Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołanie się od bana 2x

Kapi

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: ✪ Kapi
Nick admina banującego: ph1zi

Dostałeś bana, gaga czy muta?: pernament

Czas oraz data bana: 06-24-21 20:55

Serwer na którym dostałeś bana: OM #2

Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): 

Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=Kapi&advType=name

Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199014241021/

Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: 

Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze!

Data nadania bana: 24/06/21 20:55:25
Długość bana 0 minut
Admin: ph1zi

Odpowiedź dla Awka męczyłem się tak długo bo chciałem dobrze napisać odwołanie bo nigdy nie byłem posądzone o jakiegoś wallhacka i trigera 

Co do tego wycinka widziałem typa jak skoczył nad smokiem jego  pixel głowy a w okno strzeliłem tak z dupy bo ile razy komuś siada przez smoka  i jeszcze raz powtarzam jest coś takiego jak radar i możliwe że go widziałem dlatego oddałem strzał https://steamusercontent-a.akamaihd.net/ugc/1686017394741446282/A9980D008258982D4AC611DAE35BE9432899B4AA/

A teraz do tego wycinka widziałem jego całą głowę i też dlatego wyszedłem wcelowany w konektor bo było info ze dużo ich tam jest  

https://steamusercontent-a.akamaihd.net/ugc/1686017394741446282/A9980D008258982D4AC611DAE35BE9432899B4AA/

a teraz te wczorajsze demko https://87.gotv.pro/srv62966/auto-20210624-2030-de_mirage.dem.zip

01:18 - wcelowany/ gdzie wcelowany to była normalna akcja moim zdaniem 

01:22 - sprawdzasz przez sciane czy nikt Ci nie podchodzi kuchnie/ niestety nie sprawdzam bo nie mam wh :)

02:46 - tutaj idealnie wiedziałeś że przedostał się na tetris/ było info że tetris to wyszedłem wcelowany to chyba normalne 

06:20 - idealny skan przez boxy/ no idelan skany ten tt,k strzelał to co miałem nie strzelać 

07:08 - to już było chamskie, co ty widzisz w tych ścianach? ja wiem co./ co w tym było dziwnego randomowy flick bo wemnie strzelił ...

07:53 - idealny peek ale niestety niecelnie/ nie wiem gdzie tu był ten twój idelany peek ale okey w tej akcji nic dziwnegonie było 

07:55 - ten flick ładny, albo za pomocą aima lub byłeś gotowy na flicka bo widziałeś go wczesniej na wh./ nie wiem o którego flicka ci chodzi bo zły czas dałeś .

07:56 - tutaj się pogubiłeś i czekałeś aż wychyli shorta a nie wiedziales ze tam jest (przynajmniej nie powinieneś wiedzieć)

08:53 - strasznie sie gubisz w takich stresowych sytuacjach gdy nie wiesz jak sie kryć.

09:13 - tutaj oczywiscie nie sprawdziles kuchni tylko wszedles jak do siebie bo wiesz ze czysta

09:28 - tutaj w chuj dziwny aimlock na glowe przez sciane

10:30 - co tu dużo mówić xD, spalony totalnie. / no tutaj go słyszał jak skracał 

11:05 - spalony znowu, schowales sie szybko za sciana bo nie miales broni w ręku a wiedziales ze by cie zabił./ no jak saplony jak było ciągle info ze jest gdzieś w oknie to szedłem pierw przy prawej ścianie a potem do lewej strony to jest całkiem nomalne 

11:47 - aimlock na glowe przez sciane znowu/ nie nie powiem że nie ale dobre te twoje aimlocki  heh ale okey 

13:21 - idealny skan przez sciane/ random skan po 1 strzelałeś i było info po 2 widziałem cie na radarze i strzeliłem tak o :)

14:45 - dobry flick / a dzięki dzięki tutaj akurat ładnie siadło i to było całkiem normalne jak na ponad 3/4tys godzin 

14:52 - tu już się zaczyna odlot totalny/ tam było ładnie heh ale czysto <3 

17:33 - aimlock przez sciane na glowe/ nie powiem że nie ale siadało ładnie normalny strzał 

I na koniec dodam co to za frajda grać na wallhacku na serwerach społecznościowych więc liczę na to że jeszcze raz rozpatrzycie sprawę i dostane ub bo fajnie się gra na waszych serwerach . Dzięki i pozdrawiam miłego dzionka 

• Użytkownik∙

Spoko możesz próbować dalej. 

@ KilleR.  @ Andrzej. wasza kolej. 

ale imo jeśli któryś z was uzna że jest czysty to drugi też się musi wypowiedzieć. 

• Lubię to! 1

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• Użytkownik

Ja wiem mordko i będę pisał o ub aż do skutku bo gram bez żadnego wallhacka każdy ma dobry dzień i słaby a wczoraj mi szło ładnie więc nom czekam na ub pany miłego dzinka :)

• Użytkownik∙

@ Kapi4733 weź tylko pod uwagę że zarówno ja, jak i ty - wiemy bardzo dobrze że jesteś odpalony. Bo ja cie obserwowałem od miesiąca, tu nie chodzi tylko o tą grę. 

choć to demko jest w zupełności wystarczające,  za samo 10:30 już jesteś do bana. 

zanim się nastawisz na ub, weź pod uwagę że zajmuje się tym łącznie 2 lata i jeszcze nigdy nie podjąłem decyzji bez 100% pewności. 

nawet jeśli jakimś cudem @ KilleR. i @ Andrzej. uznają że jesteś czysty, to znów po wejściu na serwer z załączonym WH dostaniesz ode mnie bana i rozpisze Ci kolejne demko, będziemy się tak bawić bez końca. 

wiec uprzejmie polecam iść sobie na inne forum, tu nie tolerujemy cheaterów. 

pozdro

• Ha ha 1
  • Wrr 1
  • Fuu 1

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• Zasłużony

Wieczodem zobacze

• Lubię to! 1

image.png
:pepehands:

• Andrzej. zablokował(a) ten temat
  • VIP
VIP

Witam, wspólnie z @ Andrzej. stwierdziliśmy po oglądnięciu demka, że gracz jest czysty, oglądaliśmy demko i nie było wystarczających dziwnych akcji, aby stwierdzić, że gracz jets odpalony, czysta gierka i tyle, masz ub wracaj na serwer ;)

• Dzięki 1
  • Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]