Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Karolek

eSX

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: eSX

Nick oskarżonego: @ Karolek12

Powód skargi: zerowe umiejętności jako członek UBT

Opis sytuacji: Karolek posiada zerowe umiejętności do pełnienia rangi UBT, unika rozpisywania demek, bardziej rozpisane niżej.

Data i godzina zdarzenia: od czasu przyjęcia go do UBT

Miejsce zdarzenia: forum, dokładniej dział UBT

Dowody: Karolek w dziale UBT udziela się bardzo sporadycznie, a jeżeli brać pod uwagę rozpisywanie demek, to tam już go w ogóle nie widać. Z tego co wyczytałem ostatnio to nie wiedział on nawet skąd pobierać demka HLTV oraz ma ogólny problem z ich pobieraniem i odtwarzaniem, dlatego jak już musi coś pobrać i rozpisać to prosi o pomoc @ niktważny (jeżeli pomyliłem osobę to niech mnie ktoś poprawi na pw). Umiejętności rozpisywania demek także są bardzo niskie. A więc zaczynajmy z "dowodami".

UDZIAŁ W SPRAWDZANIU SS'ÓW
Choć nie jest on wybitnie wielki(inni UBT mogą po prostu sprawdzić je szybciej), to jak najbardziej ten udział jest.image.thumb.png.70480aa0dc1949dc8169eb651c2a1096.pngimage.thumb.png.491d1ebebf5546886f02737f94efc44e.pngimage.thumb.png.ea2848a417767a560e0cddd464aaf423.pngimage.thumb.png.f885832bb905b3aec223e22f67049bd5.png
Jak widzimy reakcja ze strony Karolka jest, raczej dosyć szybka, zazwyczaj w ciągu jednego dnia, bo godzin nie jestem w stanie zobaczyć. W jednym tylko widzimy czas, akurat był na forum i sprawdził, tak jak powinien zrobić. Można więc stwierdzić, że jest on dosyć często na forum, lecimy więc dalej.

UDZIAŁ W ROZPISYWANIU DEMEK
Tu zaczynają się wymówki i ignorowanie tematów. Lecę od najświeższych.
Pominę tu temat Generała, który też się nie nadaje i też niezbyt szczególnie wypowiada się w odwołaniach, bo jedna skarga już na niego jest, czeka na rozpatrzenie.

W tym temacie Karolek daje notatkę image.png.2c0000722871b37dba2058a586e5d29d.png po czym inny ja jak i @ fov1336.9 mogliśmy pobrać i odtworzyć demko bez żadnych problemów, a Karolek nagle daje kolejną notatkę o treściimage.png.d4e7ecee955e9d0445b92b74361cd13a.pngXDD? Czyli dwie osoby(nie wliczam tych, które to pobrały i oglądały, ale nie wrzucały swojej rozpiski) mogły je pobrać i obejrzeć, ale on ma magiczny problem?XDD Wcale nie unika tematów.

Na 25 tematów w dziale Odwołaj się od bana > Odbanowani merytorycznie wypowiedziałeś się RAZ. 
LINK1 LINK2 W obu tematach HLTV nie działa to się wypowiedziałeś, żeby nie było, że nic nie robisz.
LINK3 tu jest wypowiedź beż żadnego rozpisania dowodów.
LINK4 Tylko zamyka temat.
LINK5 Tutaj dał wypowiedź, a jak mu @ Depresja dodał notatkę, to znów wpisujemy głupie tłumaczenie XD

image.thumb.png.e00f67b3509aa3edf7b348f8b59fcd53.png

LINK6 Tu według mnie jedyna merytoryczna wypowiedź bez wymówek, swoją drogą błędna (moja też).

Na 14(czyli od czasu twojego przyjęcia do UBT) tematów w dziale Odwołaj się od bana > Zbanowani wypowiadasz się merytorycznie DWA razy.
LINK6 LINK7 Dwie rozpiski są.
LINK8 Tylko zamyka temat.

Ja bardzo dobrze wiem, że nie wszędzie można dać swoją rozpiskę, bo nie wszędzie się da lub inni członkowie UBT je wcześniej zamknął, ale na 39 tematów 3 merytoryczne wypowiedzi??? To już chyba samo za siebie mówi.

Od czasu dosyć sporych problemów w UBT z aktualną ekipą miną prawie miesiąc, był to okres mniej więcej tej skargi. Od czasu tej skargi Karolek nie wykazał się żadną aktywnością, po co więc go trzymać w UBT jeżeli się nie nadaje i unika rozpisywania demek?

Coś od siebie: Ja to polecam go zdegradować, a jak potrzeba UBT to mogę podanie napisać, może mnie przyjmiecie :P Miłej niedzieli

• Lubię to! 4
  • Super 2
  • Użytkownik∙

Jak najbardziej podpinam się pod skargę kolega wcale nie rozpisuję dem lub robi to niechlujnie zrobił to chyba tylko raz jako pierwszy i ocenił źle bo reszta ekipy nic nie widziała, stad głupie wymówki nie mogę ściągnać dema itp, ja to nie wiem co sie dzieje na tym forum gościu nie potrafi dem oceniać, a nadal siedzi w UBT, @ eSX widziałem twoje 2rozpiski i coś tam wnosisz do UBT, rekru jest otwarta więc składaj podanie.

Bez tytułu.png

• Użytkownik

Z rana chcialem odpalic demko i rozpisac mialem problem i nie wiem co jest grane komputer musze dac do znajomego zeby mi go calego wyciscic po nic nie moge pobierac ani demek

• Ha ha 7
  • Junior Admin
Junior Admin

@ UBT CS 1.6  Wszystkie ocenianie demek od tej pory oceniajcie WSPÓLNIE, niech w każdym temacie każdy z Was doda swoje czasówki, jeśli nie zostanie to od teraz spełniane/olewane to zostanie nadane +1 

Na razie @ Karolek12  dosatje ostrzeżenie słowne, a za jakiś czas zobaczymy co dalej.

Dodatkowo to co pisałam w skardze u Generała "to wyślę do wszystkich lub większości członków UBT demko do ocenienia i na podstawie tego zobaczymy czy ktoś dostanie out z owej rangi/minus jeden lub po prostu zostanie ogarnięty opiekun UBT 1.6 i on to załatwi. (Albo podszkoli obecną ekipę lub po prostu nieogarnięte osoby zdegraduje)"

• Tak sobie 1

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

skarga_przyjeta.png

heh1111.png

• Gość zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - Karolek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]