Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga Ph1zi

CLYDE

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP
VIP

Twój nick: CLYDE

Nick oskarżonego: @ ph1zi

Powód skargi: Nadużywanie "władzy" UBT

Opis sytuacji: kolega pełni rolę admina na serwerach, daje muty, bany.. a chyba nie po to jest UBT ;) 

Data i godzina zdarzenia: np. 26.06.2021 19:28

Miejsce zdarzenia: OM1, Arenki, AWP2

Dowody: poniżej

Coś od siebie: Kolega daje na wszystkich skargi, wprowadza wewnątrz sieci złą atmosferę.. toksyczność do siebie na wzajem..

Przede wszystkim chodzi o to, iż delikwent banuje graczy:

Spoiler

Screenshot_160.thumb.png.46098c077c91c4d6a10c516da5ee6eaf.png

i co to jest za powód "ignorowanie poleceń"? człowieku nie jesteś adminem, nikt Cię nie będzie słuchał czaisz? poza tym był admin na serwerze, więc czemu sam banujesz?

dalej są bany za "obraza admina" np.

Spoiler

Screenshot_161.thumb.png.7f1cef72cd5b314a83ab91a042a8a7c7.png

wystarczy zobaczyć SB z jego banami.. w ogóle może chłop przez sb nadawać bana za obrazę czy "ignorowanie admina"? :kekw:

Następna rzecz to podważanie decyzji admina.. i odmutowanie gracza:

Screenshot_168.thumb.png.0425bb2466793f71f1db1d65f91d3934.png

no ku** człowieku za kogo Ty się uważasz? trochę flag dostałeś i już myślisz że jesteś właścicielem sieci czy jak? trochę Ci się chyba poj***ło w tej główce..

Screenshot_167.thumb.png.221c821e4fd0a88c55cd8e9aa9daa661.png:kekw:

na innych serwerach sam też nadaje muty innym graczom.  mogę demko odpalić i scrina dać jak będzie potrzeba.

Po co nam admini, skoro Król Ph1zi wszystkich pobanuje od kultury przez muta po permy :D

Zapraszam do wypowiedzi innych ;)

• Super 2
  • Ha ha 1

zussex3.gif.07c105d65d918cc39972dc268c0bb131.gif

• Użytkownik∙

Yy, @ Trivor napisał mi jasno na priv. że mogę robić dokładnie to samo co admin. To się nazywa multiadmin. Usuń skargę bo się ośmieszasz będąc niedoinformowanym.

Tak byłem świadkiem tego jak admin daje niesłusznie mute, więc go odmutowałem, taką pełnie rolę na tej sieci jakbyś nie wiedział.

"no ku** człowieku za kogo Ty się uważasz? trochę flag dostałeś i już myślisz że jesteś właścicielem sieci czy jak? trochę Ci się chyba poj***ło w tej główce.." -

XD nie komentuje haha.

12 minut temu, CLYDE napisał:

w ogóle może chłop przez sb nadawać bana za obrazę czy "ignorowanie admina"? :kekw:

za ignorowanie poleceń admina, tak.

image.thumb.png.a43369703fb6f224a92441579ab4dde1.png

image.thumb.png.d9f33394b5637f17561a17c282bbdf52.png

• Przykro mi 1

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• Użytkownik

Jedna rzecz.  Oczywiście reagowanie na jakieś nadużycia ze strony graczy, czy banowanie cheaterów jak najbardziej powinno występować ze strony UBT. Jednak "ignorowanie poleceń" czy "obraza admina" nie ma tutaj miejsca, bo typowej rangi funkcyjnej na serwerze @ ph1zi  nie posiadasz.

Edit: gdyby powody były inne, np. "obraza" zamiast "obraza admina" to jeszcze by wszytko było git.

Edytowane przez Kroks
  • Użytkownik∙

@ Kroks w sensie tam chodziło o to że on spamił na czacie a potem strzełał mi w głowę, kilka razy go prosiłem żeby przestał więc dostał za to pierw mute a potem bana. Normalka.

@ ne0 to fakt, jestem na wszystkich serwerach codziennie, zwłaszcza tam gdzie brak administracji w danym momencie.

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png

• Użytkownik

@ ph1zi Dał po prostu taki powód. Płaczek mówił jaki to nie jest dobry dostał w ciry i wyzywał wszystkich pokolei :D

Skoro UBT dostało multiadmina to czemu nie miałby karać graczy za przewinienia związane ze złamaniem regulaminu kiedy nie ma innego admina.

Godzinę temu, CLYDE napisał:

dalej są bany za "obraza admina" np.

Ukryj zawartość

Screenshot_161.thumb.png.7f1cef72cd5b314a83ab91a042a8a7c7.png

Edytowane przez SADZIK
  • Lubię to! 1

pizda.png.5166cc2f6c693264ffd9cefd46273952.png

• Właściciel
Właściciel

Ja pisałem, że jak już ma te flagi to może reagować na czity lub jak ktoś tam łamie regulamin, a admina nie ma/nie reaguje, tytułowo adminem nie jest, wiec nie powinno być powodow obraza admina/niewykonywanie polecen admina itp..

w pierwszej kolejnosci powinni reagowac admini, dopiero potem ubt jak jest aktualny brak administracji/działań ze strony administracji na serwerze i tyle

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik∙

Tam chodziło o obrazę ogólnie graczy i mnie więc taki nadałem tytuł bana @ Trivor . Ale spoko przyjmuje do świadomości co napisałeś.

Równie dobrze mogłem napisać za obraze UBT/graczy czy cokolwiek innego, nie ma to chyba za bardzo znaczenia. Mute był nadany słusznie zgodnie z regulaminem i to jest kluczowe chyba.

Gdy wchodzę na serwer za zwyczaj pytam na u@ czy jest admin by wiedzieć czy reagować samodzielnie czy czekać na reakcje Admina.

Na przykład na Mirage #2 współpracuje z adminami jednocześnie, razem oglądamy podejrzanego itd i nie ma z tym problemów żadnych.

• Super 1

• Właściciel
Właściciel
Godzinę temu, Trivor napisał:

Ja pisałem, że jak już ma te flagi to może reagować na czity lub jak ktoś tam łamie regulamin, a admina nie ma/nie reaguje, tytułowo adminem nie jest, wiec nie powinno być powodow obraza admina/niewykonywanie polecen admina itp..

w pierwszej kolejnosci powinni reagowac admini, dopiero potem ubt jak jest aktualny brak administracji/działań ze strony administracji na serwerze i tyle

No wiec juz  @ UBT CS:GO  mają w poście wyżej nakreślone jak mają działać i nie powinno być już niedomówień.

Bez kar, bo nie było to im dokładnie wytłumaczone jak mają używać uprawnień

• Lubię to! 2
  • Trivor zablokował(a) ten temat
  • Właściciel
Właściciel

skarga_przyjeta.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]