Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 (edytowane) Nick z CS:1taper z palermo Admin banujący:Shoter Serwer:cod 201 Data zdarzenia:teraz Opis sytuacji: śmiech na sali. Były rozpiski, wyszło na to, że jestem czysty więc czemu ban? Wpierw mi to udowodnijcie i potem banujcie:) CZekam na rozpiske od włodarza bądź UBT, bo bana bez dowodów dać mi nie możesz Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=824 wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Shoter. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : 1taper z palermo [AMXBans] Reason : ' Cheater , wystarczy tych rozpisek ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.google.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 583595860 ' [AMXBans] Your IP : ' ' no wejde, a jak zbanujesz znowu ub Edytowane 26 Czerwca 2021 przez łantaper 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 @ Shoter Zapraszam do wyjaśnienia sprawy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 @ Bracket już Cię rozpisał więc ja nie będę musiał po raz kolejny, zostałeś odbanowany przez UBT a zbanowany przeze mnie. Tyle ode mnie. 3 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 3 godziny temu, Shoter napisał: @ Bracket już Cię rozpisał więc ja nie będę musiał po raz kolejny, zostałeś odbanowany przez UBT a zbanowany przeze mnie. Tyle ode mnie. no tak rozpisał, że każda akcja na -b Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 @ Shoter został uniewiniony więc mógł grać, dałeś mu kolejnego bana czekamy na twoją ropiske jeśli jej nie będzie w ciągu 24h gracz zostanie uniewinniony. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik odpalTOWARiacie Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2106221432-de_rats_1337-1624365120-1624366320.zip 2:25 - modeleowo wychodzi celownikiem na typa <-- depresja napisal ze nie ruszyl celownikiem, otóż ruszył ustawiajac sobie dokladnie w model 4:30 - podskoczyl mu typ za sciana a on za nim celownikiem polecial i zabil go strzelajac glowe ZA SCIANA 2 akcje z mojego dema, w ktorych nic nie widzicie, to chyba gosc musi wbic na sh zebyscie zobaczyli, to shotera serwer banuje kogo chce. @Edit @ łantaper Nie trzeba miec duzo do gadania zeby wiedziec ze ban ci zostanie, malo tego skarga bedzie na twoich ziomeczkow z ubt 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bracket Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 To dostanie znowu bana bo cheatuje. 100 % akcja spalona gdzie @ łantaper namierza 2 gostków przez ściane a Ty piszesz "nic tu nie widzę" to otwórz oczy. C4 - akcja na bsie gdzie nie widząc typa ani na ułamek sekundy perfekcyjnie się ustawił, wyszedł strzelił (na słuch w tej sytuacji bardzo ciężko stwierdzić gdzie ta awp stała) Oglądając demko zauważyłem mały myk z tą AWP gdyż to strzelał inny gracz który uciekł (widać to) a strzelał drugi. Kropka w kropke ustawili się w tym samym miejscu ?. Naprawdę łan ma kozackie info. de_inferno akcja na oknie - celował w typa zanim go zobaczył. Też nic nie widzisz. szejk na skrzyni - Ty znowu nic nie widzisz. Następnym razem niech demka sprawdza ktoś z odpowiednimi kompetencjami a nie raz dajecie komuś bana, raz ub później po kolejnej rozpisce dajecie bana. Akurat mam do gadania, jak Fov znowu da Ci ub to wejdź na server. Czekam. 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 7 minut temu, Bracket napisał: To dostanie znowu bana bo cheatuje, Ty fovi nie umiesz demka rozpisać. I myliłeś się na zwykłym sprawdzaniu ssów. 100 % akcja spalona gdzie @ łantaper namierza 2 gostków przez ściane a Ty piszesz "nic tu nie widzę" to otwórz oczy. C4 - akcja na bsie gdzie nie widząc typa ani na ułamek sekundy perfekcyjnie się ustawił, wyszedł strzelił (na słuch w tej sytuacji bardzo ciężko stwierdzić gdzie ta awp stała) de_inferno akcja na oknie - celował w typa zanim go zobaczył. Też nic nie widzisz. szejk na skrzyni - Ty znowu nic nie widzisz. Kropka w kropke ustawili się w tym samym miejscu ?. Ban zostanie. ty to akurat masz mało do gadania czy ban zostanie , warnujcie jak chcecie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 6 godzin temu, Bracket napisał: Następnym razem niech demka sprawdza ktoś z odpowiednimi kompetencjami a nie raz dajecie komuś bana, raz ub później po kolejnej rozpisce dajecie bana. No nieźle jak na UBT Ban zostaje, proszę o zamknięcie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 7 godzin temu, fov1336.9 napisał: @ Shoter został uniewiniony więc mógł grać, dałeś mu kolejnego bana czekamy na twoją ropiske jeśli jej nie będzie w ciągu 24h gracz zostanie uniewinniony. @ Shoter Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Demka zostały już rozpisane więc po co mam robić to samo? Spójrz również na to, że bans jest osobny Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 No to prosiłbym o zmianę powodu bana i temat zamykamy na zawsze @ Shoter Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 @ Depresja zmienione http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=824 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi