Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

ODWOŁANIE - Grzechu

Grzechu

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: Grzechu
Admin banujący: odpalTOWARiacie
Serwer: COD MOD 201
Data zdarzenia: Teraz
Opis sytuacji: ch*j wie byczku co tam sie wydarzyło XD
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=856
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 

• Użytkownik

https://www35.zippyshare.com/v/E9JewV1c/file.html

Steam grzechuuu
1:49 - modelowo wyskakuje celownikiem obok glowy przeciwnika, normalny gracz ustawil by
celownik i wychylil, a on ustawia celownik i zanim wychylil celownikiem polecial jeszcze w lewo
za goscia glowa b+
1:59 - widzial niby, ale watpie b-/b+
4:45 - celownikiem chwile leci idealnie przy glowie, jeszcze go nie widzial, tylko slyszal b+/b-

ns grzchu
11:16 - celownik zaczyna ustawiac w strone okna bo tam gosciu stal, na tej mapie czesto po rozpoczeciu rundy
wychylal srodkiem i chyba tylko tu od razu skierowal celownik na okno b+
12:48 - skad on wiedzial ze przeciwnik przeszedl to nw, moze przeczucie b-/b+
16:32 - kawalek lufy sie pokazalo, ale w takiej sytuacji, wchodzac na respa ct,
oczy raczej rozgladalyby sie na boki b+/b-

ns grzechuu 
5:36 - niemozliwa reakcja b+

hltv aztec = http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2106261120-de_aztec-1624699200-1624700400.zip

14:53 - slabo widac tam niewidzialnych a on umie jeszcze banie zasadzic gdy wybil przeciwnika,@edit chodzi mi tu akurat o szybka reakcje gdy gracza wybilo w gore.
w gore, hltv ma lagi ale i tak uwazam ze reakcja jest za szybka
15:37 - niemozliwa reakcja, celownik leci za szybko i za dokladnie, za graczem
16:01 - to samo wybija gracza, a celownik od razu zanim, niemozliwe
17:25 - widzial jak biegnie, ale  gdy zaczal strzelac bylo widac tylko kawalek glowy, na takim tle
ledwo tam widac go
zobaczcie sobie jaki ma refleks zanim zacznie w kogos strzelac, a to co wyzej napisalem to calkiem
co innego bo jak juz strzela w kogos full auto i go wybija w gore, to aim automatycznie celownikiem leci za nim
mozna ustawic czas reakcji celownika. Dlatego stara sie strzelac seriamy, a najczesciej pojedynczymi 
strzalami

Ładnie proszę żeby sprawdził depresja albo fov a drugą osobę czyli generala też ładnie poprosze o sprawdzenie, ze wzgledu na sytuacje polityczną

Są tam 3 dema o nazwach grzechu, grzechuu, grzechuuu, aby poprawnie wiedziec ktore do ktorego nalezy spojrzeć na nagłowki każdej z rozpisek i policzyć literki u na koncu nicku Grzechu, jeśli będą komplikacje postaram się pomoc dopasowac prawidlowo

• Użytkownik

Jeszcze przed obejrzeniem rozpisek dodam tylko, że nigdy nie wchodziłem na serwer na NS, więc jeżeli ktokolwiek grał pod takim nickiem bez steama to powinien wylecieć z banem za podszywkę - tym bardziej, że na steamie odzywam się przez mikrofon, więc weryfikacja powinna być łatwa. Nie wiem czy mogę się wypowiadać w tym temacie, ale uważam, że to dość ważna wiadomość. Co do reszty nie oglądałem jeszcze niczego, więc się nie wypowiadam, ale wiem, że nie ma tam nic szokującego, bo po prostu cheaterem nie jestem. W razie wątpliwości mogę trochę highlightsów wstawić z shadowplaya, bo zapisywałem sobie poniektóre ciekawsze akcje. Nakładka nagrywa dosłownie wszystko, nawet zejście na pulpit, więc to też powinno być dowodem, że żadnych haxów włączonych nie posiadałem. 

/jak już się wypowiedziałem to dodam swoje trzy grosze:

grzechuuu:
1:49 mała mapa, a graczy od ciula - normalne wyjście z nastawieniem na szybki ostrzał, fart tak chciał
1:59 raz, że widziałem, a dwa to normalne patrzenie na ten balkonik, jak co runde każdy tam kampił
4:45 trzymanie celownika na wysokości głowy to norma, żadne śledzenie
Ogólnie doszukiwanie się na tak małej mapie i przy tylu graczach dwóch/trzech akcji śledzenia kogoś modelu to bujda

HLTV:
14:53 - widać, że nie wybiegam bezpośrednio na niego tylko dopiero po zauważeniu zmieniam kierunek celowania i zaczynam strzelać, z takiej odległości nie problem zobaczyć widocznego gracza
15:37 - zlagowane demo, dosłownie nic praktycznie nie widać poza jednym - o jakiej dokładności mówisz? O tej, że chłop leci na lewo, a mój odruch jest na prawo i górę? :D
16:01 - nie no nie popadajmy w paranoję, żaden niemożliwy ruch xD pograj trochę lewiterem to zrozumiesz
17:25 - przecież widać go normalnie i jak sam napisałeś - widać jak biegnie

Daj może jakieś akcje z mojego pięknego full auto, a nie serii to zobaczysz jaki boski aim mam. :D Przecież nie będę znosił jajka na codmodach, które przechodzą do historii i jakoś bardzo skupiał się na ruchach w trakcie szukania oponentów, co innego już podczas strzelania. Tysiące przegranych godzin uczy pewnych nawyków, tyle. 

grzechu:
11:16 - odpal sobie to raz jeszcze, ale na 1/2 czy tam 1/4 prędkości. Widać doskonale, że dopiero po wyjściu na pixel zaczynam przesuwać celownik na okno, bo po prawej nikogo nie ma, a jednak strzały lecą. Przeanalizuj akcje parę razy, dokładnie. Jak nie jesteś wstanie tego zauważyć to podrzucę Ci ss'y gdzie był celownik w momencie wyjścia.
12:48 - po prostu miałem mało ammo i musiałem przeładować i tyle, wyszedłem od razu jak wróciło mi ammo. Po przeładowaniu wyszedłem wcelowany mniej więcej w to samo miejsce gdzie widziałem wroga z lekką korektą uwzględniając, że mógł podjechać. Fart chciał, że kto inny się napatoczył, a o tamtym co podbiegł i się schował po lewo za murkiem nie miałem pojęcia co zresztą widać
16:32 - Przecież widać, że sprawdzam cały balkonik, potem resp. A to gdzie stał tamten chopek to standardowa miejscówka do kampienia na snowie, więc przykuwa uwagę. Przyznałeś mi, że masz mały monitor to możliwe, że u ciebie wygląda to inaczej, ale już przy 24 calach broń jest wyraźnie widoczna + przecież nie strzelałbym w ścianę wiedząc, że chłop mi zaraz wybiegnie pod mordę, a poczekałbym

grzechuu:
5:36 - to samo zrobiłem rundę wcześniej i ogólnie jest to częsta zagrywka - peekujesz i jak widzisz to strzelasz, by obić. Demko 1/4 i wszystko staje się jasne, żaden prefire. Serio, mamy 2021 i ludzie mają już lepsze monitory niż kiedyś to było. Większe, lepsze matryce, więcej ustawień, dodatkowe hz i odświeżanie. 

Szczerze? Myślałem, że znalazłeś faktycznie jakąś akcje fartowną, gdzie ktoś nie biorący w niej udziału mógłby powiedzieć, że nierealne, ale to co wysłałeś to nic innego, jak zwykła gierka na luzaku. Wiem, że jestem czysty, ale po obejrzeniu tego jestem jeszcze bardziej spokojny, bo żaden doświadczony UBT za te akcje nie da  niewinnego bana. Czekam tylko na UB. Potem dorzucę jeszcze jakieś akcje ze shadowplaya, bo mam ze snowa coś i parę innych. 

Edytowane przez Grzechu
  • Użytkownik

ns chodzilo ze ja na ns nagrywalem i te demka z ns-a na cs ze steamam nie wlaczaja sie wiec trzeba miec ns-a nagrywalem na cs 1.6 v23, nie wiedzialem o tym w sumie

• Użytkownik∙

1:49 zbyt daleko aby go usłyszeć modelowo +/-

1:59 widać jak przeskakuje na duck -b

4:45 słyszał ,a także widział polecam obejrzeć w spowolnieniu -b

drugie demo niestety nie działa więc nie ocenie komunikat - Demo playback stopped.

z trzecim demkiem mam identyczny problem nie odpowiada ale oceńmy ostatnie z aztec'a

14:53 fakt dziwne zachowanie ja go prawie nie widze a gdy model wyskakuje w powietrze celownik leci za nim +B

15:37 akcja w której widać że celownik leci za modelem automatycznie i nie jest to czyste zagranie +b

16:01 zbyt szybko leci ten celownik za modelem tak jakby samo mu namierzało w model +b

17:25 zbyt szybka reakcja ja tam widze tylko głowe ale w czasie spowolnionym w szybkim tempie cieżko zauważyc gracza, ewidentne wh +b

Jak dla mnie gracz spalony nie zamykam ze względu na prośbe autora. cofam decyzje nie spojrzałem dokładnie że to hltv a nie pov.

// teraz zauważyłem że ostatnie demo nie jest z pova tylko z HLTV te ruchy celownika niewiem czy zachowują się przez zlagowane hltv dlatego oceniamy tylko z pova, namierzenia na povie nie wyglada jak na hltv przeoczyłem to przez to że 2 demka nie działały moja 3 ocena jest nie prawidłowa, jak już napisałem nie oceniamy dem z HLTV bo tam pod sety wszystko jest spalone.

Na przyszłość @ odpalTOWARiacie demka z hltv rozpisuj tylko pod kątem wh, jeżeli podejrzewasz kogoś o inny cheat aim itp to poproś gracza o pov.

• Lubię to! 1

Bez tytułu.png

• Użytkownik

Piszę nowy post, by panowie wyżej zapoznali się jeszcze z tym co mam do powiedzenia, a jak i tak zostanę niesłusznie zbanowany to warny nie będą mnie obchodzić, więc działam teraz, póki mogę.

16:32 - kawalek lufy sie pokazalo, ale w takiej sytuacji, wchodzac na respa ct,
oczy raczej rozgladalyby sie na boki b+/b-

Shadowplay z tej akcji:

https://www.youtube.com/watch?v=tmY9lVT2i-o

Niestety z pozostałych w/w akcji nie posiadam nagrań shadowplay, bo dla mnie to były zwykłe akcje, niemniej jednak zawsze gram podobnie, mam w folderze ok. 15 nagrań po 5 minut i mogę pokazać wraz z widocznym pulpitem (tylko w momentach, gdy schodziłem na pasek, nie nagrywałem osobno pulpitu), że nie mam w tym czasie nic odpalonego. Wszystkie te zapiski posiadają fajne akcje, dlatego je zapisałem. 

20 minut temu, fov1336.9 napisał:

1:49 zbyt daleko aby go usłyszeć modelowo +/-

1:59 widać jak przeskakuje na duck -b

4:45 słyszał ,a także widział polecam obejrzeć w spowolnieniu -b

drugie demo niestety nie działa więc nie ocenie komunikat - Demo playback stopped.

z trzecim demkiem mam identyczny problem nie odpowiada ale oceńmy ostatnie z aztec'a

14:53 fakt dziwne zachowanie ja go prawie nie widze a gdy model wyskakuje w powietrze celownik leci za nim +B

15:37 akcja w której widać że celownik leci za modelem automatycznie i nie jest to czyste zagranie +b

16:01 zbyt szybko leci ten celownik za modelem tak jakby samo mu namierzało w model +b

17:25 zbyt szybka reakcja ja tam widze tylko głowe ale w czasie spowolnionym w szybkim tempie cieżko zauważyc gracza, ewidentne wh +b

Jak dla mnie gracz spalony nie zamykam ze względu na prośbe autora.

Resztę demek odpalisz pobierając NS v23 z cssetti (to żadna reklama chyba, no nie?) - widzisz jaki ja pomocny

14:53 - pograłbyś na lewiterze to złapałbyś refleks przesuwania myszki do góry, nic wielkiego. Co do samego widzenia to kwestia ustawień monitora, Zowie 2411p ma dość rozbudowany panel pod FPS, bo jest stricte przystosowany do csa. Też go za mocno nie widziałem, ale jednak jakiś cień przed samym ryjem jakby nie patrzeć był, więc raczej logiczne, że to gracz, a nie krzak. Tym bardziej, że to jest dopiero 15 minuta mapy, a przez poprzednie 14 co chwilę ktoś z nożem na kamu latał, człowiek przewrażliwiony jest wtedy.

15:37 - odpal sobie to raz jeszcze, na zwolnionym tempie i zobacz, gdzie pierw leci myszka - nie ma mowy o płynnym ruchu bezpośrednio w korpus przeciwnika

16:01 - to samo co 14:53, serio? xD odruch po dłuższej przygodzie lewiterem, nic wielkiego

17:25 - 144hz (w cs działa tylko 100, ale jednak jest to wystarczające) do tego nie jest to początek mapy i można się domyśleć, że dołem będą szli, szybkie spojrzenie i bach był chłop, miałem nie strzelać bo widziałem po chwili tylko głowę? :D Dajmy sobie siana, ludzie. 

Tak jak wspomniałem wyżej, jestem wstanie podesłać kilka ciekawych akcji z shadowplay dla weryfikacji czy mam coś włączonego podczas gry, czy też nie. 

@ fov1336.9 ten dopisek świadczy tylko o twojej niekompetencji jako UBT, ale nic na to nie poradzę. Skoro tak twierdzisz to pozostaję mi czekać na odpowiedź pozostałych członków UBT i albo grać dalej albo zawijać z niesmakiem. Skoro shadowplay nagrywa u mnie wszystko włącznie z zejściem na pulpit to nie jestem wstanie ukryć żadnego cheata w ten sposób (chyba, bo w sumie to nie wiem, może jest jakiś), dodatkowo wstawiając nawet urywek akcji z dema, gdzie rzekomo jestem spalony. Reakcja ruszania myszką do góry wyrabia się wraz z graniem na klasie lewiter, przez 60 lvli jakoś musiałem nad tym panować. No cóż, czekam dalej. 

Edytowane przez Grzechu
  • Użytkownik

Ostatnia próba obrony, jeżeli wg was jest to bezpośrednie śledzenie modelu i strzelanie bezpośrednio w korpus, a nie nieudolna próba wycelowania w postać (pomijając już fakt, że demko z hltv jest zlagowane, ale przy zwolnieniu coś udało się wyciągnąć) to nie mam już nic więcej do dodania.

• Zasłużony

grzechuuu

Zanim zacznę, to jest mała mapa i jeśli idziesz przez mida to logiczne, że będziesz wychodził wcelowany w tego mida, z myślą, że przed Tobą jest przeciwnik. Wychylisz z lewej - też wcelowany, bo może być przeciwnik, to samo co z prawej.
1:49 - Normalne wychylenie na tej mapie z wcelowaniem się w mida, gdyż zawsze ktoś stamtąd może wybiec, normalna akcja b-
1:59 - Zrobił miejsce przed sobą, więc zaczął iść prosto i przy okazji rozejrzał się po lewej czy nikogo na midzie nie ma, zdążył zobaczyć plecy enemy, normalna akcja, normalne wychylenie b-
4:45 - Clear akcja, normalne wychylenie i strzał, dłuższy komentarz zbędny b-

Demko "grzechu"

Nie jestem w stanie podać czasówek, gdyż po wpisaniu "viewdemo" i wybraniu odpowiedniego demka i po wciśnięciu "load" nic się nie dzieje. Musiałem przez komendę "playdemo" odpalić demko, a tam nie ma "paska narzędzie" więc musiałem przeanalizować całą mapę i niczego szczególnego nie zauważyłem, normalne akcje, które nie wzbudzają podejrzeń. Czysto.

Demko "grzechuu"

Identyczna sytuacja jak wyżej z tym demkiem. Jednak ta Twoja rozpiska "niemozliwa reakcja b+" bardzo mnie ciekawi, ale coś nie mogę jej dostrzec, gdyż też niczego nie zauważyłem. Jak byś skojarzył, albo odpalił to demko jeszcze raz i napisał, w której rundzie to się wydarzyło to jeszcze raz bym to demko przeanalizował, tym razem z jakimś punktem zaczepienia w danej sytuacji, póki co demko czyste jak dla mnie.

HLTV:

14:53 - Nadal podtrzymuję to co myślę o HLTV i rzekomego AIMa czy funkcje AIMa. Obejrzałem 3 demka POV (te jest 4, tylko że HLTV) i akurat teraz widać nagle jakiś przeskok. Można zobaczyć też akcje "Bracknet" z minuty 14:43, z góry zabija przeciwnika za skrzynią, celuje w kolejnego pod mostem i momentalnie znów przeskakuje celownik na skrzynię - można to podciągnąć pod AIMLOCKa, bo przecież lagów nie było. Bez sensu b-
15:37 - Najpewniej jest to wina zbyt szybkiej rekacji i zbyt agresywnego ruchu myszką, dlatego też to tak wygląda b-
16:01 - Też normalne zlagowane przez HLTV strzały b-
17:25 - Jest możliwe zauważenie go gołym okiem, szybka reakcja i easy frag, bardziej b-

Tak jak wspomniałem wyżej, problemy zaczęły się dopiero przy rozpisywaniu HLTV, 3 demka POV i nic, żadnego przeskoku, nienaturalnego ruchu celownikiem. Dla mnie gracz jest clear, każda akcja jest wytłumaczalna, nie jest niejasna ;)

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]