Użytkownik noswer Posted October 26, 2018 Użytkownik Share Posted October 26, 2018 Imię: Michał Wiek: 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Mam dobre relacje z administracją sporo spędzam czasu na servie (widać to po gt) i nie widziałem opiekuna przez jakiś czas do tego potrafię znalezć problem i go wykluczyć byłem 2 razy włascicielem servera lecz brakło środków i servery padły Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: cs:go mod Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie stety nie ale zawsze jest ten pierwszy raz Znajomość amxx i panelu (0-10):6-7 Wsparcie finansowe (TAK/NIE):tak Coś o sobie:Mam na imię Michał mam lat 17 lubię grać w nogę i w cs moją pasja są motocykle.Jestem miłą osobą i spokojną (do czasu każdy ma swoje granice). Lubię pomagać chodzę do 1 klasy zawodowej a dokładnie jestem na hydraulice zajmuje się montażem klim instalacji wodnych,gazowych itp.Pisałem kiedyś skrypty na servery. Link to comment
Użytkownik KenNzzi Posted October 26, 2018 Użytkownik Share Posted October 26, 2018 -amx / panel wiek + GT + Wparcie finansowe + ogarnia jest aktywny i spędza naprawdę dużo czasu na serwerze + _________ Na Tak __________ 1 Link to comment
Użytkownik ToTenTamten Posted October 26, 2018 Użytkownik Share Posted October 26, 2018 +amx / panel wiek + GT + Wparcie finansowe + ogarnia jest aktywny i spędza naprawdę dużo czasu na serwerze + 1 Link to comment
Zasłużony Dusia Posted October 26, 2018 Zasłużony Share Posted October 26, 2018 ta +wiek +aktywny +skladka -dosiwadczenie +/- podanie 1 Link to comment
Manieczek!^^ Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 Na tak Podanie + hajsik+ wiek+ Jest gut 1 Link to comment
Użytkownik :Awp/Majster:DUDUS :D Posted October 26, 2018 Użytkownik Share Posted October 26, 2018 Wielkie TAK! +gt +ogar +finanse +wiek +szczerość 1 Link to comment
Marves Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 Okres próbny, + Wiek - Doświadczenie +- Amxx + Składka 1 Link to comment
Użytkownik DeMoNeK Posted October 26, 2018 Użytkownik Share Posted October 26, 2018 okres próbny +wiek -/+amx +hajsy -doświadczenie każdemu należy się szansa 1 Link to comment
Guest Kamilek Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 Jestem na tak +Wiek +Składka +Ogarnięty Link to comment
Użytkownik zabijakaNs Posted October 26, 2018 Użytkownik Share Posted October 26, 2018 jestem na tak +wiek +czesto jest na serwerze +pomocny +amx +składka +spoko morda 1 Link to comment
Użytkownik Chrobras Posted October 26, 2018 Użytkownik Share Posted October 26, 2018 (edited) @Ar0n co ty piszesz? Jak czytam take wypociny jak twoje to płakać mi się chce. Opiekunem nie był, ale był właścicielem serwera, więc jego doświadczenie jest większe niż opiekuna Polecam na zaś czytać w całości a nie fragmenty Na TAK: + Doświadczenie + Pomoc finansowa + Wiek Edited October 26, 2018 by Chrobras 1 Link to comment
AdeK Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 Podanie przyjęte, zgłoś się do mnie na GG. Link to comment
AdeK Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts