Użytkownik jajx Opublikowano 25 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 UBT 1.6 czy UBT GO: UBT GO Nick: Imię: jajx | Bartek Wiek (dokłada data): 15| 2006 | 6 Sierpień SID: STEAM_1:0:580913366 Znajomość AMXX*(1-10): 6,7/10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2-3h Opisz siebie: Jołł jestem Bartem mam 15 lat mieszkam w małej wiosce gdzie jest mila atmosfera mili ludzie ogólnie fajnie. Moją pasją jest robienie grafik,tapet,giftow, a także lubię śpiewać zawsze gdy mam wolny dom lubię sobie pośpiewać 2-3 piosenki sprawia mi to radość i myślę że może gdzieś dostał bym się np [Mam talent] ale to się jeszcze okażę. No co tutaj jeszcze dodać jestem miłym pogodnym chłopcem. W wolnym czasie lubię samemu pograć w piłkę przejść się nad stawem ogólnie podziwiać przyrodę. Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ mam już doświadczenie w tej rangę chciałbym dalej się kształcić poprawiać swoje błędy. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 8,9/10 Kontakt: FORUM|STEAM------> https://steamcommunity.com/profiles/76561199122092460/ 1 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 26 Czerwca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 na NIE - wiek - 2-3h poświęcać na forum to trochę mało mi się wydaje, zwłaszcza że masz już inną funkcję - znajomość amxx? 12 godzin temu, jajx napisał: Znajomość AMXX*(1-10): 6,7/10 nawet nie wiesz, że w csgo jest sm, więc widać jaką masz wiedzę... - krótki opis Poza tym niedawno odebrałeś rangę grafik, a jakoś nie widzę twej aktywności w zleceniach prędzej chcesz się pochwalić ilością rang, niż rzeczywiście się wykazywać 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 28 Czerwca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 @ UBT CS:GO Wypowiedzcie się Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 28 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Na NIE - wiek - mała aktywność na forum (pierwszy raz Cię widzę) - doświadczenie/wiedza (W csgo mamy SB, a nie AMXX) Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 29 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 8,9/10 Jeżeli w wieku 15 lat chłopak ma już doświadczenie na poziomie 8-9, to nie wiem kiedy On musiał zaczynać. Brzmi jak typowe kolorowanie. Obecnie ekipa składa się z 4 osób od CS:GO, co wydaje mi się wystarczającym na ten moment. Ja i Ne0 musimy się jeszcze wdrożyć. Tutaj podanie nie przekonuje bo ja użytkownika w gruncie rzeczy nawet nie widuję. Chłop jest grafikiem, a ja nie widziałem chyba żadnej jego pracy jeszcze ze zleceń. :x Dodatkowo na minus na pewno wiek, z młodszymi ciężej się dogadać i nie zawsze wygląda to dobrze, jak w grze PEGI 18, nad werdyktami czuwa 15-16 latek. Wstępnie również na nie. " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 na nie xd -wiek -doświadczenie "Znajomość AMXX" xd -kim ty w ogóle jesteś? xd "Ponieważ mam już doświadczenie w tej rangę chciałbym dalej się kształcić poprawiać swoje błędy." coooooooo????????????????????????? Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 30 Czerwca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi