Marves Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 Milionerzy. Gra o 64 tys. zł. Hubert Urbański zadaje pytanie: - Teraz panie Krzysztofie gra o wysoką stawkę - 64tys. pln!!! Pytanie brzmi: ile razy w miesiącu zdradza pana żona? - Hmmm... no nie wiem... chyba poproszę o opinię publiczności... - A może wystarczy telefon do przyjaciela? - Ach, czuję się jak bateryjka - żartuje po stosunku kochanek. Jestem do cna wyczerpany! - Ech wy, faceci, a potem się dziwicie, że się was wymienia... - Moja żona powiedziała, że chce być kochana tak jak na filmach. - I co? - Zerwałem z niej ubranie, przewróciłem na brzuch, napierdalałem z całych sił w dupę, a następnie spuściłem się jej na twarz i włosy. Ona wybiegła z płaczem i następnego dnia mnie rzuciła. Chyba nie oglądamy tych samych filmów... 1 Link to comment
Zasłużony Dusia Posted October 27, 2018 Zasłużony Share Posted October 27, 2018 3 znoom xDD najgorzej gg Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted October 27, 2018 Zasłużony Share Posted October 27, 2018 1. Co robi żartowniś przy studni? Nabiera wodę. 2. Co mówi elektryk palący zioło? Ale faza! 3. Co nosi giermek rycerza informatyka? Kopię zapasową. 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Użytkownik `Edziu_ Posted October 27, 2018 Użytkownik Share Posted October 27, 2018 1. Jakie są najlepsze CHipsy Hydraulika? Crunchips 2. Ulubiony raper singielek? Paluch 3. Mowi dres do dresa, wczoraj bylem na baletach wyrwalem dupeczke, zawinela Mnie na kwadrat i mowi do Mnie zrob to co potrafisz najlepiej, na to kumpel odpowiada : i co i co i co ? i wyjebalem jej z Bani Link to comment
Marves Posted October 30, 2018 Author Share Posted October 30, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Administrator Hana_Montana Posted August 24, 2023 Administrator Administrator Share Posted August 24, 2023 Link to comment
Recommended Posts