Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

ODWOŁANIE - łantaper klằrstằr

1taperZPalermo;^

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick z CS:łantaper klằrstằr
Admin banujący: oro koroner
Serwer:dd2#1
Data zdarzenia: 10 minut temu
Opis sytuacji: nie wiem, dostałem bana na 30 minut za recconecta i teraz widze to xd
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1605
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): ja nawet nie wiem kiedy mi bana wklepalXD

wycinek z konsoli:
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You are banned from this Server! 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Reason : ' nara odpale ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 583595860 ' 
[AMXBans] Your IP : ' XDDD ' 

Edytowane przez łantaper
  • Ha ha 1

mrufka.png

ulqiorka.gif

• 1taperZPalermo;^ zmienił(a) tytuł na ODWOŁANIE - łantaper klằrstằr
  • Użytkownik

Witam, z góry zaznaczam, że rozpisuje DLA ADMINA, żeby wytłumaczyć kilka kwestii, nie rozpisuje za członka ubt, a na dole pozwolenie.

image.thumb.png.ded164b034a482d4ab627b388502a3ad.png

Pomijam wszystkie czasówki z "ustawianiem czegoś", szanujmy swój czas.

2:47 tu nie ma nic modelowo, wcelowanie w środek bramy, ma smoke więc skanuje
3:02 gra w CT, inni członkowie drużyny sprawdzają inne miejscówki, jaki jest sens żeby on też je sprawdzał? Wbiega w bs, a przeciwnik stoi na pozycji, której bardzo dużo osób nie sprawdza, nie doszukiwałbym się w tej sytuacji wh/esp.
3:35 wybiega, bo dostał FB od swojego członka drużyny, ty obserwując go widzisz jakby go dostał, ale on nie ma tego flesha, z resztą wiesz jak działają FB u nas na serwerze
4:44 bez sensu czasówka, został jeden przeciwnik więc go szuka po mapie, nie rozumiem o co tu chodzi
5:36 słyszy strzały z dolnego, spojrzał na mid i nic nie było, to co on ma w tym momencie zrobić według ciebie? wrócić na A? Jasne, że spojrzy na dolny|
6:25 ale co on widzi? Dostał FB więc cofa niżej, w taki sposób ma większe szanse na przetrwanie jak mu ktoś z tej ciemni wychyli, tego w dolnym zabija jak już wszystko widzi
8:02 to samo co w 3:35, nie ma sensu tłumaczyć 
0d 8:15 do końca rundy, tu nie ma nic dziwnego, chłop sam nie wie co ma ze sobą zrobić, ostatecznie zamulił i ginie, co w tym jest "spalonego"?

Ostatecznie każda akcja w tym demku jest czysta.

"Jeżeli ten gracz dostanie UB to albo UBT do wywalenia, albo @ Trivor musi w końcu zareagować bo to jest PORAŻKA !" Jaka porażka, to demko jest super czyste. Nie bronię go dlatego, że jest moim znajomym, ja go w sumie nawet nie znam, tylko rozpisywanie na siłę każdego demka nie ma sensu. Nie oglądałem demek z COD'a, ale tam UBT stwierdziło, że wszystko czyste. Na DD2 patrzyłem na niego kilka razy, też nic mnie w jego grze nie zaintrygowało. Po co maltretować jedną osobę cały czas tym samym? Jeżeli kiedyś rzeczywiście się spali na serwerze, to ktoś go prędzej czy później ze spalonego demka rozpisze.

• Lubię to! 2
  • Użytkownik∙

2:47 ja go nie widze nawet w spowolnionym tempie lecz akcja troche spalona niby skanuje ale tapując centralnie w model? obejrzmy dalej +/-

3:02 inni gracze sprawdzili miejscówki więc po co miałby je sprawdzać ponownie? widać glowe -b

3:22 jeśli gracz nachwile zatrzyma się w miejscu to świadczy o tym że coś ustawia ? -b

3:35 z prespektywy dema widać ze ma flesha lecz na tym serwerze gracze z tej samej drużyny nie otrzymują mleka czysto -b

4:44 być może info przeciwnik strzełał się z innym na respie pozatym to ostatni gracz -b

5:36 usłyszał jak nadbiegają polecam włączyć słuchawki -b

6:25 dziwne jest to że cofając jest juz wcelowany, a miał mleko w trup jedyna akcja która mi trochę śmierdzi +b

8:02 dostaje mleczko ale od swoich wyżej masz wytłumaczone że gracze w tej samej drużynie nie otrzymują fleshy od swoich -b

8:15 nie wiem o co chodzi w tej czasówce ja nic podejrzanego tutaj nie widzę nie oddał nawet strzału -b

Jak dla mnie nic tutaj niema za co można dać bana, ze względu na to że @ łantaper to już kilkukrotna twoja rozpiska nie zamykam tematu i czekamy na ropiski innych z UBT dla mnie czysto.

@ Depresja co sądzisz o tym demie ?

Bez tytułu.png

• Zasłużony

W ciągu 5 minut rozpisałeś 14 czasówek, jak bym gdzieś to już widział

Z tych 14 wybiorę takie, które się nadają na rozpiskę, bo akcje typu "ustawianie czegoś." lub "tutaj nagle go ścięło – patrzył w ścianę i .. 08:19:68 spogląda w dolny i nagle zwrot akcji .. NIIEE znowu cofa coś mu się odwidziało 08:22:80 – haha" są śmieszne.

02:47:95 – Przez całą akcję (po rzuceniu smoke), która trwała 7 sekund, trafił w model może tylko raz (chwilę przed jego śmiercią), te krateczki są lekko opóźnione, ale sugerując się tym, celownik był góra 1.5 sekundy na modelu b-
03:02:14- Dosyć dziwne zachowanie na tym BSie, niby miejscówka, którą się sprawdza, ale było to bardzo nietypowe zachowanie b+/-
03:35:73 – Flesh na swoich nie działa b-
04:44:85 – Szukanie dziury w całym, bo ruszając z respa poszedł na shorta, spotkał tam kolegę z drużyny więc pomyślał, że jest czysto to ruszył na pełnej, w anarchii był drugi kolega z teamu, więc biegł na pełnej. W progu dolnego trupa został zabity przedostatni przeciwnik i została sytuacja 3vs1, więc gra była pod fragi i leciał na pełnej, nic nienormalnego b-
05:36:30 – Zabicie z dolnego normalne, jednak bardzo ciekawi mnie sytuacja zaraz po tym fragu, gdzie chciał wychylić MIDa, ale się zatrzymał i celowo wyczekał przeciwnika, tutaj bardziej b+
06:25:67 – Normalne zachowanie podczas mleka, wystarczy wcisnąć pauzę i poczekać aż flesh zejdzie i można zobaczyć jego zachowanie b-
08:02:10 – Flesh od swojego nie działa b-

Za mało, by stwierdzić jakieś wspomagacze u Ciebie, UB.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]