Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 (edytowane) Nick z CS:łantaper klằrstằr Admin banujący: oro koroner Serwer:dd2#1 Data zdarzenia: 10 minut temu Opis sytuacji: nie wiem, dostałem bana na 30 minut za recconecta i teraz widze to xd Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1605 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): ja nawet nie wiem kiedy mi bana wklepalXD wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Reason : ' nara odpale ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 583595860 ' [AMXBans] Your IP : ' XDDD ' Edytowane 26 Czerwca 2021 przez łantaper 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 @ OroKoroner poproszę rozpiskę Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Demo lookne jutro poczekam na rozpiske kogoś innego z UBT, przeważnie ja rozpisuję pierwszy @ Depresja @ Karolek12 @ GENERAL ALADEEN Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 27 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Witam, z góry zaznaczam, że rozpisuje DLA ADMINA, żeby wytłumaczyć kilka kwestii, nie rozpisuje za członka ubt, a na dole pozwolenie. Pomijam wszystkie czasówki z "ustawianiem czegoś", szanujmy swój czas. 2:47 tu nie ma nic modelowo, wcelowanie w środek bramy, ma smoke więc skanuje 3:02 gra w CT, inni członkowie drużyny sprawdzają inne miejscówki, jaki jest sens żeby on też je sprawdzał? Wbiega w bs, a przeciwnik stoi na pozycji, której bardzo dużo osób nie sprawdza, nie doszukiwałbym się w tej sytuacji wh/esp. 3:35 wybiega, bo dostał FB od swojego członka drużyny, ty obserwując go widzisz jakby go dostał, ale on nie ma tego flesha, z resztą wiesz jak działają FB u nas na serwerze 4:44 bez sensu czasówka, został jeden przeciwnik więc go szuka po mapie, nie rozumiem o co tu chodzi 5:36 słyszy strzały z dolnego, spojrzał na mid i nic nie było, to co on ma w tym momencie zrobić według ciebie? wrócić na A? Jasne, że spojrzy na dolny| 6:25 ale co on widzi? Dostał FB więc cofa niżej, w taki sposób ma większe szanse na przetrwanie jak mu ktoś z tej ciemni wychyli, tego w dolnym zabija jak już wszystko widzi 8:02 to samo co w 3:35, nie ma sensu tłumaczyć 0d 8:15 do końca rundy, tu nie ma nic dziwnego, chłop sam nie wie co ma ze sobą zrobić, ostatecznie zamulił i ginie, co w tym jest "spalonego"? Ostatecznie każda akcja w tym demku jest czysta. "Jeżeli ten gracz dostanie UB to albo UBT do wywalenia, albo @ Trivor musi w końcu zareagować bo to jest PORAŻKA !" Jaka porażka, to demko jest super czyste. Nie bronię go dlatego, że jest moim znajomym, ja go w sumie nawet nie znam, tylko rozpisywanie na siłę każdego demka nie ma sensu. Nie oglądałem demek z COD'a, ale tam UBT stwierdziło, że wszystko czyste. Na DD2 patrzyłem na niego kilka razy, też nic mnie w jego grze nie zaintrygowało. Po co maltretować jedną osobę cały czas tym samym? Jeżeli kiedyś rzeczywiście się spali na serwerze, to ktoś go prędzej czy później ze spalonego demka rozpisze. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 2:47 ja go nie widze nawet w spowolnionym tempie lecz akcja troche spalona niby skanuje ale tapując centralnie w model? obejrzmy dalej +/- 3:02 inni gracze sprawdzili miejscówki więc po co miałby je sprawdzać ponownie? widać glowe -b 3:22 jeśli gracz nachwile zatrzyma się w miejscu to świadczy o tym że coś ustawia ? -b 3:35 z prespektywy dema widać ze ma flesha lecz na tym serwerze gracze z tej samej drużyny nie otrzymują mleka czysto -b 4:44 być może info przeciwnik strzełał się z innym na respie pozatym to ostatni gracz -b 5:36 usłyszał jak nadbiegają polecam włączyć słuchawki -b 6:25 dziwne jest to że cofając jest juz wcelowany, a miał mleko w trup jedyna akcja która mi trochę śmierdzi +b 8:02 dostaje mleczko ale od swoich wyżej masz wytłumaczone że gracze w tej samej drużynie nie otrzymują fleshy od swoich -b 8:15 nie wiem o co chodzi w tej czasówce ja nic podejrzanego tutaj nie widzę nie oddał nawet strzału -b Jak dla mnie nic tutaj niema za co można dać bana, ze względu na to że @ łantaper to już kilkukrotna twoja rozpiska nie zamykam tematu i czekamy na ropiski innych z UBT dla mnie czysto. @ Depresja co sądzisz o tym demie ? Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 W ciągu 5 minut rozpisałeś 14 czasówek, jak bym gdzieś to już widział Z tych 14 wybiorę takie, które się nadają na rozpiskę, bo akcje typu "ustawianie czegoś." lub "tutaj nagle go ścięło – patrzył w ścianę i .. 08:19:68 spogląda w dolny i nagle zwrot akcji .. NIIEE znowu cofa coś mu się odwidziało 08:22:80 – haha" są śmieszne. 02:47:95 – Przez całą akcję (po rzuceniu smoke), która trwała 7 sekund, trafił w model może tylko raz (chwilę przed jego śmiercią), te krateczki są lekko opóźnione, ale sugerując się tym, celownik był góra 1.5 sekundy na modelu b- 03:02:14- Dosyć dziwne zachowanie na tym BSie, niby miejscówka, którą się sprawdza, ale było to bardzo nietypowe zachowanie b+/- 03:35:73 – Flesh na swoich nie działa b- 04:44:85 – Szukanie dziury w całym, bo ruszając z respa poszedł na shorta, spotkał tam kolegę z drużyny więc pomyślał, że jest czysto to ruszył na pełnej, w anarchii był drugi kolega z teamu, więc biegł na pełnej. W progu dolnego trupa został zabity przedostatni przeciwnik i została sytuacja 3vs1, więc gra była pod fragi i leciał na pełnej, nic nienormalnego b- 05:36:30 – Zabicie z dolnego normalne, jednak bardzo ciekawi mnie sytuacja zaraz po tym fragu, gdzie chciał wychylić MIDa, ale się zatrzymał i celowo wyczekał przeciwnika, tutaj bardziej b+ 06:25:67 – Normalne zachowanie podczas mleka, wystarczy wcisnąć pauzę i poczekać aż flesh zejdzie i można zobaczyć jego zachowanie b- 08:02:10 – Flesh od swojego nie działa b- Za mało, by stwierdzić jakieś wspomagacze u Ciebie, UB. Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi