Użytkownik Kapi Opublikowano 25 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Twój nick na serwerze: ✪ Kapi Nick admina banującego: ph1zi Dostałeś bana, gaga czy muta?: pernament Czas oraz data bana: 06-24-21 20:55 Serwer na którym dostałeś bana: OM #2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=Kapi&advType=name Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199014241021/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 24/06/21 20:55:25 Długość bana 0 minut Admin: ph1zi Odpowiedź dla Awka męczyłem się tak długo bo chciałem dobrze napisać odwołanie bo nigdy nie byłem posądzone o jakiegoś wallhacka i trigera Co do tego wycinka widziałem typa jak skoczył nad smokiem jego pixel głowy a w okno strzeliłem tak z dupy bo ile razy komuś siada przez smoka i jeszcze raz powtarzam jest coś takiego jak radar i możliwe że go widziałem dlatego oddałem strzał https://steamusercontent-a.akamaihd.net/ugc/1686017394741446282/A9980D008258982D4AC611DAE35BE9432899B4AA/ A teraz do tego wycinka widziałem jego całą głowę i też dlatego wyszedłem wcelowany w konektor bo było info ze dużo ich tam jest https://steamusercontent-a.akamaihd.net/ugc/1686017394741446282/A9980D008258982D4AC611DAE35BE9432899B4AA/ a teraz te wczorajsze demko https://87.gotv.pro/srv62966/auto-20210624-2030-de_mirage.dem.zip 01:18 - wcelowany/ gdzie wcelowany to była normalna akcja moim zdaniem 01:22 - sprawdzasz przez sciane czy nikt Ci nie podchodzi kuchnie/ niestety nie sprawdzam bo nie mam wh 02:46 - tutaj idealnie wiedziałeś że przedostał się na tetris/ było info że tetris to wyszedłem wcelowany to chyba normalne 06:20 - idealny skan przez boxy/ no idelan skany ten tt,k strzelał to co miałem nie strzelać 07:08 - to już było chamskie, co ty widzisz w tych ścianach? ja wiem co./ co w tym było dziwnego randomowy flick bo wemnie strzelił ... 07:53 - idealny peek ale niestety niecelnie/ nie wiem gdzie tu był ten twój idelany peek ale okey w tej akcji nic dziwnegonie było 07:55 - ten flick ładny, albo za pomocą aima lub byłeś gotowy na flicka bo widziałeś go wczesniej na wh./ nie wiem o którego flicka ci chodzi bo zły czas dałeś . 07:56 - tutaj się pogubiłeś i czekałeś aż wychyli shorta a nie wiedziales ze tam jest (przynajmniej nie powinieneś wiedzieć) 08:53 - strasznie sie gubisz w takich stresowych sytuacjach gdy nie wiesz jak sie kryć. 09:13 - tutaj oczywiscie nie sprawdziles kuchni tylko wszedles jak do siebie bo wiesz ze czysta 09:28 - tutaj w chuj dziwny aimlock na glowe przez sciane 10:30 - co tu dużo mówić xD, spalony totalnie. / no tutaj go słyszał jak skracał 11:05 - spalony znowu, schowales sie szybko za sciana bo nie miales broni w ręku a wiedziales ze by cie zabił./ no jak saplony jak było ciągle info ze jest gdzieś w oknie to szedłem pierw przy prawej ścianie a potem do lewej strony to jest całkiem nomalne 11:47 - aimlock na glowe przez sciane znowu/ nie nie powiem że nie ale dobre te twoje aimlocki heh ale okey 13:21 - idealny skan przez sciane/ random skan po 1 strzelałeś i było info po 2 widziałem cie na radarze i strzeliłem tak o 14:45 - dobry flick / a dzięki dzięki tutaj akurat ładnie siadło i to było całkiem normalne jak na ponad 3/4tys godzin 14:52 - tu już się zaczyna odlot totalny/ tam było ładnie heh ale czysto 17:33 - aimlock przez sciane na glowe/ nie powiem że nie ale siadało ładnie normalny strzał I na koniec dodam co to za frajda grać na wallhacku na serwerach społecznościowych więc liczę na to że jeszcze raz rozpatrzycie sprawę i dostane ub bo fajnie się gra na waszych serwerach . Dzięki i pozdrawiam miłego dzionka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 25 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Spoko możesz próbować dalej. @ KilleR. @ Andrzej. wasza kolej. ale imo jeśli któryś z was uzna że jest czysty to drugi też się musi wypowiedzieć. 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kapi Opublikowano 25 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Ja wiem mordko i będę pisał o ub aż do skutku bo gram bez żadnego wallhacka każdy ma dobry dzień i słaby a wczoraj mi szło ładnie więc nom czekam na ub pany miłego dzinka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 25 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 @ Kapi4733 weź tylko pod uwagę że zarówno ja, jak i ty - wiemy bardzo dobrze że jesteś odpalony. Bo ja cie obserwowałem od miesiąca, tu nie chodzi tylko o tą grę. choć to demko jest w zupełności wystarczające, za samo 10:30 już jesteś do bana. zanim się nastawisz na ub, weź pod uwagę że zajmuje się tym łącznie 2 lata i jeszcze nigdy nie podjąłem decyzji bez 100% pewności. nawet jeśli jakimś cudem @ KilleR. i @ Andrzej. uznają że jesteś czysty, to znów po wejściu na serwer z załączonym WH dostaniesz ode mnie bana i rozpisze Ci kolejne demko, będziemy się tak bawić bez końca. wiec uprzejmie polecam iść sobie na inne forum, tu nie tolerujemy cheaterów. pozdro 1 1 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 25 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Wieczodem zobacze 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 26 Czerwca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Witam, wspólnie z @ Andrzej. stwierdziliśmy po oglądnięciu demka, że gracz jest czysty, oglądaliśmy demko i nie było wystarczających dziwnych akcji, aby stwierdzić, że gracz jets odpalony, czysta gierka i tyle, masz ub wracaj na serwer 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 26 Czerwca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi