Użytkownik Zły^ Opublikowano 21 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Witam chciałbym zaproponować serwer Bf2+ffa. A w skrócie będzie polegać na odznakach które zdobywa się po przez zrobienie misji Każdą bron będzie miała kilka etapów oraz inny bon . Za moich czasów bardzo grywalny serwer i może by przyciągnęło sporo osób. poniżej odznaki tylko bez początkującego żeby były 32 odznaki Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Jak masz kasę i chęci to otwieraj 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 21 Czerwca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 spoko, 500+/msc na reklame i mozemy otwierac nowy serwer w 1.6 4 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 21 Czerwca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Ja to bym pograł w Zombie Biohazard, tutaj ale niestety nie umiem robić serwerów. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Ja jestem Za Grało sie na bfie za starych czasów powiem szczerze serwer był grywalny. Było 32/32 graczy ludzie kupywalli odznaki, vipy i po jakimś czasie sie to wszystko zwróciło serwerek był półtora roku. @ Trivor jeśli byś sie zgodził utworzyć serwerek na sieci. To odemnie masz wsparcie finansowe 100 pln + 50 zł msc na działalność sieci. Bo tak mi pisałeś że sie nie dokładam na sieć także chce sie teraz zrewanżować. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sunnl3y^^ Opublikowano 22 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 @ Trivor FFA by oddalo 1 wtf vac for no reason wtf valve how come vacced? Odnośnik do komentarza
Użytkownik -Damian- Opublikowano 22 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Mógłby być w sumie taki serwer. Fajnie się grało kiedyś. Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Jestem zza dobry pomysł kazdy server sie przyda na sieci tylko reklame kup i go rozkrec Odnośnik do komentarza
Użytkownik HazuT Opublikowano 24 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 jestem za Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 6 Lipca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Serwery cs 1.6 zeby sie kręciły od 15 osób w górę ponoszą koszty 500zł + miesięcznie. Jeśli znalazłby sie sponsor na postawienie takiego serwera i reklamy to z chęcia przyjmiemy Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 6 Lipca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi