Premium mikiii1337. Opublikowano 27 Czerwca 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 1. Imię: Mikołaj 2. Wiek:15 3. Nick# na Discord: TECHNICZNY JAK MIKI #7358 4. Ile czasu spędzasz na Discord: Cały czas jak jestem na kompie 5. Twoje doświadczenie z Discord: Robiłem własne serwery discord potrafię wgrywać boty, nadawać uprawnienia na serwer dodać rolę i wszystko co z tym związane 6. Dlaczego akurat Ty powinieneś zostać adminem: Mam spore doświadczenie tak jak pisałem wyżej robiłem własne rozbudowane serwery więc czemu nie spróbować. @ KilleR. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wilq Opublikowano 27 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 -wiek +Doświadczenie +Chęci Jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 27 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 + Jak na swój wiek zdajesz się być dojrzały + Doświadczenie + Cały czas siedzi przy komputerze Jestem na TAK 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 29 Czerwca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Podanie przyjmuję na okres próbny 2tyg. Zgłoś się wieczorem do mnie po obiór rangi na dsc. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi