Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

odwołanie od bana - demko -Damian-

-Damian-

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: -Damian- 

Admin banujący: @ eSX

Serwer: Only De_dust2

Data zdarzenia: 11.06.2021 - 16:44:37

Opis sytuacji: https://www30.zippyshare.com/v/D6bc2CTn/file.html - demko

ink do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1003

Wycinek bana z konsoli: 
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Powod: 'Wstaw Demko z folderu na forum.'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:1630575'
[AMXBans] Twoje IP: '5.172.235.151'
[AMXBans] ===============================================

• Użytkownik

Rozpisałem swoje demka, a nie twojego pova, bo wydaje mi się, że lecisz na jakimś syfie, który z twojego pova ci dupe ratuje. Na twoim povie, wygląda jakbyś idealnie tak jak chcesz panował nad full-auto, ale według mnie ty nawet nie masz pojęcia o rozrzucie. Twój movement mówi sam za siebie, ruszasz się jak boty na easy, celownik cały czas w ziemi albo w nogach, pickujesz pozycje z granatem w łapie, dlatego twierdzę, że nie jesteś w stanie ogarnąć full auto. Niżej rozpiska.

demka: https://www88.zippyshare.com/v/P8nux1HH/file.html

dam0
4:10 gdzie jest twój rozrzut
dam2
8:12 tutaj to samo, cały magazynek z ak, ale rozrzut niewielki
8:19 wychodzisz z anarchii na długą, te pierwsze strzały wyglądają jakby ci się celownik na przeciwniku blokował + ten niekoniecznie duży rozrzut, biegasz sobie, full auto z ak i nadal ci ten kule nigdzie nie uciekają jakoś szczególnie

dam1
tu demko z innego dnia
16:54 oddajesz 16(liczyłem) strzałów full-auto z ak, a rozrzut nadal niewielki

Podsumowując, według mnie lecisz na rcsie, tylko grasz jak bot i za dużo widać. Możliwe, że trochę za wcześnie bana dałem, ale szczerze wydawało mi się, że widziałem więcej podejrzanych akcji. Werdykt zostawiam UBT.

@ Depresja to porównaj sobie chociażby 4:10 i sam stwierdź, czy wyglądają tak samo.

• Użytkownik

4:10 fajny rozrzut :P
8:10 jakieś tam małe rozrzuty ale są ;c

8:18 gdzie ty celujesz tym rozrzutem swoim XDD

16:54 oddajesz 16(liczyłem) strzałów full-auto z ak, a rozrzut nadal niewielki[ nawet nie mam po co tego rozpisywać bo to samo jest co napisałeś, jak dla mnie spalony i też bez ub jak dla mnie]

• Ha ha 1
  • Zasłużony

"dam0"

4:10 Nie wiem co tu się stało dokładnie, bo na demku POV osoby zbanowanej rozrzut jest normalny, celownik jest niżej niż strzały, HLTV pokazuje to samo, a u Ciebie na demku wygląda jak by ten celownik się nie ruszał b+/-

"dam1"

16:54 Jest odrzut normalnie, pierwszy strzały nietrafne (widać jak uciekają strzały do góry), parę trafionych (widać krew, przez to nie widać strzałów), parę strzałów po śmierci ląduje na ścianie i kończy się ammo, normalna akcja b-

"dam2"

8:12 Normalne strzały też, da się ten odrzut łatwo zniwelować. Widać normalnie jak te strzały uciekają prawo/lewo/góra b-

8:19 Full auto normalne, przy pierwszym fragu lekko się poruszał, następnie się zatrzymał (strzelał) i kucnął, co do "AIMLOCKA", uważam, że jest to "paniczny" ruch myszką, ponowny taki ruch możemy zaobserwować w 9:56 - 10:00 b-

Moim zdaniem clear ;p 

@ fov1336.9  @ GENERAL ALADEEN  prosiłbym również o jakąś rozpiskę ;p

• Użytkownik∙
7 godzin temu, Karolek12 napisał:

4:10 fajny rozrzut :P
8:10 jakieś tam małe rozrzuty ale są ;c

8:18 gdzie ty celujesz tym rozrzutem swoim XDD

16:54 oddajesz 16(liczyłem) strzałów full-auto z ak, a rozrzut nadal niewielki[ nawet nie mam po co tego rozpisywać bo to samo jest co napisałeś, jak dla mnie spalony i też bez ub jak dla mnie]

To jest twoja druga ocena dema i znów oceniasz nie prawidłowo gracz jest zupełnie czysty i nie używa żadnych wspomagaczy, po obejrzeniu twierdze że czas już zdjąć mu bana każda akcja czysta, nie będe rozpisywać kolega najniżej prawidłowo ocenił demo, @ Dusia otrzymałem od Ciebie ostrzeżenie za bląd przy ss, też myślalem że nie powinienem ściągnać bana bo zły format zrobiłem to zbyt szybko i bez przemyślenia, ale popatrz na ocene dem @ Karolek12 przecież on zupełnie się na tym nie zna ocenia nie prawidłowo dema i nie dostaje żadnych ostrzeżen, odemnie to na tyle co do dema czyste leci UB

Bez tytułu.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]