Donator Dumbik Opublikowano 26 Czerwca 2021 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Witam Jeżeli propozycja była już pisana to proszę o usunięcie posta. Co tu dużo mówić, trafiają się jakieś łebki 10 iq co czitują i wracają po banie (sytuacja z wczoraj). Zauważyłem też, że admini mieli problem z pozbyciem się gagatka, więc od razu przypomniała mi się ta komenda - amx_destroy. Polega ona na niszczeniu plików gracza bez jego świadomości. Aby ponownie wejść do cs'a, nie mówiąc o serwerze, będzie musiał przeinstalować grę. Fajnie by było, gdyby plugin ten został wgrany nie tylko na #2, ale i na resztę serwerów. Kliknij byczku, tutaj masz wszystko pokazane co i jak. Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Ten plugin już nie działa dosyć długo, sam to testowałem rok temu, było to testowane na innych jak i na sobie - jedynie co się działo to bindy usuwało Chyba, że macie coś przerobionego i działającego - wtedy plugin obowiązkowo Jest jeszcze coś jak 'amx_pika" - z tego co pamiętam to problemy wytwarzało Odnośnik do komentarza
Użytkownik HazuT Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Fajna sprawa tylko czy legalna heh ? Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 2 Lipca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 ogolnie to destroy juz jest przerobiony zeby dzialal tylko nie macie do niego flagi Ten z linku co dales to hoho nie dziala od dlugiego czasu. moze zaufanym adminom dodam flage, bo swieżakom na pewno nie żeby nie podestroywali pol serwera 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 2 Lipca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi