Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

SS Fire Fighter

F1r3F1ghter

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: Fire Fighter
Data i Godzina: 13.06.2021 17:30
Link do bana (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php):http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=514
Link do Screenów: Czarne ssy wyszły znów problem z minimalizacją CS, pliku pov'a nie mam przez CSX Guard którego usunąłem a dalej demka mi się nie zapisują.
https://www.upload.ee/files/13233242/cstrike.rar.html
Wycinek z Konsoli: 
Wycinek z Konsoli:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Reason: 'Wstaw Ssy na Strefaskilla.pl'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: STEAM_0:4:1172171958
[AMXBans] Your IP:  Raczej dla samej zasady nie pokaże swojego ip.
[AMXBans] =======================================
Coś od siebie: Jest to już mój 3 ban na tym serwerze jak i na sieci. Chciałbym aby w końcu ktoś rozpisał mi demko, niestety pov nie posiadam @ Depresja  podał mi przyczynę, ale po usunięciu pliku nadal nie mam demka. W dodatku czarne screenshoty - no kurwa, gdybym był odpalony to bym ich nie wstawiał, nawet jeśli są czarne - skąd miałem wiedzieć że cod mod 201 nie ma swojego hltv. Chciałbym aby dezycje podjęli opiekunowie Cod Mod 201, bo nigdy ale to nigdy nie latałem na odpale. @ Shoter  @ Mlynek
Mogę zamieścić tutaj z innego serwera screenshoty - które nie zapisują się w pliku bmp który mi się crashuje a w plikach .tga które działają poprawnie. Jak i tam jak i tutaj nigdy nie byłem odpalony, płaczecie - o to że mam sprzęt słuchawkowy za kilka stówek - w dodatku, nie strzelam jakoś "hardo" bo prosty przykład był PozdroArcheolodzy który na każdej mapie, robił mnie jak chciał.  https://www.upload.ee/files/13233569/cstrike.rar.html <-- w ssach nie ma żadnej reklamy w postaci linku czy nazwy serwera, są to zwykłe screenshoty z mojej gry które zrobił administrator.
@ GENERAL ALADEEN  Pierwsze ssy na tej sieci były normalne. 

Po czym dostałem kolejne screenshoty o tutaj: 

I były czarne, przez minimalizację counter strike - bo nie zauważyłem że ktoś robimy ssy a odpisywałem na forum. W dodatku skoro pierwsze screenshoty były czyste i gdybym używał "AntiSS" jak to @ BdG.exe uważał, chyba nie miałbym powodu - aby specjalnie robić "czarne tło" skoro na screenshotach i tak by nic nie wyszło. Zostaję odsunięty po raz trzeci od gry, tylko dla tego że komuś coś nie wychodzi. Co mi się strasznie nie podoba. Mogę wejść na każdy serwer, na dużych sieciach również gram i nigdy nikt tak pod górkę mi nie robił.

Edytowane przez F1r3F1ghter

@ F1r3F1ghter Za każdym razem masz takie ssy ? Bo też się tak dzieje jak admin robi ssy,a Ty np minimalizujesz cs i wychodzisz na pulpit ...

Bo wiesz zapewne niektórzy  tutaj co sie wypowiedzieli we wcześniejszych tematach nie wiedzą, że czarny ekran może zostać zrobiony na ss'ach, kiedy gracz zminimalizuje grę. Często robi się tak, kiedy zwyczajnie cię zabiją. 

Teraz analogicznie:

Czy możliwe jest, żeby kod CRC był taki sam (w grafice noga jestem) jeżeli tło ma jednolity kolor, szczególnie czarny? Kompresja jest taka sama, ponieważ każde tło w tym wypadku jest takie samo! Posiada dokładnie taką samą licznę bajtów, więc niemożliwe jest, żeby rozmiar był inny.

Czasy robienia ss-ów są inne. Nie są kopiowane. 

No dobra, dam ci te UB, z jednego powodu, też tak miałem raz na innym serwerze i nie dostałem ub a byłem czysty, tak więc, powiedzmy wieże ci, ale jak jeszcze raz to samo będzie wtedy nie podaruje.

• Super 1
  • WTF 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]