Użytkownik∙ tenważny Opublikowano 13 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 (edytowane) Twój nick na serwerze: Gruba Dusia +b Nick admina banującego- Nie wiem nie zdązyłem nawet się z nikim przywitać xdd Dostałeś bana, gaga czy muta? : BAN Czas oraz data bana: Dziś 19:20 chyba Serwer na którym dostałeś bana: DD2 1 @ Trivor Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Witam was, chciałem sobie wejść na serwer pograć na nicku taki jaki jest ale na to się nie patrzy, otrzymałem bana po 2 akcjach nie więcej nie zdążyłem pograć. Jestem na wyjezdzie za granicą na jakiś czas otrzymałem laptopa od przyjaciela żeby być dalej w kontakcie z rodziną itd a także do pogrania w gry w wolnym czasie. Nie używałem nigdy żadnych wspomagaczy do gry nie wiem jak to się pobiera, nie chcę virusa itd. Jest możliwośc ze kolega ma coś pobranego w folderach cs z tego co mi wiadomo ale nwm jak to się załoncza czy to wgl działa itd nie używam. Przed tą sytuacja grałem na DD2 2 był tam admin robiłem go w mamoko lekko ale to nic był tam takrze własciciel serwera i nic nie dostałem wchodze na surfa tez nic wbijam na DD2 1 i banik pliss da sie to jakoś ogarnąć czy nie pogram az do przyjazdu spowrotem ? Link do Sourcebansa z twoim banem: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php Link do twojego profilu steam: brak steam, gram na nsie Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Gruba Dusia +b' got banned permanent. Reason: 'Cheater Destroyed @ Depresja nie potrafie nic takiego znaleźć, same ss jakies stare i to tyle. Pomożesz ? Edytowane 14 Czerwca 2021 przez NieMaTakiegoNicku 4 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 13 Czerwca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Jakbys nie zauwazyl grasz na nicku administratorki sieci i dodajesz obraźliwe okreslenie do niego 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 14 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 @ UBT CS 1.6 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Podaj demko POV z folderu "cstrike". Sugerując się demkiem HLTV 3:43 Dziwnie Ci ucieka ten celownik przez chwilę, jak byś sety konfigurował b+/- 4:03 No i tu wisienka na torcie. Wychodzisz z bramy wcelowany w Resp TT, po czym celownik przeskakuje na głowę przeciwnika i uciekasz jak gdyby nigdy nic b+ Jedyna akcja (przez to, że dosyć szybko AC Cię zbanował), lecz moim zdaniem wystarczająca @ GENERAL ALADEEN @ Karolek12 @ fov1336.9 Jeszcze Was proszę o zdanie na ten temat ;D 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 nic ciekawego nie znalazłem oprócz jednej akcji 4:00, lecz jedna akcja to niestety za mało, jeśli coś masz to prędzej czy później i tak wpadniesz ciekawi mnie tak akcja na twoim povie, czy na hltv tylko wygląda tak dziwnie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Karolek12 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 3:40 - coś tam sie dzieje z celownikiem, moze wiedzma tak samo jak depresja nie ma jak tego okreslic czy +b czy -b bo to widac jak nie wiem co 4:02 czemu tam ci celownik przeskakuje akcja sie dzieje +b potem banik dla mnie spalony //nie ma co dla mnie pisac inaczej niz inni ubt bo to i tak by bylo to samo Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2106132006-de_dust2-1623607560-1623609060.zip 3:41 +b Trzęsawka celownika zle skonfigurowany aimbocik co nie ? 4:04 +b zbyt pewnie modelowo przez brame po łbie + 4:47 +b Widać jak ci sie telepie celownik jak wyszłeś z gali. xDD Jest to demko z gatunku tych prostych. Jawnie widać na nim, jazdę po modelach, punktowe zagrania z ogromną niewytłumaczalną nad wiedzą, idealną synchronizacją, z powtarzającymi się poprawkami przesunięciami na movement rywali. Tutaj absolutnie nie ma mowy o żadnym doświadczeniu. SPALONY Ban Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi