Użytkownik NoobskaSiec^^ Opublikowano 26 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 (edytowane) Nick z Cs'a:Meliodas! Admin banujący: Serwer:OLNY DD2 +ASYSTY ale gram jescze na normlany standardzie dd2 pod nickiem AU Data zdarzenia:23:15 NO Przedchwila Opis sytuacji:wiec tak moj glowny nick to AU na ktorym gram na tej sereweroni ale akurat gralo mniej osob wiec wszedlem nad 2 serwer pod nickiem Meliodas! mialem 2 razy ss robione 2 dzien hm 2 godziny odstepu? drogi adminie czemu nie zrobiles ss? tylko dales mi bana czitowanie wytlumacz mi to:) Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php): Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Meliodas! [AMXBans] Reason : ' czitujesz ' [AMXBans] You can complain about your ban @ StrefaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 377053594 ' [AMXBans] Your IP : ' 82.160.2 Jam jest tym ktory jest na samym szczycie wszystkich 4 klanow! Edytowane 26 Października 2018 przez Zeldris 1 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 27 Października 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 @zabijakaNs 24h na rozpiskę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik zabijakaNs Opublikowano 27 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 O tuz dalem bana za czity bo ss nie pokaza aima o tuz wroce dzisiaj do domu z pracy rozpisze ci demko na ktorym widac doskonale jak ci celownik przeskakuje na glowe pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik NoobskaSiec^^ Opublikowano 27 Października 2018 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 (edytowane) hahahaha prosze cie gosciu na ss nie widac aima hahahahahaa kim ty amatorze wogole jestes powiedz mi? wiesz typie co to jest 10 lvl faceit ? jak nie to wpisz sobie w google a jak nie dostane ub to w sumie laski mi to nie robi bo w 1.6 dla odstresowania ale rozpisz te demko pogladamy sobie^^ otóz ty analfabeto jeden... Edytowane 27 Października 2018 przez Zeldris Odnośnik do komentarza
Użytkownik zabijakaNs Opublikowano 27 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Zeldris napisał: hahahaha prosze cie gosciu na ss nie widac aima hahahahahaa kim ty amatorze wogole jestes powiedz mi? wiesz typie co to jest 10 lvl faceit ? jak nie to wpisz sobie w google a jak nie dostane ub to w sumie laski mi to nie robi bo w 1.6 dla odstresowania ale rozpisz te demko pogladamy sobie^^ otóz ty analfabeto jeden... Nie ublizaj gosciu o tuz juz widac po tobie cos za jeden o tuz nie kazdego aima na ss widac a na demku zawsze go widac o tuz zobacze tylko jedna sytuacje co po niej dostales odrazu bana wrecz mozesz sie mylic ale na 80 % jest widac jak przeskoczyl ci celownik Amatorze haha gosciu zaloze sie z toba o 100 ze dluzej mam admina na serwerach niz ty grasz w cs lvl 10 haha ...... Edytowane 27 Października 2018 przez zabijakaNs Odnośnik do komentarza
Użytkownik zabijakaNs Opublikowano 27 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 co ma pisownia do ub pisałem z tel tak że wiesz jak masz jakiś problem to zgłoś się do mnie osobiście Odnośnik do komentarza
Użytkownik zabijakaNs Opublikowano 27 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 O tuż ja nie mogę sprawdzić demka bo cos mam z nim nie tak nie moge przewijać ani nic @ DyLu patrzyłeś ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 29 Października 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi