Użytkownik -Damian- Opublikowano 11 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Nick z CS: -Damian- Admin banujący: @ eSX Serwer: Only De_dust2 Data zdarzenia: 11.06.2021 - 16:44:37 Opis sytuacji: https://www30.zippyshare.com/v/D6bc2CTn/file.html - demko ink do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1003 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Wstaw Demko z folderu na forum.' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:1630575' [AMXBans] Twoje IP: '5.172.235.151' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 @ eSX Zapraszam do rozpiski demka, 24h Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 11 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Rozpisałem swoje demka, a nie twojego pova, bo wydaje mi się, że lecisz na jakimś syfie, który z twojego pova ci dupe ratuje. Na twoim povie, wygląda jakbyś idealnie tak jak chcesz panował nad full-auto, ale według mnie ty nawet nie masz pojęcia o rozrzucie. Twój movement mówi sam za siebie, ruszasz się jak boty na easy, celownik cały czas w ziemi albo w nogach, pickujesz pozycje z granatem w łapie, dlatego twierdzę, że nie jesteś w stanie ogarnąć full auto. Niżej rozpiska. demka: https://www88.zippyshare.com/v/P8nux1HH/file.html dam0 4:10 gdzie jest twój rozrzut dam2 8:12 tutaj to samo, cały magazynek z ak, ale rozrzut niewielki 8:19 wychodzisz z anarchii na długą, te pierwsze strzały wyglądają jakby ci się celownik na przeciwniku blokował + ten niekoniecznie duży rozrzut, biegasz sobie, full auto z ak i nadal ci ten kule nigdzie nie uciekają jakoś szczególnie dam1 tu demko z innego dnia 16:54 oddajesz 16(liczyłem) strzałów full-auto z ak, a rozrzut nadal niewielki Podsumowując, według mnie lecisz na rcsie, tylko grasz jak bot i za dużo widać. Możliwe, że trochę za wcześnie bana dałem, ale szczerze wydawało mi się, że widziałem więcej podejrzanych akcji. Werdykt zostawiam UBT. @ Depresja to porównaj sobie chociażby 4:10 i sam stwierdź, czy wyglądają tak samo. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Karolek12 Opublikowano 12 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 4:10 fajny rozrzut 8:10 jakieś tam małe rozrzuty ale są ;c 8:18 gdzie ty celujesz tym rozrzutem swoim XDD 16:54 oddajesz 16(liczyłem) strzałów full-auto z ak, a rozrzut nadal niewielki[ nawet nie mam po co tego rozpisywać bo to samo jest co napisałeś, jak dla mnie spalony i też bez ub jak dla mnie] 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 "dam0" 4:10 Nie wiem co tu się stało dokładnie, bo na demku POV osoby zbanowanej rozrzut jest normalny, celownik jest niżej niż strzały, HLTV pokazuje to samo, a u Ciebie na demku wygląda jak by ten celownik się nie ruszał b+/- "dam1" 16:54 Jest odrzut normalnie, pierwszy strzały nietrafne (widać jak uciekają strzały do góry), parę trafionych (widać krew, przez to nie widać strzałów), parę strzałów po śmierci ląduje na ścianie i kończy się ammo, normalna akcja b- "dam2" 8:12 Normalne strzały też, da się ten odrzut łatwo zniwelować. Widać normalnie jak te strzały uciekają prawo/lewo/góra b- 8:19 Full auto normalne, przy pierwszym fragu lekko się poruszał, następnie się zatrzymał (strzelał) i kucnął, co do "AIMLOCKA", uważam, że jest to "paniczny" ruch myszką, ponowny taki ruch możemy zaobserwować w 9:56 - 10:00 b- Moim zdaniem clear @ fov1336.9 @ GENERAL ALADEEN prosiłbym również o jakąś rozpiskę Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 12 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 7 godzin temu, Karolek12 napisał: 4:10 fajny rozrzut 8:10 jakieś tam małe rozrzuty ale są ;c 8:18 gdzie ty celujesz tym rozrzutem swoim XDD 16:54 oddajesz 16(liczyłem) strzałów full-auto z ak, a rozrzut nadal niewielki[ nawet nie mam po co tego rozpisywać bo to samo jest co napisałeś, jak dla mnie spalony i też bez ub jak dla mnie] To jest twoja druga ocena dema i znów oceniasz nie prawidłowo gracz jest zupełnie czysty i nie używa żadnych wspomagaczy, po obejrzeniu twierdze że czas już zdjąć mu bana każda akcja czysta, nie będe rozpisywać kolega najniżej prawidłowo ocenił demo, @ Dusia otrzymałem od Ciebie ostrzeżenie za bląd przy ss, też myślalem że nie powinienem ściągnać bana bo zły format zrobiłem to zbyt szybko i bez przemyślenia, ale popatrz na ocene dem @ Karolek12 przecież on zupełnie się na tym nie zna ocenia nie prawidłowo dema i nie dostaje żadnych ostrzeżen, odemnie to na tyle co do dema czyste leci UB Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 12 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi