Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

ODWOŁANIE - łantaper

1taperZPalermo;^

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick z CS:1taper z palermo 
Admin banujący:Shoter
Serwer:cod 201
Data zdarzenia:teraz
Opis sytuacji: śmiech na sali. Były rozpiski, wyszło na to, że jestem czysty więc czemu ban? Wpierw mi to udowodnijcie i potem banujcie:) CZekam na rozpiske od włodarza bądź UBT, bo bana bez dowodów dać mi nie możesz :)
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=824
wycinek z konsoli: 
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Shoter. 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Banned Nickname : 1taper z palermo 
[AMXBans] Reason : ' Cheater , wystarczy tych rozpisek ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.google.pl 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 583595860 ' 
[AMXBans] Your IP : ' ' 

no wejde, a jak zbanujesz znowu ub :D

Edytowane przez łantaper
  • Ha ha 2
  • WTF 1

mrufka.png

ulqiorka.gif

• 1taperZPalermo;^ zmienił(a) tytuł na ODWOŁANIE - łantaper
  • Użytkownik

@ Bracket  już Cię rozpisał więc ja nie będę musiał po raz kolejny, zostałeś odbanowany przez UBT a zbanowany przeze mnie. Tyle ode mnie.

• Lubię to! 3
  • Ha ha 2
  • WTF 1
  • Użytkownik∙
3 godziny temu, Shoter napisał:

@ Bracket  już Cię rozpisał więc ja nie będę musiał po raz kolejny, zostałeś odbanowany przez UBT a zbanowany przeze mnie. Tyle ode mnie.

no tak rozpisał, że każda akcja na -b :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: :hkKek: 

mrufka.png

ulqiorka.gif

• Użytkownik∙

@ Shoter został uniewiniony więc mógł grać, dałeś mu kolejnego bana czekamy na twoją ropiske jeśli jej nie będzie w ciągu 24h gracz zostanie uniewinniony.

• Super 1
  • Ha ha 2

Bez tytułu.png

• Użytkownik

http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2106221432-de_rats_1337-1624365120-1624366320.zip

2:25 - modeleowo wychodzi celownikiem na typa <-- depresja napisal ze nie ruszyl celownikiem, otóż ruszył ustawiajac sobie dokladnie w model

4:30 -  podskoczyl mu typ za sciana a on za nim celownikiem polecial i zabil go strzelajac glowe ZA SCIANA

2 akcje z mojego dema, w ktorych nic nie widzicie, to chyba gosc musi wbic na sh zebyscie zobaczyli, to shotera serwer banuje kogo chce.

@Edit

@ łantaper

Nie trzeba miec duzo do gadania zeby wiedziec ze ban ci zostanie, malo tego skarga bedzie na twoich ziomeczkow z ubt

• Ha ha 2
  • Użytkownik

To dostanie znowu bana bo cheatuje.

100 % akcja spalona gdzie @ łantaper  namierza 2 gostków przez ściane a Ty piszesz "nic tu nie widzę" to otwórz oczy.

C4 - akcja na bsie gdzie nie widząc typa ani na ułamek sekundy perfekcyjnie się ustawił, wyszedł strzelił 

(na słuch w tej sytuacji bardzo ciężko stwierdzić gdzie ta awp stała)

Oglądając demko zauważyłem mały myk z tą AWP gdyż to strzelał inny gracz który uciekł (widać to) a strzelał drugi. 

Kropka w kropke ustawili się w tym samym miejscu ?.

Naprawdę łan ma kozackie info.

de_inferno 

akcja na oknie - celował w typa zanim go zobaczył. Też nic nie widzisz.

szejk na skrzyni - Ty znowu nic nie widzisz.

Następnym razem niech demka sprawdza ktoś z odpowiednimi kompetencjami a nie raz dajecie komuś bana, raz ub później po kolejnej rozpisce dajecie bana.

Akurat mam do gadania, jak Fov znowu da Ci ub to wejdź na server.

Czekam.

• Lubię to! 2
  • Ha ha 2
  • Użytkownik∙
7 minut temu, Bracket napisał:

To dostanie znowu bana bo cheatuje, Ty fovi nie umiesz demka rozpisać.

I myliłeś się na zwykłym sprawdzaniu ssów.

100 % akcja spalona gdzie @ łantaper  namierza 2 gostków przez ściane a Ty piszesz "nic tu nie widzę" to otwórz oczy.

C4 - akcja na bsie gdzie nie widząc typa ani na ułamek sekundy perfekcyjnie się ustawił, wyszedł strzelił 

(na słuch w tej sytuacji bardzo ciężko stwierdzić gdzie ta awp stała)

de_inferno 

akcja na oknie - celował w typa zanim go zobaczył. Też nic nie widzisz.

szejk na skrzyni - Ty znowu nic nie widzisz.

Kropka w kropke ustawili się w tym samym miejscu ?.

Ban zostanie.

ty to akurat masz mało do gadania czy ban zostanie :kekw: , warnujcie jak chcecie

• Ha ha 1

mrufka.png

ulqiorka.gif

• Użytkownik
6 godzin temu, Bracket napisał:

Następnym razem niech demka sprawdza ktoś z odpowiednimi kompetencjami a nie raz dajecie komuś bana, raz ub później po kolejnej rozpisce dajecie bana.

No nieźle jak na UBT :D 

Ban zostaje, proszę o zamknięcie. 

• Użytkownik∙
7 godzin temu, fov1336.9 napisał:

@ Shoter został uniewiniony więc mógł grać, dałeś mu kolejnego bana czekamy na twoją ropiske jeśli jej nie będzie w ciągu 24h gracz zostanie uniewinniony.

@ Shoter

mrufka.png

ulqiorka.gif

• Użytkownik

Demka zostały już rozpisane więc po co mam robić to samo?

Spójrz również na to, że bans jest osobny :P 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]