Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Co dalej ? z serwerem

Bill

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Co dalej z serwem cod ? Skoro młynek nie ma czasu ?

Co z adminami ? 3/4 nie gra na serwie

Dałeś admina Kawski sheku,ANTYKONFIDENT  a ich wgl nie ma na serwie

Masz jakieś rozwiązanie na to ?

Kai a masz napisane co dalej ?Nic shooter nie napisał dlatego sie pytam

Edytowane przez Bill
  • Stały Bywalec

Anty pisał dlaczego go nie będzie. Shekuu chyba się obraził, a Kawski nie wiem co się z nim dzieje. Są jeszcze inni aktywni admini: Chatoyer, Bdg, Frank, coverk4t, Asg i Noir. Nie wiem czy Karolek jeszcze ma.

• Użytkownik

Shoterowi zluzuje się czas po 25 czerwca, do pracy ma dwie lewe ręce to się zajmie serwerem :D przed resetem ogarne bugi i wgram troche nowości.

Wrócę do was pewnie po sezonie (wrzesień - październik). Serwer to moje hobby a nie plan na zycie. Lubię to robić.

Wychodzę z domu o świcie i wracam wyjebany wieczorami. 

Wiem, że was to wkurwia.

Serwer ma opłacone reklamy na najbiższe 3 miesiące + hosting opłacony na pół roku. I sporo zapasów w wirtualnej gotócwe na cssetti. Więc na pewno nie bedzie tak, że któegoś dnia wyswietli się "not responding" 

Pozdrawiam 

• Lubię to! 1

• Użytkownik

A co z adminami ? tymi co wypisałem dajcie jakaś osobę do ogarnięcia do forum żeby sie zajmował itd

• Użytkownik
6 godzin temu, Mlynek napisał:

Shoterowi zluzuje się czas po 25 czerwca, do pracy ma dwie lewe ręce to się zajmie serwerem :D przed resetem ogarne bugi i wgram troche nowości.

Wrócę do was pewnie po sezonie (wrzesień - październik). Serwer to moje hobby a nie plan na zycie. Lubię to robić.

Wychodzę z domu o świcie i wracam wyjebany wieczorami. 

Wiem, że was to wkurwia.

Serwer ma opłacone reklamy na najbiższe 3 miesiące + hosting opłacony na pół roku. I sporo zapasów w wirtualnej gotócwe na cssetti. Więc na pewno nie bedzie tak, że któegoś dnia wyswietli się "not responding" 

Pozdrawiam 

Jasna sprawa - każdy ma swoje życie, ale musicie też wiedzieć, że reklama to nie wszystko. Co nam po reklamie, jak na serwer wchodzi znany i lubiany (XD) gracz Energy i wygania cheatując tych samych graczy, którzy zostali ściągnięci przez reklamę? Już darujmy sobie nowości na ten okres do końca czerwca, ale znajdźcie chociaż czas na rozpatrywanie podań, bo stoją otwarte od miesiąca, a adminów brak. 

• 4 tygodnie później...
  • Użytkownik

archiwum.png

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]