Użytkownik∙ Marves Opublikowano 27 Października 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Potrafisz sobie przypomnieć trzy sytuacje, w których czegoś nie zrobiłeś/łaś, ponieważ bałeś/łaś się opinii innych? Co to były za sytuacje? Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Października 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Chyba raczej nie bylo takich rzeczy ;v ja wyeb.ne mam w opinnie innych na moj temat xDD Odnośnik do komentarza
Użytkownik Weak. Opublikowano 27 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Nie bo to było raczej dawno dawno temu Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZABUCH Opublikowano 27 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Nie miałem takich sytuacji, lecz nie powinniśmy coś robić sugerując się kimś innym Odnośnik do komentarza
Użytkownik [LDZ]Dawid Opublikowano 27 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Nie, a Jak juz sobie nie przypominam ;v Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Edziu_ Opublikowano 27 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 nie zostałem ministrantem bo wiedzialem ze bedzie pierdolenie a potem pilem wino mszalne i kradlem oplatki na spotkaniach do komunii to akurat pamietam mocno wiecej podobnych nie pamietam Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 28 Października 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi