Użytkownik smajli´'^ Opublikowano 27 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Twój nick na serwerze: smajli- Nick admina banującego: phizi Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban Czas oraz data bana: teraz Serwer na którym dostałeś bana: arena Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): gram sobie admin dostaje pare razy tapa i mad jest wiec daje bana za aima wiecie ocb Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:83244330&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/ccwv/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Data nadania bana: 27/06/21 19:39:46 Długość bana 0 minut Admin: ph1zi po pierwsze, chcialbym zaznaczyc ze rozpiske dali jakies totalne nonamy typu @ Awek i @ ph1zi co cale zycie tylko na arenkach graja i nie maja kompletnego pojecia o grze po drugie, myslicie ze bym czitowal na jakies arence majac odpalone faceit ac w tle i majac na tym koncie lvl 10 faceit? https://www.faceit.com/en/players/7smajli- po trzecie, gram na sensie 3.3 i czesto flikuje, na gotv to wyglada jak aimlock no bo to gotv na low tickrate, https://streamable.com/sfaxhw i tutaj widac wiedze ubt, niby b+, ale zero wiedzy o tym, co to jest aim fov serio myslicie, ze bym mial ustawiony fov 30 z smoothem 0? XD nie no beczunia prosze zeby ktos normalny obejrzal demko a nie jakies nonamy, pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 27 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Co ty gościu teraz wypisujesz XD 2 Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Użytkownik smajli´'^ Opublikowano 27 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Teraz, Awek napisał: Co ty gościu teraz wypisujesz XD co to ma wspolnego z tym banem? Filmik nagrany na serwerze hvh, na innym koncie, nie rozumiem po co mi tu teraz robisz reklame Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 27 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 W takim razie pisz skargę nie odwołanie, bo dla nas to co pokazałeś na serwerze i na yt wystarczy. 1 2 2 Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ne0 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 1:47 - -b zwykły flick, chyba że chodzi o tą 270, nadal klar 2:32 - -b zwykły flick 3:15 - +/-b dość szybkie 4:46 - +/-b ładny flick 4:51 - -b 6:01 - -b świetny aim, celuje w klatę, trafia w stopy xd 6:30 - jak to jest nadużywanie mikrofonu to dawno na społeczniaku nie byłeś chyba 6:49 - -b 7:10 - -b ??? 7:35 - -b @ 71. goł goł 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 27 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 29 minut temu, ne0 napisał: 6:01 - -b świetny aim, celuje w klatę, trafia w stopy xd pisząc aim miałem na myśli coś co mu pomaga w nienaturalnych flikach, szło się domyśleć widząc to - https://streamable.com/t10m1u W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 27 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Rozpiska: 01:47; imo mysz w górę, - 02:32; - 03:15; flick (widać gdzie leci 1 kula), - 04:46; tu mi się nie podoba jedna sprawa - widzisz model, robisz ruch w prawo (na boxy) i potem szybki ruch w lewo. Trochę szybka reakcja jak na moje, +/- 04:51; flick, - 06:01; tu nie ma bata byku, że Ci to puszczę. Jest to wykonalne, ale patrząc na pozostałe flicki w tej grze, a to zatrzymanie na środku klaty tutaj, to całkiem inna liga. + 06:49; pierwszy strzał nawet nie jest blisko, potem miał proste pestkowanie bo chłop kucnął, - 07:10; tu szczerze nawet nie wiem w czym jest problem. Jak się ogląda na 1/4 czy 1/2 to logiczne, że widzi się assista, ale w normalnym tempie to jest po prostu: flick na lewo od modelu -> strzał w głowę -> strzał w głowę -> .., nic tu nie ma. - 07:35; To też nie wygląda za czysto - wiem, ze lucky shoty wchodzą, ale ten wyglądał mega nienaturalnie i po prostu dziwnie, +/- Wnioski: Nie rozumiem trochę w rozpisce @ Awek dlaczego w 04:51 (scout) dał -b, a w 3:15 (ak) +b, gdzie to są takie same sytuacje i ten sam ruch myszką, tylko broń się różni. Ogólnie widać jego "czyste" flicki w np. 06:01 gdzie zrobił szybki ruch z lewej strony na prawą, jest to dokładnie ten sam flick co w czasówce 06:48 (to ten z clipu co tu gdzieś latał) tylko różnica jest taka, że w tym pierwszym tam gdzie flickował nie ma modelu, a w drugiej już jest. Zasada ta sama, teraz kwestia czy wierzymy w dokładność. Aby nie było, 02:29 - nie trafiony flick. Więc chłop też nie jest robotem co trafia wszystko. Demo jest jakie jest, brane z GOTV - palenie tego jest tak samo logiczne, jak palenie na HLTV - raczej niskie. 32 tick i szybkie ruchy myszką się nie lubią. Na moje przydałby się solidny POV i ciekawsze fragi. Werdykt: Przypomnę, że oceniamy DEMO i to co na nim jest, a nie jakieś pierdoł ze stron trzecich. W temacie propozycji - "Propozycja aktualizacji regulaminu - postowanie odpowiedzi w sekcji ,,zgłoś cheater" już wyrażałem swoje zdanie na ten temat i jego się trzymam. Jeżeli DEMO niczego nie przedstawia, nie będę palił gracza. Za demo jest imo UB - ja puszczam bo znalazłem jedno +b. Sytuacja ma się tak, że mamy 2:2 - możecie dać UB na moją odpowiedzialność, albo dać bana na odpowiedzialność kogoś innego, ja i tak nie mam flag, więc nie pomogę. Jeżeli ktoś chce się odnieść to tylko z czasówkami i argumentacją, bo szkoda czasu i energii. Wyjdźcie z czymś kreatywniejszym. Pozdrawiam, 71 2 1 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 28 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi