Zasłużony Andrzej. Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): tło Tematyka: nowoczesnosc, ala cyberpunk Kolorystyka: niebieski/czarny (coś w kolor forum) Rozmiar: 1300x300 Napisy: Andrzej. (na srodku) Format (png, jpg, gif): gif jakis moze? Dodatkowe informacje: cos w miare subtelnego, nie mega oczojebne itp Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: paypal? Odnośnik do komentarza
Użytkownik jajx Opublikowano 19 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 NIE MIAŁEM CO WYMYŚLIĆ Z CYBERPUNKEM Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 19 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 (W gify ja słaby jestem ) .gif .png 1 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 19 Czerwca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) Godzinę temu, jajx napisał: NIE MIAŁEM CO WYMYŚLIĆ Z CYBERPUNKEM XDD ten co grafika dopiero dostał, a nie umie czytać co do rozmiaru grafiki XD coś trafić w kolor czcionki nie mogę XD Edytowane 19 Czerwca 2021 przez CLYDE 4 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 19 Czerwca 2021 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 szkoda ze nie gif, ale i Marcinka i Clyde'a fajne, będę na zmiane używał Zaraz dostaniecie repki, jakby co to mozecie na pv podbic Odnośnik do komentarza
Użytkownik jajx Opublikowano 19 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi