Użytkownik postawiony Opublikowano 23 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Nick: $neak1k Wiek: 16 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/nieidedzisspac/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/%24neak1k/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: 2-5 Wiedza o SM [0/10]: 6/10 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Kilka zdań o sobie: Mam na imię Mateusz, mam 16 lat. Pochodzę z Wrocławia, interesuje się sportami, głównie piłką nożną. Wolny czas głownie spędzam na graniu na serwerach społecznościowych. W swojej karierze grania posiadałem już 2 razy admina, także wydaje mi się że z SM nie byłoby żadnego problemu. Jestem głównie miłą osobą oraz staram się nie pokazywać swojej toksycznej strony. Na serwerze gram już ok. półtora roku, i z powodu małej ilości adminów chciałbym pomóc z walką z cheaterami, bo często zdarza się że nie ma żadnego administratora a na serwerze grasują cheaterzy. Pod moją nie obecność prosiłbym graczy aby w razie czego pisali i byłbym w stanie szybko wejść na sewer. Myślę że nie będę sprawiał problemów będąc na serwerze jak i na forum. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Virtual Opublikowano 24 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Y'ello + podanie, +/- wiek, +/- sm, -gt Nie wiem bo ciągle zmieniasz nick więc gt chyba będzie. Być może okres próbny. Pozdro 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Buźkaa Opublikowano 24 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 hejka :) +/- sm +/- wiek -gt + prime mikro Jestem na NIE. Używałeś kiedyś cheatow na serv za co otrzymałeś bana. Według mnie nie sprawdzisz się w roli admina, ponieważ jesteś toksyczna osoba. Pozdro z fartem. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Na tak. +potrzeba adminow +cos tam sie stara grac +/- wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 27 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Potrzeba adminów na serwerze, ale ostatnie czego mi trzeba to cheater'a w administracji, któremu na dobrą sprawę sam dałem bana, a twoje zachowanie na serwerze podsumuje cytatem również twojej wypowiedzi "Kto nie da rtv, ma małego chuja". Pozdrawiam serdecznie, ale nie potrzeba mi kogoś takiego w administracji. 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 27 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi