Użytkownik Bracket Opublikowano 23 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 (edytowane) Nick podejrzanego: sQbaniec. [t] | essa gamer ;] Serwer: COD 201 SteamID/IP: STEAM_0:0:3542785 26 11:57 38 0 Data i godzina: 23-06-2021 12:00 +/- + demka nie są po koleji jeśli chodzi o godziny bo italy było przed dust2x2 ale to chyba nie ma znaczenia Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Podam niżej, mam 3 demka, nagrane na steamie. Podejrzane momenty, rozpiska: de_dust2x2 demo : https://easyupload.io/6zhvdi 1:20 - nwm może delirka 7:43 - trzęsie cały czas wszystko w model 8:52 do 9:01 - ciekawe demo : https://easyupload.io/7n9nhp 18:04 do 18:10 - co tu się stało 18:50 - ciekawa sytułacja z tym celownikiem, jest przeskok i ideolo strzał w model, triger ? 19:36 - przeskok celownika na drugiego gracza i wszystko w model, nie ma praktycznie rozrzutu cs_italy demo : https://easyupload.io/5j58f1 13:24 - ostre wejście wcelowane (waler jeden z top lvli 250hp/około 80 wytrzymałości +fuul klan) Przy wejściu na bsa wygląda jak by chciał lecieć w pierwszą lewo ale zmienia zdanie. 17:09 - pierwszy strzał na pusto reszta w model 17:36 - wh + triger ? tak samo jak wyżej pierwszy strzał na pusto reszta w model Coś od siebie: Albo jest zajebistym kozakiem albo ma dobre sety, nie piszę żadnych +b bo Ubt i tak rozpisze po swojemu. Nie twierdzę że czitujesz, nie twierdzę że nie czitujesz ale PODEJRZEWAM, stąd demka i rozpiska aby sprawdzić. @ Depresja @ GENERAL ALADEEN @ fov1336.9 @ Karolek12 Zapraszam i proszę o minimum 2-3 rozpiski, nie ma pośpiechu @ Depresja . Proszę nie zamykać dopóki swojej rozpiski nie wstawi @ Shoter jako właściciel servera, gdyż sytuacja jest nie codzienna. @ luban Edit: Tak fakt, miało być : Nie twierdzę że czutujesz, ale PODEJRZEWAM, część kopiowałem z notatek bo ostatnio bardzo dużo ludzi czituje i mam duży burdel a nikt nie chce się za to zabrać, 120 demek mam pobranych/nagranych tylko z tego COD-A więc sam rozumiesz. Spoko że streamujesz co nie zmienia faktu że gracze skarżą się na Ciebie, sam miałem przyjemność/nie przyjemność się z Tobą postrzelać na de_tuscan, specjalnie kupiłem Wytrenowany Weteran (miałem 350 HP/105 Wytrzymki) i zadałeś mi 4 HS 8 LEFT RAM (bez użycia piorunu) i padłem nawet nie zdążyłem Cie zauważyć i wtedy nabrałem podejrzeń. Nie ja jestem od stwierdzania czitów Bądźmy jednak 100%-towo obiektywni i nie zapominajmy o takich przypadkach jaki miał np w Szanghaju kiedy profesionalista "Forsaken" próbował skasować czit gdy organizator sprawdzał mu kompa. Jeśli ktoś nie w temacie to tutaj proszę. https://samagame.com/pl/profesjonalista-counter-strike-ktory-zostal-przylapany-na-oszustwie-otrzymal-piecioletni-zakaz/ Edit2. Bez urazy dla Adminów COD-a ale wiele razy zgłaszałem np Fire Fighter czy DotykKsiędza (oboje mają bany) czy inny gracze jak Amazing/LGBT+ też byli zgłaszani dostali bany od @ odpalTOWARiacie i nawet nie pisali odwołań. Ci sami admini o których Ty mówisz, pisali na biało "CZYSTO" więc wiesz mordeczko to nie jest miara do mierzenia. Pożyjemy zobaczymy. Edytowane 23 Czerwca 2021 przez Bracket poprawki i odpowiedź 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Jak do wieczora będzie temat otwarty to rozpisze, do 24 myślę że będzie Odnośnik do komentarza
Użytkownik luban Opublikowano 23 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 (edytowane) 3 godziny temu, Bracket napisał: Coś od siebie: Albo jest zajebistym kozakiem albo ma dobre sety, nie piszę żadnych +b bo Ubt i tak rozpisze po swojemu. Nie twierdzę że czitujesz, nie twierdzę że nie czitujesz ale PODEJRZEWAM, stąd demka i rozpiska aby sprawdzić. Hej, bardzo mi miło z mojej strony, że podejrzewasz mnie o cheaty - dla mnie jest to komplement, gdyż jestem totalnie czystym graczem z dużym bagażem doświadczenia nie tylko w cs 1.6, ale również w CSGO, Valorancie. Zachęcam śmiało do obserwacji mojej gry, jednak chciałbym nakreślić i poprosić o wzięcie pod uwagę czynników zewnętrznych jakimi są: gra i rozmowa ze znajomymi na discordzie, lepszy bądź też gorszy mecz. Dla przykładu ostatnio streamowałem przez prawię godzinę i zacząwszy na westwoodzie, gdzie mi nie szło zbyt dobrze, aż na cs_max kręciłem staty 18/1, 27/3 aż po 60 killi. Oczywiście miałem wtedy transmisję na żywo i w tym momencie upubliczniam do niej link: Chciałbym, żeby osoby z UBT mogły sobie przejrzeć styl mojej gry, a także mojego POV'a nawet z możliwością zrobienia tego z telefonu - jak wiadomo dziś ważny dzień Polska gra ze Szwecją i może nie każdy jest obecny w domu żeby oglądać demka Na przyszłość takich livestreamów planuję robić więcej, pozdrawiam serdecznie. //Edit: Zachęcam głównie oglądać od 16:48 bo tam się rozkręcam i dużo killi wpada. Oprócz tego często jestem oglądany przez administratorów COD'a, bo wieloktronie pisali ludzie na mnie cos na chacie i administracja wchodziła na SPEC na ponad 20 min // Edit 2: Oki, z szacunku do Ciebie pobrałem 3 demka i nie za bardzo rozumiem co próbujesz przekazać xD, wszystkie akcje które są nie mają w sobie niczego niezwykłego. Z trzeciej perspektywy, jakbym oglądał czyjeś demo mógłbym jedynie się przyczepić do tego dlaczego często się zatrzymywałem, np na duscie na shorcie. Otóż wtedy jadłem obiad stąd małe pauzy w grze. Cała reszta jest totalnie normalna i nie ma co tutaj komentować, jedynie ,,cs italy 17:36 - wh + triger ?'' - standardowy peek w miejscie, gdzie zawsze rushuje jedna, bądź też kilka osób. To co napisałem wyżej już wcześniej, sytuacje czasami są po prostu powtarzalne, zmieniłem plan pójścia tu i tam, bo widziałem że jeśli ktoś 3/4 razy pod rząd rushuje jedną pozycję to go zaskoczę - tak zwane elastyczne myślenie Edytowane 23 Czerwca 2021 przez luban Dodanie kilku informacji. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 demo : https://easyupload.io/6zhvdi 7:43 piękny aimlock +B 8:52 do 9:01 po 1 przy oddawaniu strzału dziwnie drgania celownika.... jakby aimlock pomagał...+B demo : https://easyupload.io/7n9nhp 19:36 -aimlock + wh, nagle zmienia obiekt zainteresowania nie mając żadnego info +B Do pieca idziesz spalony 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 pierwsze demo niestety nie mogę go obejrzeć mape mam pobraną lecz wyskakuje komunikat: Model maps/de_dust2_2x2.bsp not found and not available from server Cannot continue without model maps/de_dust2_2x2.bsp, disconnecting. Ściągałem mape z internetu oraz poprzez połączenie się przez serwer gdzie grają ową mape, niestety to nic niedaje nadal wykakuje komunikat pozostawmy ocene innym UBT. @ Depresja @ Karolek12 @ GENERAL ALADEEN drugie demo identyczna sytuacja nie działa mi te demko mape mam, a demo nie odpowiada wyskakuje błąd tak jak wyżej pozostawiam dla reszty UBT ocenę trzecie demo 13:24 słychać z której strony dokładnie nabiega przeciwnik więc biegnie do nich -b 17:09 normalny hs przymierzył i trafił -b żaden aimlock 17:36 podskoczył noi wtedy już go usłyszałem jak tupnął dlatego wleciał wcelowany -b za te demo niemożna zbanować dwóch pierwszych dem niestety nie mogę ocenić reszta UBT się tym zajmię. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 25 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 (edytowane) @ fov1336.9 @ Depresja jak coś to chłop na aktywnym banie właśnie gra #19 "sQbaniec. [t] | essa gamer ;]" 276 STEAM_0:0:3542785 Edytowane 25 Czerwca 2021 przez łantaper 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik luban Opublikowano 25 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Hej, chciałbym prosić żeby ktoś zajął się już moim tematem - w razie problemów z demkiem mogę odpalić live z danych momentów i dać po prostu linka na yt - powinno pójść szybciej. I tak tam nic nie ma, tylko dziwnie się czuję jak tak wiszę ciągle Odnośnik do komentarza
Użytkownik Karolek12 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 1 demko: 7:46 cos tam sie trzesie :[ 8:52 kazdy by sobie pomyslal, ze albo tam odjeb widac albo na czysto, zostawiam ta rozpiske w tej minucie dla reszty ubt ciekawe co o tym sądza 9:00 wyzej /\ | 3 demo 13:24 nie wiem jak to mam opisac, ewidentnie ALBO slyszal kroki ALBO wh 17:09 pierwszy strzał pustka resztka w model 17:36 - wh + triger ? tak samo jak wyżej pierwszy strzał na pusto reszta w model (SKOPIOWANE, MYSLE TAK SAMO) 2 demo 18:05 łot sie stalo XD 18:50 e no takiego strzala w banie i taki troche rozrzut mi sie zdaje ze byl posiadany, kurcze no 19:36 - przeskok celownika na drugiego gracza i wszystko w model, nie ma praktycznie rozrzutu ;;;;; copy 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Temat stoi od środy już dawno powinien być rozwiązany @ GENERAL ALADEEN @ Depresja gdzie wasze oceny ? Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 25 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 demo : https://easyupload.io/6zhvdi 8:52 do 9:01 - Poniższe nagranie, ładnie Ci ten celownik ucieka i nagle skacze idealnie na model b+ demo : https://easyupload.io/7n9nhp 19:36 - To samo co rozpiska wyżej b+ https://streamable.com/o1iab6 Te nagrani z gry co podesłałeś, to te strzały nie są takie same Do palenia moim zdaniem Odnośnik do komentarza
Użytkownik luban Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Hahah co wy swirujecie, kolega co pierwszy rozpisywał wszystko podsumował , nie spodziewałem się, ze schodząc z csgo i valoranta do cs 1.6 coś takiego usłyszę, gosciu nawet na moim live widać jak strzelam, wychylam i gram XD w 1.6 kontrolowanie recoilu jest najprostszym co może być, szczególnie z m4. Jeżeli dla Ciebie umiejetność spędzenia kilku tysięcy godzin na graniu i uczeniu się patternow strzelania to odjeb, to zmień zawód. Co to ma byc za dowód ze w jakiejś pojedynczej akcji jeden na tysiac mi się ,,celownik trzesie” xDdd moja sprawa w jaki sposób poruszam celownikem i mógłbym nawet parkinsona mieć i co to zmienia? Nie jestem basicowym graczem coda, tylko teoche doświadczenia już mam. Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi