Użytkownik Bill Opublikowano 15 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 (edytowane) Co dalej z serwem cod ? Skoro młynek nie ma czasu ? Co z adminami ? 3/4 nie gra na serwie Dałeś admina Kawski sheku,ANTYKONFIDENT a ich wgl nie ma na serwie Masz jakieś rozwiązanie na to ? Kai a masz napisane co dalej ?Nic shooter nie napisał dlatego sie pytam Edytowane 15 Czerwca 2021 przez Bill Odnośnik do komentarza
Użytkownik kai_123123 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Anty napisał rezygnacje. Tu masz wyjasnienie @ Shoter 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec dzido Opublikowano 15 Czerwca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Anty pisał dlaczego go nie będzie. Shekuu chyba się obraził, a Kawski nie wiem co się z nim dzieje. Są jeszcze inni aktywni admini: Chatoyer, Bdg, Frank, coverk4t, Asg i Noir. Nie wiem czy Karolek jeszcze ma. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mlynek Opublikowano 18 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Shoterowi zluzuje się czas po 25 czerwca, do pracy ma dwie lewe ręce to się zajmie serwerem przed resetem ogarne bugi i wgram troche nowości. Wrócę do was pewnie po sezonie (wrzesień - październik). Serwer to moje hobby a nie plan na zycie. Lubię to robić. Wychodzę z domu o świcie i wracam wyjebany wieczorami. Wiem, że was to wkurwia. Serwer ma opłacone reklamy na najbiższe 3 miesiące + hosting opłacony na pół roku. I sporo zapasów w wirtualnej gotócwe na cssetti. Więc na pewno nie bedzie tak, że któegoś dnia wyswietli się "not responding" Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bill Opublikowano 18 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 A co z adminami ? tymi co wypisałem dajcie jakaś osobę do ogarnięcia do forum żeby sie zajmował itd Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grzechu Opublikowano 18 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 6 godzin temu, Mlynek napisał: Shoterowi zluzuje się czas po 25 czerwca, do pracy ma dwie lewe ręce to się zajmie serwerem przed resetem ogarne bugi i wgram troche nowości. Wrócę do was pewnie po sezonie (wrzesień - październik). Serwer to moje hobby a nie plan na zycie. Lubię to robić. Wychodzę z domu o świcie i wracam wyjebany wieczorami. Wiem, że was to wkurwia. Serwer ma opłacone reklamy na najbiższe 3 miesiące + hosting opłacony na pół roku. I sporo zapasów w wirtualnej gotócwe na cssetti. Więc na pewno nie bedzie tak, że któegoś dnia wyswietli się "not responding" Pozdrawiam Jasna sprawa - każdy ma swoje życie, ale musicie też wiedzieć, że reklama to nie wszystko. Co nam po reklamie, jak na serwer wchodzi znany i lubiany (XD) gracz Energy i wygania cheatując tych samych graczy, którzy zostali ściągnięci przez reklamę? Już darujmy sobie nowości na ten okres do końca czerwca, ale znajdźcie chociaż czas na rozpatrywanie podań, bo stoją otwarte od miesiąca, a adminów brak. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi