi oczami dla osoby, która coś ogarnia to nie problem, a przebycie dosłownie kawałka (brama mid - górny trup) to nie jest wielki wyczyn. Nie można posądzać kogoś o Anty Flesha tylko dlatego, że gracz wykonał jakiś ruch xD

Resztę jakoś wyjaśnię w odpowiedzi na rozpiskę

19:02:08 – usseles dowód b-
19:12:93- Tutaj akurat nie ciężko o orientację w terenie, krótkie przytrzymanie "D", potem szybkie "S", obrót i można się domyślić w którą stronę się idzie, stwierdzenie "powinien kucnąć" jest bez sensu, tak jak wyżej wspomniałem, osoby na poziomie silverów może tak robię b-
19:42:00 – Nie rozumiem tej czasówki, nic nienormalnego nie zrobił b-

22:26:67 – Być może celowo się nie odwrócił, ale to jest powód, by rozpisać to jako b+? Podczas mleka na twarzy nie leci modelowo, celownik ma dosyć mocno wyżej od poziomu głowy, próbuje uciec, naciskając "AS", ale kąt w ścianie przeszkodził i się zatrzymał b-
22:51:42 – Wychyla i widzi 2 typów na midzie, jednego na CT. Strzela pestki do enemy na midzie, ale po chwili odpuszcza i chowa się za ścianą, by zastrzelić enemy z CT przy zielonej, wleciał na niego smoke, a że nie trafiał to odpuścił. Wychylając przez smoke miał większą szansę na śmierć, gdyż było 2 enemy na midzie i 1 na CT, wychylając przeciwnicy mogli go zdjąć, gdyż oni pierwsi by go zobaczyli b-

"na tym HLTV widać wcześniej jak lamisz .. nie możesz nic trafiać HS za strzałem ..
https://www77.zippyshare.com/v/Cpt8XgT3/file.html
a na powyższych demach jakoś NAGLE DOSTAJESZ POWERA ?"

Mówisz, że nagle same hedy, a żadnej czasówki na "magiczną" głowę nie było xD 

Dla mnie UB.

@ GENERAL ALADEEN  @ fov1336.9  @ Karolek12  Napiszcie jeszcze Wy co o tym sądzicie :D 

• Super 2
  • Użytkownik∙

Odemnie nie leci rozpiska ponieważ bez sensu pisać każda akcje pod -b i rozpisywać się podobnie niż kolega wyżej,  kolega wyżej przejrzał demo i nie znalazł nawet jednej podejrzanej akcji, ja, oglądam demo nic nie widze,żadnych wspomagaczy, ub.

• Lubię to! 1
  • Super 1

Bez tytułu.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]