Użytkownik diana Opublikowano 19 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) Twój nick: d1aNa.? Nick oskarżonego: Asg Powód skargi: Brak kompetencji. Opis sytuacji: Gracz dostaje bana za używanie scrolla permanentnego oczywiście. Admin uznaje, że skoro nie ma demka to problem gracza i dla niego sprawa zamknięta, jest bardzo nieprzyjemny w kontakcie. Data i godzina zdarzenia: 6.18.2021/6.19.2021 Miejsce zdarzenia: serwer jak i forum. Dowody:[Snajper - 43] DEAD d1aNa.? : a nie problem admola ze nie ma za co wpierdolic bana? [VIP] [Swat [P] - 33] SPEC Asg : widzisz ze demka nie ma? [Snajper - 43] DEAD d1aNa.? : no czytam [Snajper - 43] DEAD d1aNa.? : no to co teraz? haha :smile: Witamy na serzerze COD MOD 201 StrefaSkilla.pl [VIP] [Swat [P] - 33] SPEC Asg : problem gracza Coś od siebie: Na jakiej zasadzie to ma działać, mam mieć nagrywanie włączone cały czas w razie jakby admin nie miał mi za co bana dać, więc naciąga regulamin? Tłumaczenie, że to problem gracza nie powinno w ogóle wchodzić w grę. Domniemanie niewinności, to admin ma udowodnić, że ktoś złamał regulamin, a nie gracz. Absurdalna sytuacja, ucieka od wyjaśnień na serwerze i po paru szybkich pytaniach umywa ręce tłumacząc, że nie ma demka. To po co w ogóle tykać sprawę skoro nie ma się dowodów? W obowiązku banującego, powinno leżeć przygotowanie sobie jakiegoś argumentu, a nie liczenie na to, że dany gracz odpuści. Więcej na świecie potrzeba ludzi którzy nie mają poczucia odpowiedzialności. Admin serwera powinien budzić respekt i jakieś poczucie miłej, odpowiedzialnej osoby a nie rzucać teksty na przysłowiowe "odwal się" i unikać kontaktu z graczami. Powinien zostać odsunięty od roli Admina na serwerze. Gram sporo, z rana, po południu jak i w nocy. Większość czasu na serwerze Admina nie ma w tym Asg, którego podczas mojej przygody tygodniowej na serwerowni widziałm góra dwa razy i to na 30 max minut , Waler który jest przez większość czasu i jest super pod względem kontaktu z ludźmi musi czekać w podaniu na aprobacje adminów których w większości nie ma na serwerze i nie wiedzą nawet jaki burdel się wyprawia pod ich nieobecność na serwerze, a i tak taki Asg nie wypowię się bo leje przysłowiowym ciepłym moczem na to jakiej roli się podjął jakiś czas temu, jedyne co robiąc to podbijając aktywność na forum w 200-stronowych postach. @ Veeon Sam pisałeś na serwerze niejednokrotnie, że ban za bh. Edytowane 19 Czerwca 2021 przez diana 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik luban Opublikowano 19 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) Mam wrażenie, że jestem śledzony bo właśnie miałem przystępować do pisania skargi na ów admina. Definitywnie zgadzam się z tym co napisałeś, Asg jako admin reprezentuje całą sieć serverów i takie zachowanie jest kompletnie nieprofesjonalne. Jako admin, to on powinien nieść pomoc i szukać rozwiązania przystępnego dla gracza, zamiast mówić "jego problem". W moim odczuciu, jest to kompletnie niewłaściwa osoba, na niewłaściwym stanowisku. Jego aktywność na serverze daje wiele do życzenia, a na jego miejsce widzę wiele innych lepszych kandydatów którzy mimo braku rangi administracyjnej okazują respekt, chęć pomocy i przede wszystkim nie kompromitują się przy graczach na serverze. Poruszając już temat samego Asg, to jego zachowanie w tym przypadku jest niepoprawne. Nadużywa swojej rangi, banuje z totalnie losowym powodem, a jeszcze na koniec ucieka od problemu, zamiast go rozwiązać. Śmieszny ban, za bunnyhopa, gdzie po prostu poszkodowany (w tym przypadku nawet i niewinny) jest zwyczajnym graczem. Asg jest osobą bardzo opryskliwą, niechętną do komunikacji i kulturalnej rozmowy, jako admin patrzy na resztę z góry, nie chce wysłuchać czyjejś opinii, a także spojrzeć na sprawę racjonalnie. Zgadzam się w stu procentach z tą skargą i chciałbym w najbliższym czasie zobaczyć wyciągnięte konsekwencje w tej sprawie. PS. Podania na admina od ludzi kompetentnych czekają (czyt. Gesen, Waler) Edytowane 19 Czerwca 2021 przez luban 2 1 Odnośnik do komentarza
Donator Veeon Opublikowano 19 Czerwca 2021 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Po pierwsze skąd wiecie że dałem bana za Bh? Po drugie pisano już do shotera żeby ogarnął jakoś demko z tej godziny, ja że tak powiem nie mam nic do gadania Demka nie ma więc co ja mam zrobić? Skąd mogłem wiedzieć że się nie nagrywa bo HLTV się zawiesiło czy coś tam? Niech demko shoter podrzuci to się rozpisze gościa @ diana ja nie pisałem że za Bh musiałaś mnie z kimś pomylić @ sorashixpompa mnie interesuje demko z Eldo tam gdzie dostałeś bana a nie z innej ojjc Edit2 Chłopie ssy to sobie można dawać myślisz że mało cwaniaków było co na ssach wszystko pięknie bo mieli anty, a jak się rozpisało gościa to jednak odpalony więc ssy to dno nie pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik luban Opublikowano 19 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) To czy jest to ban za BH, czy twój kaprys to już akurat mało istotne. Skarga jest za twoje zachowanie, które w tym przypadku jest kompletnie niepoprawne. Szukasz drogi na skróty, nie podejmujesz się problemu i nie próbujesz rozmawiać. Tak jak pisałem wcześniej jesteś bardzo opryskliwą osobą i odnoszę wrażenie, że po prostu posiadanie rangi administracyjnej daje ci poczucie wyższości nad graczem. Twoje zachowanie po zbanowaniu gracza było niepoprawne, to jest problem - a nie sam ban. Mam nadzieję, że właścicielom sieci zależy na profesjonalności i w szeregi administracyjne wybiorą bardziej kompetentne osoby w przyszłości. // @ fluxx Sorki, odruchowo napisałem komentarz zamiast zedytować do poprzedniego. W dalszej dyskusji przejdę do edycji, jednak chciałbym prosić teraz o zescalowanie tego komentarza. Edytowane 19 Czerwca 2021 przez luban 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bracket Opublikowano 19 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Wtrącę swoje 3 grosze. Gdyż byłem zgłaszającym na u@ po czym poszedł ban i teraz są problemy. 1. Regulamin jest regulaminem i w mojej ocenie admin nie powinien się wam tłumaczyć gdyż jesteście osobami postronnymi w tej sytuacji i skarga powinna trafić do śmietnika bo nie macie żadnych dowodów i w tym momencie oczerniacie admina. 2. W momencie nadania bana Hltv było na serverze a czemu nie nagrało demka to już raczej pytanie do opiekuna lub właściciela. 3. Gracz o którego chodzi sam na siebie podał dowody. Sytuacja wyglądała następująco. Zgłosiłem na u@ żeby admin sprawdził oponenta bo ten cały czas strzela głowy i wszystko "widzi" Admin poszedł na spec, najwidoczniej stwierdził że nada bana i rozpisze z hltv. (nie jego wina że hltv nie nagrało demka) Czy było czitowane czy nie to już się nie dowiemy niestety. W sumie hltv nie ma ale kolega się przyznał do używania BH więc ban powinien zostać a jak pisałem wyżej skarga do śmietnika bo admin nie musi się wam tłumaczyć ze swoich poczynań bo spełniał swoje obowiązki. To czy admin był opryskliwy, zły, nie miły, śmiał się itp możecie opisywać w nieskończoność bo każdy jest tylko człowiekiem, nie robotem ale najważniejsze że admin jest nie dobry bo zbanował waszego koleszke. https://easyupload.io/cxxevl Regulamin servera jasno mówi. 4. Całkowity zakaz gry na wspomagaczach (wh, aim, gsj, sgs itd.) [Ban na zawsze] Również nie pozdrawiam. Aelo. A co do twoich wklejek @ diana . Miejsce zdarzenia: serwer jak i forum. Dowody:[Snajper - 43] DEAD d1aNa.? : Ty mordo lubie placki [VIP] [Swat [P] - 33] SPEC Asg : no ja też lubie placki [Snajper - 43] DEAD d1aNa.? : ok [Snajper - 43] DEAD d1aNa.? : no to kiedy idziemy Witamy na serzerze COD MOD 201 StrefaSkilla.pl [VIP] [Swat [P] - 33] SPEC Asg : wychodz z servera lecimy teraz Tyle z twojej pisaniny. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik luban Opublikowano 19 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Bracket, nie wiem co ty wygadujesz naprawdę wydaje mi się, że jesteś odklejony. Nie mam zamiaru ci ubliżać, ale twoja wypowiedź kompletnie jest nijaka do sprawy. Nikt nigdzie się nie przyznał do żadnego BH to primo, nie znam nawet tego człowieka jakim jest sorashi. Po prostu zauważyłem, że w pewien sposób może tu istnieć lekka faworyzacja, gdyż wiele jest innych osób podejrzewanych o cheatowanie, a tylko poszczególne są sprawdzane i traktowane w nieodpowiedni sposób. Z tego co widzę, to akurat ty jesteś przewrażliwiony na punkcie tego, że ktoś cheatuje i na u@ spędzasz więcej czasu niż w samej rozgrywce. Co to ma znaczyć "Czy było czitowane czy nie to już się nie dowiemy niestety."? Sugerujesz, że jeśli jest czyjeś widzi mi się i nie ma żadnych dowodów, to po prostu trzeba tak to zostawić? Przykro mi, ale ewidentnie próbujesz na silę bronić swojego kolegę admina, więcej obojętności i spojrzenia na sprawę z perspektywy trzeciej osoby. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sorashixpompa Opublikowano 19 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) 3 godziny temu, Bracket napisał: A co do twoich wklejek @ diana . Miejsce zdarzenia: serwer jak i forum. Dowody:[Snajper - 43] DEAD d1aNa.? : Ty mordo lubie placki [VIP] [Swat [P] - 33] SPEC Asg : no ja też lubie placki [Snajper - 43] DEAD d1aNa.? : ok [Snajper - 43] DEAD d1aNa.? : no to kiedy idziemy Witamy na serzerze COD MOD 201 StrefaSkilla.pl [VIP] [Swat [P] - 33] SPEC Asg : wychodz z servera lecimy teraz Tyle z twojej pisaniny. ojc 21:39:00 (lekko do gory trzeba przescrollowac) http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2106191028-de_dust2-1624091280-1624092660.zip edit Wyjaśnie Ci jeszcze raz @ Bracket , używanie binda na skok na scrollu to nie wspomagacz tylko opcja która jest wbudowana w gre i jeśli administracja traktuje to jako wspomagacze, to regulamin jest niejasny i powinien zostać zedytowany tak żeby każdy mógł go zrozumieć. @ Veeon Nie moja wina, że wasze demka nie działają. Jako że nie możesz udowodnić mojej winy, blokada powinna zostać zdjęta. Jeżeli nie jesteś pewny, to powinieneś zrobić screeny, a nie banować mnie beż żadnych dowodów @ Karolek12 @ Mlynek Chciałbym żebyście sie wypowiedzieli w tym temacie Edytowane 19 Czerwca 2021 przez sorashixpompa 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Karolek12 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 dostajesz ub zewzglegu braku demka i rozpisanego demka i braku demka w hltv 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bracket Opublikowano 19 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 @ sorashixpompa sam się przyznał do BH. I w końcu ktoś podał jakiegoś ssa. Nie oskarżajcie admina jak nie macie dowodów bo to że napisał "problem gracza" nie jest żadnym dowodem na wasze wyżej napisane posty i cała ta skarga jest do smietnika bo nie macie DOWODÓW żadnych. Admin jest od banowania, miał rozpisać hltv (pomimo że było na servie) nie nagrało demka i robicie aferę. Od ub jest Ubt więc nie rozumiem całej tej śmiesznej skargi. Żaden admin nie jest moim kolegą znam ich tyle co i was. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik diana Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) ale ty jesteś odklejony od rzeczywistości, współczuje pracodawcy Edytowane 19 Czerwca 2021 przez diana 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 19 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Temat chwilowo zamykam w celu uniknięcia dalszego spamu, nic sensownego do tematu już nie dodajecie. @ Mlynek @ Shoter zajmijcie się sprawą. ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi