Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

ODWOŁANIE - łantaper

1taperZPalermo;^

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick z CS:1taper z palermo 
Admin banujący:Shoter
Serwer:cod 201
Data zdarzenia:teraz
Opis sytuacji: śmiech na sali. Były rozpiski, wyszło na to, że jestem czysty więc czemu ban? Wpierw mi to udowodnijcie i potem banujcie:) CZekam na rozpiske od włodarza bądź UBT, bo bana bez dowodów dać mi nie możesz :)
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=824
wycinek z konsoli: 
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Shoter. 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Banned Nickname : 1taper z palermo 
[AMXBans] Reason : ' Cheater , wystarczy tych rozpisek ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.google.pl 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 583595860 ' 
[AMXBans] Your IP : ' ' 

no wejde, a jak zbanujesz znowu ub :D

Edytowane przez łantaper
  • Ha ha 2
  • WTF 1

mrufka.png

ulqiorka.gif

• 1taperZPalermo;^ zmienił(a) tytuł na ODWOŁANIE - łantaper
  • Użytkownik

@ Bracket  już Cię rozpisał więc ja nie będę musiał po raz kolejny, zostałeś odbanowany przez UBT a zbanowany przeze mnie. Tyle ode mnie.

• Lubię to! 3
  • Ha ha 2
  • WTF 1
  • Użytkownik∙
3 godziny temu, Shoter napisał:

@ Bracket  już Cię rozpisał więc ja nie będę musiał po raz kolejny, zostałeś odbanowany przez UBT a zbanowany przeze mnie. Tyle ode mnie.

no tak rozpisał, że każda akcja na -b :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: 

mrufka.png

ulqiorka.gif

• Użytkownik∙

@ Shoter został uniewiniony więc mógł grać, dałeś mu kolejnego bana czekamy na twoją ropiske jeśli jej nie będzie w ciągu 24h gracz zostanie uniewinniony.

• Super 1
  • Ha ha 2

Bez tytułu.png

• Użytkownik

http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2106221432-de_rats_1337-1624365120-1624366320.zip

2:25 - modeleowo wychodzi celownikiem na typa <-- depresja napisal ze nie ruszyl celownikiem, otóż ruszył ustawiajac sobie dokladnie w model

4:30 -  podskoczyl mu typ za sciana a on za nim celownikiem polecial i zabil go strzelajac glowe ZA SCIANA

2 akcje z mojego dema, w ktorych nic nie widzicie, to chyba gosc musi wbic na sh zebyscie zobaczyli, to shotera serwer banuje kogo chce.

@Edit

@ łantaper

Nie trzeba miec duzo do gadania zeby wiedziec ze ban ci zostanie, malo tego skarga bedzie na twoich ziomeczkow z ubt

• Ha ha 2
  • Użytkownik

To dostanie znowu bana bo cheatuje.

100 % akcja spalona gdzie @ łantaper  namierza 2 gostków przez ściane a Ty piszesz "nic tu nie widzę" to otwórz oczy.

C4 - akcja na bsie gdzie nie widząc typa ani na ułamek sekundy perfekcyjnie się ustawił, wyszedł strzelił 

(na słuch w tej sytuacji bardzo ciężko stwierdzić gdzie ta awp stała)

Oglądając demko zauważyłem mały myk z tą AWP gdyż to strzelał inny gracz który uciekł (widać to) a strzelał drugi. 

Kropka w kropke ustawili się w tym samym miejscu ?.

Naprawdę łan ma kozackie info.

de_inferno 

akcja na oknie - celował w typa zanim go zobaczył. Też nic nie widzisz.

szejk na skrzyni - Ty znowu nic nie widzisz.

Następnym razem niech demka sprawdza ktoś z odpowiednimi kompetencjami a nie raz dajecie komuś bana, raz ub później po kolejnej rozpisce dajecie bana.

Akurat mam do gadania, jak Fov znowu da Ci ub to wejdź na server.

Czekam.

• Lubię to! 2
  • Ha ha 2
  • Użytkownik∙
7 minut temu, Bracket napisał:

To dostanie znowu bana bo cheatuje, Ty fovi nie umiesz demka rozpisać.

I myliłeś się na zwykłym sprawdzaniu ssów.

100 % akcja spalona gdzie @ łantaper  namierza 2 gostków przez ściane a Ty piszesz "nic tu nie widzę" to otwórz oczy.

C4 - akcja na bsie gdzie nie widząc typa ani na ułamek sekundy perfekcyjnie się ustawił, wyszedł strzelił 

(na słuch w tej sytuacji bardzo ciężko stwierdzić gdzie ta awp stała)

de_inferno 

akcja na oknie - celował w typa zanim go zobaczył. Też nic nie widzisz.

szejk na skrzyni - Ty znowu nic nie widzisz.

Kropka w kropke ustawili się w tym samym miejscu ?.

Ban zostanie.

ty to akurat masz mało do gadania czy ban zostanie :kekw: , warnujcie jak chcecie

• Ha ha 1

mrufka.png

ulqiorka.gif

• Użytkownik
6 godzin temu, Bracket napisał:

Następnym razem niech demka sprawdza ktoś z odpowiednimi kompetencjami a nie raz dajecie komuś bana, raz ub później po kolejnej rozpisce dajecie bana.

No nieźle jak na UBT :D 

Ban zostaje, proszę o zamknięcie. 

• Użytkownik∙
7 godzin temu, fov1336.9 napisał:

@ Shoter został uniewiniony więc mógł grać, dałeś mu kolejnego bana czekamy na twoją ropiske jeśli jej nie będzie w ciągu 24h gracz zostanie uniewinniony.

@ Shoter

mrufka.png

ulqiorka.gif

• Użytkownik

Demka zostały już rozpisane więc po co mam robić to samo?

Spójrz również na to, że bans jest osobny :P 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]