Użytkownik janek. Opublikowano 23 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Twój nick na serwerze: janek. <--- na tym dostałem bana lecz mój main od ok. 4 miesięcy na serwie to janosik lub jano2k Nick admina banującego: maliniak Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban Czas oraz data bana: 21-06-21 23:coś Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage 5vs5 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): no ogólnie to jestem czysty jak nie wierzycie to zapraszam anydeska, elo. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=janek.&advType=name Link do twojego profilu steam: tutaj macie smurfa na którym chyciłęm banicje: https://steamcommunity.com/id/janeczeg/ a tu main ----> https://steamcommunity.com/id/alweyz00/ (nawet podpisałem opis "tak to ja janek." Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: no ogólnie to nie pisze nic oprócz tego: Retrying public(145.239.236.250:27220) ... Connected to 145.239.236.250:27220 Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 23 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 @ !maliniak 48h #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik wilq Opublikowano 23 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Witam @ Krejzol Nasz admin rozpisał już demko po czym @ ph1zi dał werdykt ze gracz jest odpalony i ban zostaje a kolega pisze następne odwołania. Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 23 Czerwca 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Chłop nie wiem jakim cudem wbija na serwer na innym koncie więc jak by go ktoś widział to ban Edit 1// @ janek. noe mówię że na tym koncie Edit 2// To dlaczego gadałes do mnie na serwerze że grałeś na smurfie i dostałeś bana ? Edit 3 /// @ niktważny on wyzywa moja starą 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik !maliniak Opublikowano 23 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 12:25 dziwny pick 12:40 nie wiedział że jest tt a nagle spodziewał się typka u góry 13:55 dziwnie się spodziewał gdzie jest przeciwnik nie wiedząć o nim Wiecej dziwnych akcji nie widziałem ale dostawałem wiadomości prywatne , że na serwerze jest cheater Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 23 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 @ Awek No to twoja kolej? W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 23 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Wieczorem ogarnę i edytuje post. Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Użytkownik janek. Opublikowano 23 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 (edytowane) 3 godziny temu, To1rw napisał: Chłop nie wiem jakim cudem wbija na serwer na innym koncie więc jak by go ktoś widział to ban XD? ani razu na tym banie nie wbiłem na serwer więc nie wiem co ty pierdolisz + nie trzeba mieć wielkiej wiedzy żeby wbić na innym koncie LMAOOOO edit: @ To1rw nawet na innych tak nie robiłem edit: @ To1rw bo ruchalem ci starą i wchodze teraz na kolejnym koncie na ten ściek PHAHAHAHAHAHAHHAHAH Edytowane 23 Czerwca 2021 przez janek. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 23 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 @ janek. twój ban zostaje, na każdym kolejnym koncie jakim wejdziesz też dostaniesz bana, możesz ip zmieniać dowolną ilość razy, ja mogę się tak z tobą bawić bez końca, so let's play. 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 23 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi