Użytkownik Hack3r Opublikowano 14 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Nick z CS: EXE.AimBot.WallHack Admin banujący: Oro Koroner Serwer: ODD2#1 Data zdarzenia: 14.06.2021 Opis sytuacji: Zdążyłem wejść na serwer rozdałem 3 głowy admin nawet na spekcie nie jest i daje bana XDDDDDDDDDDDD śmiech na sali myślałem, że poprawiło się ale widzę, że poziom się utrzymuje. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1089 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:220778607' [AMXBans] Twoje IP: '37.123.207.105' [AMXBans] =============================================== @ OroKoroner prawda, że ty sobie, żartujesz? Gram na steam to wystarczy spojrzeć czy chłop ma awatara.... Teraz będę czekać nie wiadomo ile bo tobie się bana dać chciało. Nawet nie sprawdziłeś ani IP ani STEAMID? Edytowane 14 Czerwca 2021 przez Hack3r Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Jeśli "podobny nick" to argument, to jest on do ... (nie muszę kończyć ). Fakt, można mieć podejrzenia co do takiej osoby, ale w takim przypadku należy popatrzeć na numery IP i sprawdzić czy są ze sobą w jakiś sposób powiązany - w tym przypadku nie są. Nie ma większych powodów, by ban został i że został nadany prawidłowo. To tylko nick, każdy może sobie ustawić jaki chce i mogą to być trzy osoby o tych samych nickach.. Dodam jeszcze, że jest to topowy serwer w rankingu ogólnym i wielu graczy przechodzi przez ten serwer, więc prawdopodobieństwo takiego samego/podobnego nicku jest duża 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi