Użytkownik jajx Opublikowano 18 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Nick: ✪to tylko ja saske Imię: Bartek Wiek: 15 Jakich programów używasz do grafiki?: photoshop Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2-3h Opisz siebie: Witaj mam na imię Bartek mam 15 lat moją pasją jest robienie grafik. Swoją przygodę z robieniem grafik zacząłem w wieku 13 lat gdy jeszcze nie potrafiłem nic lecz przez te 2 lata nabrałem dużo doświadczenia. Sprawia mi to wielką radość. Jestem miły staram się nie pakować w problemy raczej je omijam. Także lubię taką zecz którą lubi mało osób [czytanie książek] gdy je czytam to się odprężam pobudzam swoją wyobraźnię. To chyba wszystko o mnie dzięki. Dlaczego akurat Ty?: z tego co widzę jest jeden grafik @ marcinek;^^ który dobrze spełnia swoją rolę. Chciałbym go trochę wyręczyć aby sobie trochę odpoczął a także chciałbym sprawdzić się czy dobrze będę się sprawował. Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 7/10 Kontakt: FORUM 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ skaza Opublikowano 18 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Jestem na TAK + fajne prace + doświadczenie + chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 18 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Czyżby konkurencja? Ciężko powiedzieć, czy jestem na tak, czy na nie, bo masz konto na forum rok, a ja widzę Cię pierwszy raz. + grafiki - nie są złe, + doświadczenie, +/- chęci. Pokaż się w dziale i będę na 100% na tak pozdro;^) Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Jestem na tak +ładne prace +doświadczenie +ogarnięty Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bnana Opublikowano 18 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Jestem na Tak + wiek +chęci do roboty + doświadczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 18 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Na TAK, dodatkowa para rąk się przyda + Prace nie są złe + Doświadczenie posiadasz +/- Mogłeś pokazać się bez rangi w zleceniach ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 19 Czerwca 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 jestem na TAK +prace +doświadczenie +chęci Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 19 Czerwca 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Na NIE ! Piszesz podania gdzie popadnie, byle by mieć jakąkolwiek rangę... Konto pod podanie, słaba aktywność na forum. 1 Odnośnik do komentarza
Premium Fliper Opublikowano 19 Czerwca 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Na Nie - wczoraj napisałeś przywitanie - zachowujesz się strasznie dziecinnie, idealnym przykładem jest twoje wczorajsze, zachowanie na cb + doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 19 Czerwca 2021 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Jeśli ranga ma Ci pomóc się zmotywować do działania, to czemu nie. Jestem za daniem Ci szansy. PS. Popraw aktywność to się nie będą czepiać. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 19 Czerwca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi