Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Przepraszam Wszystkich I Proszę O Ostatnią Szansę ! Obiecuję Poprawę!

WeekendowyGameforge

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: WeekendowyGameforge 

Admin banujący: -

Serwer: cod 201 

Data zdarzenia: od dostania bana  

Opis sytuacji: Witam! Chciałbym na wstępie przeprosić wszystkich graczy , których tak bardzo wnerwiałem swoim łamaniem regulaminu , ale niestety przez to że mnie śmieszą nie które teksty pisane w moją stronę , to mnie kusiło by dalej łamać regulamin. Ban jak najbardziej mi się należał i jak tylko zobaczyłem skargę na swoją osobę , to wolałem się nie udzielać , wolałem to przemilczeć i czekać na werdykt i liczyłem , że dostanę bana ale nigdy w życiu by mi się nie przyśniło , że dostanę bana " Na Zawsze". Chciałbym tu wszystkich przeprosić. Chciałbym też prosić o skrócenie bana i obiecuję , że moja gra z gracza łamiącego regulamin zmieni się na gracza , który przestrzega regulaminu , a jak ktoś mnie jeszcze raz złapie na łamaniu regulaminu , to chciałbym wtedy dostać PERMA. A czemu tak twierdzę , ponieważ jak będę miał na gardle myśl , że jak jeszcze raz złamię regulamin to wylatuje z serwera , to mi nie przyjdzie na myśl by nawet chociaż raz złamac regulamin. Chciałbym jeszcze raz wszystkich przeprosic i prosiłbym o skrócenie bana. Dziękuję za przeczytanie moich wypocin. 

Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=634  

Wycinek bana z konsoli:  
Server # 92
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Shoter. 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Banned Nickname : WeekendowyGameforge 
[AMXBans] Reason : ' https : 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.google.pl 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1796803185 ' 
[AMXBans] Your IP : ' ' 
[AMXBans] ===============================================  

Error: server failed to transmit file 'sound/warcraft3/impalehit.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/warcraft3/frostnova.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/radar.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/QTM_CodMod

Edit 1: 

Widziałem na Czatboxie , że ktoś piszę , że napisałem odwołanie w stylu "trolla" , i tu się właśnie mylicie. To są szczere przeprosiny i nie zamierzam zaśmiecać forum jakimiś "trollami" . Ile razy mam napisać w odwołaniu słowo "Przepraszam" by to odwołanie nie zostało uznane jako typowy "troll". Jak bym nie chciał zmienić swojej gry to bym nawet tego odwołania niepisał , a tym bardziej administratorom forum bym czasu nie zajmował , by to odwołanie musieli przeczytać jak i przeanalizować.   

@ SzczerBateK Ja tu nie piszę by UB dostać , ale piszę o skrócenie bana , nie chcę od razu żeby zdejmowano mi bana , bo z biegiem czasu i analizy mojego zachowania na serwerze wiem , że ten ban mi się należał. Chodzi mi tylko i wyłącznie o skrócenie czasu.

Edytowane przez WeekendowyGameforge
  • Ha ha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]