Użytkownik SADZIK Opublikowano 16 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 (edytowane) Twój nick na serwerze: SAD STEAM_1:0:167123387 Nick admina banującego @ nezz Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban perm Multihack Czas oraz data bana: 06-16-21 17:43 Serwer na którym dostałeś bana: AWP#2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Skanowanie ulubionej papierowej mapy Link do Sourcebansa z twoim banem: http://sourcebans.strefaskilla.xaa.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:167123387&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/SADZ1K/ #EDIT To juz skakac sobie nie moge bałwanku? Lepiej demko rozpisuj @ nezz Nie moja wina ze banuja mnie ciagle jakies swiezaki @ ph1zi Może jakis Order Virtuti Militari dostane Na om2 malo kto mnie znał. Na mirage/cache nikt poza wlascicielami. A na awp praktycznie kazdy poza tym swiezakiem i watpie zeby ktorys z pozostalych sprobowal mnie zbanowac Edytowane 18 Czerwca 2021 przez SADZIK 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium nezz Opublikowano 16 Czerwca 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 3 minuty temu, SADZIK napisał: Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Skanowanie ulubionej papierowej mapy + nie umiejętny bh 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 16 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 @ nezz proszę o cała rozpiskę. Czas - i co miało miejsce. Każda podejrzana akcja ma być tak rozpisana. Masz 48h. 1 Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 17 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Tak na dobrą sprawę, @ KilleR. powiedział przy ostatnim twoim odwołaniu, że to twoja ostatnia szansa, ty dostajesz z 2 tyg później kolejnego bana. Dla mnie tutaj jakieś decyzje powinien podjąć @ KilleR. Dziwne jest to że ty dostajesz na tym forum siódmego bana, a wiem że na innych forach się dzieje to samo. I to nie jest jakieś uwzięcie się na Tobie, bo to banują zupełnie różni i niezależni od siebie admini serwerów. Jak na razie moje przypuszczenia na tym forum były nieomylne i w tej sprawie również jestem pewien swego i chyba @ Awek ma podobne zdanie. Prosiłbym o jakiś głos @ KilleR. w tej sprawie jeśli to możliwe. Ale @ nezz śmiało rozpisz też demko, aby @ KilleR. miał w co zrobić wgląd. pozdro. phizi UBTeam 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 @ Kotek=^.^= wyciągnij konsekwencje z zahowania admina, jakiś minus czy coś (brak rozpiski). @ ph1zi ściągnij bana (brak rozpiski). 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 18 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi