Marves Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 Potrafisz sobie przypomnieć trzy sytuacje, w których czegoś nie zrobiłeś/łaś, ponieważ bałeś/łaś się opinii innych? Co to były za sytuacje? Link to comment
Zasłużony Dusia Posted October 27, 2018 Zasłużony Share Posted October 27, 2018 Chyba raczej nie bylo takich rzeczy ;v ja wyeb.ne mam w opinnie innych na moj temat xDD Link to comment
Użytkownik Weak. Posted October 27, 2018 Użytkownik Share Posted October 27, 2018 Nie bo to było raczej dawno dawno temu Link to comment
Użytkownik ZABUCH Posted October 27, 2018 Użytkownik Share Posted October 27, 2018 Nie miałem takich sytuacji, lecz nie powinniśmy coś robić sugerując się kimś innym Link to comment
Użytkownik [LDZ]Dawid Posted October 27, 2018 Użytkownik Share Posted October 27, 2018 Nie, a Jak juz sobie nie przypominam ;v Link to comment
Użytkownik `Edziu_ Posted October 27, 2018 Użytkownik Share Posted October 27, 2018 nie zostałem ministrantem bo wiedzialem ze bedzie pierdolenie a potem pilem wino mszalne i kradlem oplatki na spotkaniach do komunii to akurat pamietam mocno wiecej podobnych nie pamietam Link to comment
cannabis 0101 Posted October 28, 2018 cannabis Share Posted October 28, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts