Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 24 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Nick: archonek Czas i data zdarzenia: wczoraj w nocy chyba 2 coś Powód bana: Prowokacje + Kłótnie na sb. Dowód w postaci screenów: podesle Coś od siebie: jakieś łebki zaczeły się pruć do mnie, że sobie wysłałem emotikonkę na chatboxie, chyba od tego jest on jest tak? po wysłaniu emotikonki, iksiu wraz z jego przydupasem złączeni kijami w dupie zaczęli szukać zaczepki.. wszystko podeślę w screenach. Nie wiem czy ja perma dostałem czy co, nie piszę nigdzie informacji na ile jest ban. Ale nie zgadzam się z powodem jaki dostałem "Prowokacje", skoro to oni mnie sprowokowali, więc coś jest nie halo, ja chciałem iść na ts zamiast tutaj, to ten fafik ciągnął dialog. TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ?? Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 24 Czerwca 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Nie wiem dlaczego @ GENERAL ALADEEN nie dodał wam warna informacyjnego o blokadzie na strefoboxie General nie spam tak Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 24 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zapomniałeś dodać jeszcze pare tekstów Przecież macie steam, tsa, Discord tam po sobie możecie jechać a nie na chatboxie. 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 24 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 @ archonek<3 ale potem chciał zakończyć tą szopke a dalej mu coś pisałeś i prowokowałeś go a on ciebie. Normalnie jak dzieci Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 24 Czerwca 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zwróć uwagę, ze to ja zakończyłem z nim dyskusję, oraz chciałem z nim iść wyjaśnić na TS, to on cały czas nużył temat na chatboxie. A to mi dałeś bana z powodem prowokacje XD TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ?? Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 24 Czerwca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 1 godzinę temu, archonek<3 napisał: Coś od siebie: jakieś łebki zaczeły się pruć do mnie, że sobie wysłałem emotikonkę na chatboxie, chyba od tego jest on jest tak? po wysłaniu emotikonki, iksiu wraz z jego przydupasem złączeni kijami w dupie zaczęli szukać zaczepki.. wszystko podeślę w screenach. Zacznijmy od tego, że nie interesuje mnie to co wstawiasz sobie na chatboxie i z kim tam się wyzywasz wiec nie wycieraj sobie mordy moim nickiem bo sobie na to nie pozwolę. To ty chyba szukasz zaczepki jeśli zareagowałeś tak impulsywnie. Moje pytanie dotyczyło reakcji na zgłoszenie w dziale „zgłoś czitera” a tobie się coś odkleiło, zacząłeś spinać się z jakimś gościem i jeszcze wciągać mnie w waszą dyskusje. Naucz się kulturalnej rozmowy na poziome z szacunkiem do drugiej osoby to może unikniesz takich sytuacji i nie będziesz dostawał banów. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi