Użytkownik luban Opublikowano 22 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 nvm, do usunięcia - chłopaki mieli rację, to tylko chwilowa myśl była 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 22 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Oczywiście, że nie. Co za bzdury, że zwykły gracz ma COKOLWIEK wartego uwagi do przedstawienia. GŁÓWNYM dowodem w każdej sprawie powinno być DEMO - je ocenia się na podstawie tego co w nim jest i tyle. Na tym się kończy. Nikt nie będzie oceniał ludzi po ich grupie na steam, po ich nickach czy innych bzdurach, które ktoś chce na siłę przeforsować. Wystarczy spojrzeć na dział banów (wyjątkowo czasem w skargach) i tam jest po prostu PŁACZ - nic więcej, nic mniej. Ludzie narzekają na lepszych od Siebie, twierdząc, że przecież dostarczone przez nich dowody są więcej niż odpowiednie do wydania werdyktu, a tu niespodzianka - UB. Macie dział https://strefaskilla.pl/forum/39-zgłoś-czitera/ oraz https://strefaskilla.pl/forum/570-zgłoś-czitera/ w przypadku kiedy gracz jest w godzinach porannych i ukrywa się przy adminach, po prostu go tam wrzucacie i po sprawie. Nie wiem po co Wam możliwość wypowiadania się w tematach w których nie będziecie mieli nic ciekawego do dodania. Prostym przykładem jest ten ban: i ten wysyp syfu, który uważacie za "wartościowy" - wygląda to nieestetycznie, debilnie i jak typowe narzekanie. Macie coś, co uważacie za ciekawe - wrzucacie na PW do UBT lub admina banującego. To CZY oraz JAK to wykorzysta będzie zależeć już tylko od Niego. +Dodatkowo podrzucam: (...) W skrajnych przypadkach Administracja może pozwolić na wypowiedź osób trzecich. W przeciwnym razie samowolne wypowiadanie się w temacie skutkuje warnem. Zawsze macie otwartą furtkę aby coś dodać, wystarczy myśleć. 4 1 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 22 Czerwca 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Również jestem na nie To co przedstawił @ 71. jest wystarczającym dowodem na to, by tego nie przyjmować. W tamtym odwołaniu był taki syf, że hej i wy chcecie w każdym odwołaniu takie rzeczy pisać to dziękuję bardzo ale nie zgadzam się. Nie będę ukrywał tego syfu, który tam naniesiecie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 22 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 16 minut temu, 71. napisał: Oczywiście, że nie. Co za bzdury, że zwykły gracz ma COKOLWIEK wartego uwagi do przedstawienia. GŁÓWNYM dowodem w każdej sprawie powinno być DEMO - je ocenia się na podstawie tego co w nim jest i tyle. Na tym się kończy. Nikt nie będzie oceniał ludzi po ich grupie na steam, po ich nickach czy innych bzdurach, które ktoś chce na siłę przeforsować. Wystarczy spojrzeć na dział banów (wyjątkowo czasem w skargach) i tam jest po prostu PŁACZ - nic więcej, nic mniej. Ludzie narzekają na lepszych od Siebie, twierdząc, że przecież dostarczone przez nich dowody są więcej niż odpowiednie do wydania werdyktu, a tu niespodzianka - UB. Macie dział https://strefaskilla.pl/forum/39-zgłoś-czitera/ oraz https://strefaskilla.pl/forum/570-zgłoś-czitera/ w przypadku kiedy gracz jest w godzinach porannych i ukrywa się przy adminach, po prostu go tam wrzucacie i po sprawie. Nie wiem po co Wam możliwość wypowiadania się w tematach w których nie będziecie mieli nic ciekawego do dodania. Prostym przykładem jest ten ban: i ten wysyp syfu, który uważacie za "wartościowy" - wygląda to nieestetycznie, debilnie i jak typowe narzekanie. Macie coś, co uważacie za ciekawe - wrzucacie na PW do UBT lub admina banującego. To CZY oraz JAK to wykorzysta będzie zależeć już tylko od Niego. +Dodatkowo podrzucam: (...) W skrajnych przypadkach Administracja może pozwolić na wypowiedź osób trzecich. W przeciwnym razie samowolne wypowiadanie się w temacie skutkuje warnem. Zawsze macie otwartą furtkę aby coś dodać, wystarczy myśleć. dokładnie tak, jestem tego samego zdania co chłopaki wyżej Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 22 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Już widzę te wartościowe posty na podobny poziomie co killer. "oglondałem(błąd celowy) demko no i czitował." Nie. 1 4 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 23 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 4 godziny temu, luban napisał: Niemiło trochę, że jesteście zestackowani przeciwko mnie w swojej grupie tylko dlatego, że wasz kolega closet cheater dostał bana, a teraz jakimś cudem ma ub, no cóż ja mogę zrobić przeciwko grupie Niestety szkoda jedynie, że chcecie blokować możliwość do zwiększenia aktywności na forum i wypowiedzenia się każdemu, kto posiada jakiekolwiek dowody lub argumenty do dyskusji. Tak jak napisałem, dyskusja wśród graczy powinna być pewną "poszlaką" dla administracji i wpływać pozytywnie na łapanie takich odpaleńców jak 1taper, to oczywiste że nie jest wam to na rękę i będziecie masowo przeciwko tej propozycji tylko po to, żeby kryć swoją dupę XD. Myślałem, że temat został wyczerpany przez @ 71. , ale widać jednak trzeba śrubę dokręcić. Musisz zrozumieć jeden fakt z naszego pięknego życia, że na świecie przeważa durnota. Jest ona wszędzie, a środowisko cs'a, to absolutna wylęgarnia łysych sebków z dość niską inteligencją. W takim przypadku większość postów jakie miałyby być poszlaką dla administracji, ograniczą się do magicznego przyciśnięcia zależnie od aktualnej strony "1","2" jednym słowem skipu. Tu nie będzie Sherlocków, którzy wychwycą każdy niuans z demka i będą prowadzili piękną dyskusje o sytuacjach z demka. To będzie zwyczajne "oni czitujo ja widoł" razy 'x'. Natomiast ci którzy jakąś już inteligencje posiadają, doprowadzą do innego problemu. Otóż będą zwoływać swoich "ziomków" i będzie istny flejm war w temacie, kto ma racje. Zamiast argumentów z demka będziemy czytać: Kto ile gra Gdzie grał Gdzie został zbanowany Czy ma vaca Czy jest w grupie 'x' na steamie Czy bl/ac Czy jeździ fiatem punto czy może BM'ką, bo to przecież bardzo istotne. I nie, nie mówimy tu o oskarżonym, a ludziach po przeciwnych stronach barykady. Oczywiście trzeba do tego dodać obelgi, dużooooo obelg. Zamiast dojść do jakiekolwiek konkluzji, to zdążymy zobaczyć z 10 nicków przekreślonych, cóż tylko popcorn wyciągnąć. Wszystko znane mi z bytowania na różnych forach. W kwestii wypowiedzenia się w dziale ubt, to masz taką możliwość. Spoiler (...) W skrajnych przypadkach Administracja może pozwolić na wypowiedź osób trzecich. W przeciwnym razie samowolne wypowiadanie się w temacie skutkuje warnem. Zostało to przeze mnie wykorzystane kilka razy i nie otrzymałem warna. Łut szczęścia, ogarnięcie moderacji albo coś do tematu faktycznie wniosłem. Wybierz sam. Bardzo bym prosił też byś nie zarzucał "stackowania" przeciwko Tobie czy chronienia dupy tapera, którego notabene nie znam i chuj mnie on obchodzi. Twierdzisz, że chłop czituje, to wrzuć dowody i działaj. Potrzebujesz do tego 10 randomowych ziomeczków, by napisali, "że on czitujo"? Przecież to nic nie zmieni. Jeśli twierdzisz, że ubt źle sprawdził demko, zgłoś post i napisz, że chcesz, by sprawdził to inny członek ubt. tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bracket Opublikowano 23 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 (edytowane) Ale właśnie Lubanowi o to chodzi bo jest STREAMEREEEEEM żeby zwoływać ziomków i pisać kto w jakich skarpetach gdzie i z kim śpi. Od podawania dowodów jest odpowiedni dział i miejsce a nie mieszanka gonwa z psim jedzeniem. Teraz np ktoś wrzuci rozpiskę np na mnie. Przyjdzie jakiś tam opiekun z innej serverowni i napisze "Ty za mało lata to miałeś 3x robione ssy i wszyscy mówili żeś cziter i wrzód na dupie polskiego narodu i CZITOWAŁEŚ" Wejdzie ktokolwiek tutaj z forum kto ze mną gra/ł i zaprzeczy tym słowom i co w tedy ? GÓWNO BURZA na minimum tydzień czasu, bo ten ma majtki w kropki a ten różowe to go nie słuchajcie. Jeśli faktycznie jesteś streamerem to na pewno wiesz kto to jest np Rafon albo Gocha czy np Rafatus, w ten sposób zachowuję się z 75% graczy którzy mają 15-18 lat. I teraz ja "zwołam" swoich wielbicieli i oni zapierdolą temat tak że Ubt będzie scrolować strony przez 4 dni zanim znajdzie rozpiske. A moderator takiego forum musiał by mieć 2 fakultety. 1 z Psychologi a 2 z Psychiatrii żeby nie zwariować czy skakać z kona po rozdaniu setki warnów w godzine. Nonsens. Edytowane 24 Czerwca 2021 przez Bracket Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 24 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Myślę, że @ 71. i @ SHAMPON wyczerpali temat i nie ma co tu więcej dodawać, oczywiście jestem na nie i nigdy ta zasada nie powinna być zmieniana. Decyzję i tak w KAŻDEJ sytuacji z banem rozwiązuje UBT lub w skrajnych przypadkach Wyższa Administracja. I ile osób by nie napisało jakichś bzdur typu "Należy na steamie do grupy "KLAR.", która powiązana jest z cheaterami", notabene jest to Twój komentarz który zupełnie NIC nie wnosi do tematu. Sam należę do tej grupy i co? Mogę nawet należeć do ruskich grup aimbot, wallhack i innych tylko w celu zrobienia sobie zmieniającego się clantagu i co to zmienia? Chcesz coś dodać do czyjegoś odwołania to piszesz do kogoś z Wyższych, dostajesz pozwolenie to piszesz rozpiskę, która cokolwiek wniesie do tematu, a nie jakieś pierdoły wyssane z palca. ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik HazuT Opublikowano 24 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Również jestem na nie jak większość osób pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi