Użytkownik PlaczeJakStrzelam Opublikowano 20 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Proponuję , aby dodać plugin , żeby w jailu nie było blokady ciał o siebie tylko przenikanie , lub na strefie jailu (mam na myśli mape surf ski 2) dodać strefę , w której nie ma możliwości zabijania . Druga propozycja dotyczy dodania klasy , która z noża z PPM zabija na raz , ( jest taka klasa jak ninja , lecz ma ona 1/3 z PPL,PPM) . 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Oyvatto Opublikowano 7 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Co do 1 pomysłu z tego co zaobserwowałem ludzie nie narzekają na blokowanie wręcz je uwielbiają w szczególności osoby z klasą rusher ( osoby słabsze mają szanse zdobyć jakiekolwiek kile choćby fartem ) + z doświadczenia wiem, że z tym blokowaniem zawsze były problemy i ciężko to jest naprawić. ... Klasa która ma 1/1 z noża jest to lekka przesada ja gram osobiście klasą 1/3 z noża i stwierdzam, że klasa 1/1 była by za mocna do tego mamy możliwość zabicia LPM - lewy przycisk myszki z szansą 1/3 Propozycje Odrzucam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Oyvatto Opublikowano 7 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi