Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

drugie ODWOŁANIE i prosba zeby jakas kompetentna osoba sprawdzila demo

smajli´'^

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: smajli-
Nick admina banującego: phizi
Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban
Czas oraz data bana: teraz
Serwer na którym dostałeś bana: arena
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): gram sobie admin dostaje pare razy tapa i mad jest wiec daje bana za aima wiecie ocb
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:83244330&advType=steamid&Submit
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/ccwv/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:  Data nadania bana: 27/06/21 19:39:46 Długość bana 0 minut Admin: ph1zi

po pierwsze, chcialbym zaznaczyc ze rozpiske dali jakies totalne nonamy typu @ Awek  i @ ph1zi  co cale zycie tylko na arenkach graja i nie maja kompletnego pojecia o grze

po drugie, myslicie ze bym czitowal na jakies arence majac odpalone faceit ac w tle i majac na tym koncie lvl 10 faceit? :kekw:

image.png.8dd7a60de5bbad38781e2fcb4f170a67.png

https://www.faceit.com/en/players/7smajli-

po trzecie, gram na sensie 3.3 i czesto flikuje, na gotv to wyglada jak aimlock no bo to gotv na low tickrate, https://streamable.com/sfaxhw i tutaj widac wiedze ubt, niby b+, ale zero wiedzy o tym, co to jest aim fov :kekw: serio myslicie, ze bym mial ustawiony fov 30 z smoothem 0? XD nie no beczunia

prosze zeby ktos normalny obejrzal demko a nie jakies nonamy, pozdro

• Lubię to! 1

pro.gif.9c5f3f4356f7e2b5e52f5ef022eb7dbc.gif

• Użytkownik

Co ty gościu teraz wypisujesz XD

• Ha ha 2

Jeśli pomogłem strzel lajka!  1812148226_oie_1817182262VAmKRk(1).gif.b1fca59ae87ae47e80c32ee43e57f005.gif

• Użytkownik
Teraz, Awek napisał:

Co ty gościu teraz wypisujesz XD

co to ma wspolnego z tym banem? Filmik nagrany na serwerze hvh, na innym koncie, nie rozumiem po co mi tu teraz robisz reklame :kekw: 

pro.gif.9c5f3f4356f7e2b5e52f5ef022eb7dbc.gif

• Użytkownik

W takim razie pisz skargę nie odwołanie, bo dla nas to co pokazałeś na serwerze i na yt wystarczy.

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2
  • Fuu 2

Jeśli pomogłem strzel lajka!  1812148226_oie_1817182262VAmKRk(1).gif.b1fca59ae87ae47e80c32ee43e57f005.gif

• Gość odblokował(a) ten temat
  • Użytkownik∙

1:47 - -b zwykły flick, chyba że chodzi o tą 270, nadal klar

2:32 - -b zwykły flick

3:15 - +/-b dość szybkie

4:46 - +/-b ładny flick

4:51 - -b

6:01 - -b świetny aim, celuje  w klatę, trafia w stopy xd

6:30 - jak to jest nadużywanie mikrofonu to dawno na społeczniaku nie byłeś chyba

6:49 - -b

7:10 - -b ???

7:35 - -b 

@ 71.  goł goł

• Lubię to! 3
  • Fuu 1
  • Użytkownik∙
29 minut temu, ne0 napisał:

6:01 - -b świetny aim, celuje  w klatę, trafia w stopy xd

pisząc aim miałem na myśli coś co mu pomaga w nienaturalnych flikach, szło się domyśleć widząc to - https://streamable.com/t10m1u

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• Użytkownik∙

Rozpiska:
01:47; imo mysz w górę, -
02:32; -
03:15; flick (widać gdzie leci 1 kula), - 
04:46; tu mi się nie podoba jedna sprawa - widzisz model, robisz ruch w prawo (na boxy) i potem szybki ruch w lewo. Trochę szybka reakcja jak na moje, +/-
04:51; flick, -
06:01; tu nie ma bata byku, że Ci to puszczę. Jest to wykonalne, ale patrząc na pozostałe flicki w tej grze, a to zatrzymanie na środku klaty tutaj, to całkiem inna liga. +
06:49; pierwszy strzał nawet nie jest blisko, potem miał proste pestkowanie bo chłop kucnął, -
07:10; tu szczerze nawet nie wiem w czym jest problem. Jak się ogląda na 1/4 czy 1/2 to logiczne, że widzi się assista, ale w normalnym tempie to jest po prostu: flick na lewo od modelu -> strzał w głowę -> strzał w głowę -> .., nic tu nie ma. -
07:35; To też nie wygląda za czysto - wiem, ze lucky shoty wchodzą, ale ten wyglądał mega nienaturalnie i po prostu dziwnie, +/-

Wnioski:

Nie rozumiem trochę w rozpisce @ Awek  dlaczego w 04:51 (scout) dał -b, a w 3:15 (ak) +b, gdzie to są takie same sytuacje i ten sam ruch myszką, tylko broń się różni. Ogólnie widać jego "czyste" flicki w np. 06:01 gdzie zrobił szybki ruch z lewej strony na prawą, jest to dokładnie ten sam flick co w czasówce 06:48 (to ten z clipu co tu gdzieś latał) tylko różnica jest taka, że w tym pierwszym tam gdzie flickował nie ma modelu, a w drugiej już jest. Zasada ta sama, teraz kwestia czy wierzymy w dokładność. Aby nie było, 02:29 - nie trafiony flick. Więc chłop też nie jest robotem co trafia wszystko. Demo jest jakie jest, brane z GOTV - palenie  tego jest tak samo logiczne, jak palenie na HLTV - raczej niskie. 32 tick i szybkie ruchy myszką się nie lubią. Na moje przydałby się solidny POV i ciekawsze fragi. 

Werdykt:
Przypomnę, że oceniamy DEMO i to co na nim jest, a nie jakieś pierdoł ze stron trzecich. W temacie propozycji - "Propozycja aktualizacji regulaminu - postowanie odpowiedzi w sekcji ,,zgłoś cheater" już wyrażałem swoje zdanie na ten temat i jego się trzymam. Jeżeli DEMO niczego nie przedstawia, nie będę palił gracza. Za demo jest imo UB - ja puszczam bo znalazłem jedno +b.
Sytuacja ma się tak, że mamy 2:2 - możecie dać UB na moją odpowiedzialność, albo dać bana na odpowiedzialność kogoś innego, ja i tak nie mam flag, więc nie pomogę.
Jeżeli ktoś chce się odnieść to tylko z czasówkami i argumentacją, bo szkoda czasu i energii. Wyjdźcie z czymś kreatywniejszym.

Pozdrawiam,
71

• Lubię to! 2
  • Super 1

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

• Użytkownik

odbanowany.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]