Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga [Junior administratorzy]

ph1zi

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój nick: ph1zi

Nick oskarżonego: @ KilleR.  i @ Andrzej.

Powód skargi:

Razem z @ Awek obserwowałem uważnie gracza @ Kapi4733 . Po miesiącu zbierania dowodów postanowiłem że sprzedam mu w trakcie mapy bana. Rozpisałem mu demko gdzie przynanajmniej w 3 sytuacjach jest spalony. @ Awek  obiektywnie obadał demko i wydał werdykt które jednoznacznie stwierdza posiadania cheatów. Ale gracz ponownie napisał odwołanie od bana więc zostawiłem to dla niebieskich, aby rozpatrzyli i zostawili swoją rozpiske i podjeli decyzje (żeby było to fer dla gracza i jednocześnie dla nas). 

Dzisiaj wchodzę na forum i widzę to - 

@ KilleR. napisał że razem z @ Andrzej. uznali że jest czysty, nie dając ŻADNEJ rozpiski. Odbanowali go i tyle. Z całym szacunkiem dla ich obu, ale oni nie są na tyle doświadczeni by dawać UB podważając zdanie całego UBTeamu. A jeśli już tak robią, to niech dadzą rozpiskę która ma konkretne argumenty za i przeciw. Oni mi w tym momencie robią podwójną robotę tylko dlatego że im się nie chciało odpalać demka. A jeśli je chociaż otworzyli WSPÓLNIE, to nie dali rozpiski. Skąd mam wiedzieć że ich UB jest obiektywne, a nie było rzucone z braku czasu i chęci.

Opis sytuacji: 

Data i godzina zdarzenia: 25.06.2021 13:07

Miejsce zdarzenia: Forum, dział UBT CSGO

Dowody:

Coś od siebie: Nie chce dla nich źle, ale domagam się konkretnej rozpiski z argumentami za i przeciw, a jeśli ich nie mają to ban ma zostać, bo to jest jakiś żart.

Ja się na pluginach nie znam, nie znam się na kodowaniu ani stawianiu serwerów, więc się w to nie mieszam i oczekuje również żeby ktoś kto się nie zna - nie mieszał się w mój dział, a jeśli już to robi to sensownie i przykładając się do tego.

sory chłopaki ale to jest lekkie przegięcie

• Lubię to! 5
  • Dzięki 1
  • Ha ha 2
  • Przykro mi 1
  • Tak sobie 1

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• Zasłużony

Żadna z twoich minutówek nie wskazywała JASNO, że gracz jest odpalony. Tylko kilka było dziwnych. Minuta 10.30 o której tak mówisz nie była w ani % podjerzana. Ja na głośności 60 usłyszałem tupanie ct'ka. A co do flicków z AWP, to drugi był dziwny. Widać, że strzela coś z AWP. Sam przegrałem ok. 1000h na serwerach only AWP i nie widzę tam nic nadzwyczajnego xd 

A poza tym to co mieliśmy ci rozpisać? Twoje minutówki żebyś je sam ocenił? xD

Tak jak mówisz. My nie jesteśmy tak doświadczeni, ale jak prosiłeś nas o zdanie, to je wyraziliśmy (zauważ, że to ty jestes ubt, wiec nie rozumiem po co nam to oddałes skoro JESTES PEWNY ze gosc byl odpalony.... naucz sie sam decydowac). Dla nas (dla graczy) gość jest troche dziwny, ale do daleszego weryfikowania. Awq rozpisał twoije minutówki i tylko na 3 uważa, że jest odjebany. Dla nas nie ma tam nic pewnego, więc dlaczego ma mieć bana? Tobie się chyba w du*ie poprostu zagotowało bo cię zabijał co chwile. I skoro piszesz, że obserwujesz go dłuższy czas, to wrzuć jakieś sensowne dowody z tego "dłuższego czasu". 

Cytat

Ja się na pluginach nie znam, nie znam się na kodowaniu ani stawianiu serwerów, więc się w to nie mieszam i oczekuje również żeby ktoś kto się nie zna - nie mieszał się w mój dział, a jeśli już to robi to sensownie i przykładając się do tego.

".... Ale gracz ponownie napisał odwołanie od bana więc zostawiłem to dla niebieskich...."  :Bruh:

Dzięki za skargę, i tak nie mamy co robić

• Lubię to! 6

image.png
:pepehands:

• Użytkownik∙

Przyznam, mój błąd, miałem za głosny czat głosowy i nie słyszałem tupnięć na 10:30.

https://streamable.com/ufq7s0 - to nie jest przypadek, to jest smooth aimlock, który ma wyglądac jak przypadek ale jest to wpadka.

https://steamusercontent-a.akamaihd.net/ugc/1686017394741446282/A9980D008258982D4AC611DAE35BE9432899B4AA/ - tutaj absolutnie nic nie widać w oknie, nawet jeśli widział na radarze, to i tak wcelował się idealnie w głowę a kierując się samym radarem, nie dasz rady wycelować w głowę, tymbardziej że on kucnął.

https://steamusercontent-a.akamaihd.net/ugc/1686017394741442382/D25E7C2860738EC900525BFA6101B18E78ED668B/ - a tutaj strzelił do typa który był w underze a myślał że stoi pod connectorem.

Wysłałem wam klipy żebyście się nie musieli fatygować, ja rozumiem że macie swoją robotę i nie za bardzo macie na to czas, ale to nie znaczy że macie go odbanowywać i pisać mi "czysta gierka i tyle".

Tacy gracze którzy nie grają na spinbocie tylko na dobrych i mało obvious konfigach też powinni być eliminowani. Na przyszłość będę wiedział by być stanowczym i nie będziemy czekać na niebieskich, tylko jak pójdzie skarga to też rozpatrujcie to z głową albo niech właściciel sieci znajdzie kogoś doświadczonego w tym temacie na opiekuna UBT.

2 godziny temu, Andrzej. napisał:

Tobie się w du*ie poprostu zagotowało bo cię zabijał co chwile chyba

No, "chyba". Tak ty oglądałeś demko Andrzej.

A poza tym to co mieliśmy ci rozpisać?

Obejrzeć całe demko i sami je rozpisać, skoro moje to za mało.

gość jest troche dziwny

A killer napisał: "czysta gra i tyle". Więc zastanówcię się.

• Ha ha 2

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• Właściciel
Właściciel

Tak jak wyżej, werdykt zostaje, a j@ upomnienie że każde rozpisane demko ma być z czasówkami

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Właściciel

skarga_przyjeta.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]