Użytkownik WeekendowyGameforge Opublikowano 20 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 (edytowane) Nick z CS: WeekendowyGameforge Admin banujący: - Serwer: cod 201 Data zdarzenia: od dostania bana Opis sytuacji: Witam! Chciałbym na wstępie przeprosić wszystkich graczy , których tak bardzo wnerwiałem swoim łamaniem regulaminu , ale niestety przez to że mnie śmieszą nie które teksty pisane w moją stronę , to mnie kusiło by dalej łamać regulamin. Ban jak najbardziej mi się należał i jak tylko zobaczyłem skargę na swoją osobę , to wolałem się nie udzielać , wolałem to przemilczeć i czekać na werdykt i liczyłem , że dostanę bana ale nigdy w życiu by mi się nie przyśniło , że dostanę bana " Na Zawsze". Chciałbym tu wszystkich przeprosić. Chciałbym też prosić o skrócenie bana i obiecuję , że moja gra z gracza łamiącego regulamin zmieni się na gracza , który przestrzega regulaminu , a jak ktoś mnie jeszcze raz złapie na łamaniu regulaminu , to chciałbym wtedy dostać PERMA. A czemu tak twierdzę , ponieważ jak będę miał na gardle myśl , że jak jeszcze raz złamię regulamin to wylatuje z serwera , to mi nie przyjdzie na myśl by nawet chociaż raz złamac regulamin. Chciałbym jeszcze raz wszystkich przeprosic i prosiłbym o skrócenie bana. Dziękuję za przeczytanie moich wypocin. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=634 Wycinek bana z konsoli: Server # 92 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Shoter. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : WeekendowyGameforge [AMXBans] Reason : ' https : [AMXBans] You can complain about your ban @ www.google.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1796803185 ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/warcraft3/impalehit.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/warcraft3/frostnova.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/radar.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/QTM_CodMod Edit 1: Widziałem na Czatboxie , że ktoś piszę , że napisałem odwołanie w stylu "trolla" , i tu się właśnie mylicie. To są szczere przeprosiny i nie zamierzam zaśmiecać forum jakimiś "trollami" . Ile razy mam napisać w odwołaniu słowo "Przepraszam" by to odwołanie nie zostało uznane jako typowy "troll". Jak bym nie chciał zmienić swojej gry to bym nawet tego odwołania niepisał , a tym bardziej administratorom forum bym czasu nie zajmował , by to odwołanie musieli przeczytać jak i przeanalizować. @ SzczerBateK Ja tu nie piszę by UB dostać , ale piszę o skrócenie bana , nie chcę od razu żeby zdejmowano mi bana , bo z biegiem czasu i analizy mojego zachowania na serwerze wiem , że ten ban mi się należał. Chodzi mi tylko i wyłącznie o skrócenie czasu. Edytowane 20 Czerwca 2021 przez WeekendowyGameforge 3 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 @ Shoter Co z nim robimy ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi