Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Opublikowano 25 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 1. Imię: Seweryn 2. Wiek: 18 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Mogę nawet od rana do nocy 4. Co chciałbyś zmienić: Zmienić nic wszystko jest bardzo ogarnięte 5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym pomóc w ogarnianiu chatboxa bo czasami jest naprawdę niezły syf 6. Dlaczego akurat ty: Jestem aktywny na forum oraz jak widzę jakąś "spine" od razu reaguję 7. Staż na forum: ponad 60 dni 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Pewnie, że byłem ale dość dawno 9. Miejsce na 10 reklam sieci: Reklamy dogadane z Kamilkiem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeMoNeK Opublikowano 25 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 +wiek +staż +chęci -Jedyny Wielki Minus to reklamy ale można dać próbny 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 25 Października 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Małe tak: +znany -REKLAMY +wiek -Podanie mogłoby być nieco ładniejsze i dopełnione +chęci i czas 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 25 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Jestem na taq. +Wiek +Aktywność + Znany na forum. + Pomocny - Dogadane reklamy z Kamilkiem 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Października 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 taq +aktywny +grzeczny +/- podanie - reklamy + dogaduje sie z kamilkiem widocznie xdd 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Jisah Opublikowano 25 Października 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Na tak +Wiek +aktywny na swój sposób +/- Podanie mogłeś się bardziej rozpisać +/- reklamy, skoro dogadane z Kamilkiem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chrobras Opublikowano 25 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Jestem na tak + aktywnosc + wiek + pomocny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka LandrynCia Opublikowano 25 Października 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Na tak +wiek +duża aktywność +ogarnięty +pomocny +kulturalny +koleżeński 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik R.A.M.Z.E.S Opublikowano 26 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 na tak wiek aktywny pozytywny kolezenski botek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 26 Października 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Podanie przyjęte. Zgłoś się na GaduGadu, napiszę wstępne informacje o randze. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 26 Października 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi