Użytkownik Papajak Opublikowano 13 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Nick z CS: Papaj Admin banujący: --- Serwer: DD2 Data zdarzenia: Opis sytuacji: Chciałem sobie pograć na serwerze, ale wejść nie mogę - wyskakujęmi to:You have been banned from this server. Nie wiem dlaczego, skoro grałem czysto. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): --- Wycinek bana z konsoli: You have been banned from this server. Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Odłącz router na ~minutę, podłącz go znów i spróbuj wejść na serwer, tylko nie wciskaj ciągle "retry" w konsole lub nie próbuj na siłę wchodzić jak jest full, bo znów coś takiego wyskoczy. Najszybsza droga chyba to taka jaką podałem Odnośnik do komentarza
Użytkownik Papajak Opublikowano 13 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 (edytowane) Spróbuję - dam znać zaraz, czy zadziałało - a, i chce też zaznaczyć, że próbowałem z VPNa wejść - i serwer się ładował, nie to co wcześniej - wina mojego IP, choć do teraz nie wiem dlaczego akurat moje IP D:. Zaraz napiszę. E: Ok, dziękuję - spróbuję później. Edytowane 13 Czerwca 2021 przez Papajak Odnośnik do komentarza
Użytkownik Papajak Opublikowano 13 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Dalej tak samo - co mam zrobić? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Karolek12 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Spróbuj zmienić np internet z telefonu na komputer z danych telefonu odrazu ci zmieni ip ja tez tak kiedys mialem zrobilem to samo i sie naprawilo. Na youtubie masz poradniki jak to zrobić Odnośnik do komentarza
Użytkownik SteelBanging Opublikowano 14 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Przepraszam, że się tu wypowiem, ale może próbowałeś wejść na serwer za dużo razy jak jest full i wtedy dostajesz bana z automatu na 2h. Mój kumpel miał podobny problem i po 2h wszedł normalnie tylko trzeba czekać, aż będzie wolny slot. „Całą te pustynie wyściełają prochy mych wrogów.” Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi