Użytkownik +ww Opublikowano 24 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Twój nick na serwerze:+w Nick admina banującego: Killer Dostałeś bana, gaga czy muta?: perm Czas oraz data bana: 24/06 13:22 Serwer na którym dostałeś bana: OM#1 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Nowe konto, więc jak coś zabijam to przecież musze czitowac XDD, weryfikujcie ludzi których bierzecie na adminów, bo to trochę żenada Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199182780545 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 24/06/21 13:22:40 Długość bana 0 minut Admin: Killer Wejdź w konsolę (~), aby uzyskać więcej informacji!. 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 24 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 @ KilleR. 48h. 1 2 Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 25 Czerwca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Witam, więc obejrzałem całe demko dokładnie i wszystkie akcje i tutaj jest moja rozpiska: Minuta 19:13 Wbiegasz sobie do pałacy, po czym ustawiasz się za ścianą, leci od enemy smoke do pałacy, typek z enemy wchodzi po cichu drabinką i do pałacy i przechodzi przez smoke, po czym od samego początku jego wejścia w smoka wcelowujesz się w niego idealnie, czekałeś aż z niego wyjdzie i on wyszedł, po czym go zabiłeś i wycofałeś się z pałaców. Śmierdzi mi od początku tego demka wh, ale przejdźmy dalej. Minuta 20:03 Po tym jak zabiłeś tego typka w pałacach, poszedłeś od razu na mida, gdzie był ustawiony gracz w oknie, idealnie rzuciłeś flesha tak, aby go idealnie go oślepić, kiedy on się wychylił po fleshu to zacząłeś idealnie strzelać tam gdzie był ustawiony. Minuta 20:08 Ta sama akcja na w midzie, wbiegasz do contctora i od razu wcelowujesz się w gościa który jest ustawiony na shorcie, bez sprawdzenia żadnych pozycji i bez infa, po czym go zabijasz. Minuta 20:45 Lecisz z connectora na ct, gdzie typek jest ustawiony przy wejściu do jungli, oczywiście idealnie wiedziałeś gdzie on jest i go zabiłeś i też bez żadnego infa gdzie on jest, widać perfidnie twoje wh. Minuta 21:06 Po rozpoczęciu rundy biegniesz do okna z ct na nożu i wskakujesz w andera i idealnie biegnie typek apartami i postanawia wskoczyć na w andera, oczywiście wiedziałeś gdzie on jest i widać to idealnie na demku, to od razu po jego wychyleniu go zabijasz, po czym się wycofujesz i biegniesz przez connecta na schody i wcelowujesz się w typka który był w pałach i idealnie go zabijasz kiedy on wychylił i też bez żadnego infa gdzie on jest. Jest znacznie więcej twoich podejrzanych akcji, ale rozpisałem te najważniejsze i widać, że używasz wh i to perfidne nawet nie kryjąc się z tym, więc moim zdaniem ban jest słuszny. @ Awek 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 19:13 -b / Niby normalne, że sprawdził sobie czy nikt nie podchodzi mu przez smoke ale no ten timing faktycznie podejrzany, bo spojrzałeś na niego od razu gdy wszedł pałac, tak jakbyś zapomniał ze smoke jest, ale tutaj nic nie ma jak na razie. 20:03 - 20:08 -b / Tutaj no nic nie ma, słyszał i widział wcześniej że jest connector, więc to sprawdził, okno był wcelowany większość czasu no i potem słyszał że wszedl do laddera więc potem zerknął shorta. Nic nie ma. 20:21 -b / tutaj mogło to wyglądać dla kogos podejrzanie ale było słychać laddera więc czysto. 20:45 -b / sprawdzał wszystkie miejscówki, akurat ten róg na wejściu do jungli jest bardzo częstą miejscówką jak sie zostaje samemu więc wszystko zrozumiałe. 21:06 -b / nic tu nie ma, w underze wszystko się zgadza timingowo, o ile TT nie dostał run boosta i idealnego spawna to nie mógł być nigdzie bliżej, a potem pobiegł na A i oczywiste że patrzył pałac sobie bo gdyby patrzył rampę to mógłby dostać crossfire z pałac/rampy. Z mojego punktu widzenia nic tu nie ma, daje UB. Zapraszamy na serwer. 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi