Użytkownik 22- Opublikowano 17 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Nick z CS: 22 Admin banujący: @ Admin CS:GO Only Mirage #2 Serwer: ONLY MIRAGE #2 Data zdarzenia: 06-17-21 16:53 Opis sytuacji: Chciałem sobie pograć na serwerze jak prawie codziennie, ale nie moge wejść- wyskakuję mi: You have been banned from this server. Cały czas grałem czysto, gram na tym serwerze juz dlugo, i nawet nie wiem czym moglem na bana zasłużyć bo ostatnio słabo z formą. Link do SourceBans: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:592646507&advType=steamid&Submit Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 17 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Na twoje ip był nałożony jakiś stary ban. Jako że ten ban jest sprzed 4 miesięcy to zapewne nie ty. Dostajesz Ub. Zapraszam do gry! Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 17 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi