Użytkownik Hack3r Opublikowano 18 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 (edytowane) Twój nick:Ujarany Odpal Nick oskarżonego:Oro Koroner IP/SID oskarżonego:STEAM_0:1:91055876 Data i czas zdarzenia: Okolice 15:50 Powód skargi: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1250 Opis sytuacji: 19. Wykorzystywanie bugów mapy i/lub wchodzenie na tekstury --> Slap / Slay / Kick / Ban od 5 min do 30 min. Osoba bez ostrzeżenia poleciała na godzinnnego bana. Mam wrażenie, że admin gra pod kolegów były 2 osoby na spekcie 1 przez 1 runde drugi 2 i poleciał ten co był 1 bo z tym 2 się zna. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Mogę HLTV rozpisać. EDIT: Napisalem ci nq u@ nic nie robiłeś zacząłem się pruć przeszedłeś na spekta i po niecałej 1 rundzie stwierdziłem ze chlop ma czity gdzie to nie bylo oczywiste bo patrzyłem pare rund ale ty masz rengen. Odnosie znajomych chętnie rozpisze demko. Ale to jutro rano bo dzis na imprezie jestem. Edytowane 18 Czerwca 2021 przez Hack3r Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi